Cox School of Business, Southern Methodist University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1920, Sekolah Perniagaan SMU Cox melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk berjaya dalam perniagaan. Penerbitan utama, termasuk BusinessWeek , The Economist, Financial Times, Forbes, US News

The Cox School menawarkan pelbagai program ijazah sarjana muda dan siswazah, serta program pendidikan eksekutif yang inovatif yang merangkumi semua aspek kepimpinan dan pengurusan perniagaan. Sekolah ini diketuai oleh Dean Albert W. Niemi, Jr., guru aktif, sarjana, dan pengarang.

Ada puluhan sebab untuk memilih Sekolah Cox untuk pendidikan perniagaan anda-tetapi empat kelebihan utama mengasingkan pengalaman Cox:

  • Lokasi strategik. SMU Cox terletak di tengah-tengah Dallas, pusat dunia untuk perdagangan dan budaya. Anda akan mempunyai peluang untuk berinteraksi dengan kerap dengan pemimpin perniagaan dan pengamal melalui siri penceramah, latihan, dan program mentoring.
  • Persekitaran sekolah persendirian kecil. Saiz dan budaya kami menggalakkan interaksi dan kerjasama. Anda akan menjalin hubungan rapat dengan profesor dan rakan-rakan pelajarâ € "di dalam dan di luar bilik darjah.
  • Rangkaian profesional yang kuat. The Economist menduduki Sekolah Cox # 1 di Amerika Syarikat dan # 7 di dunia untuk "Keupayaan untuk Rangkaian." Anda akan mempunyai akses yang tidak tertandingi kepada nasihat profesional, peluang rangkaian kerjaya, dan hubungan sosial di seluruh dunia.
  • Program inovatif. Sekolah Cox mempunyai sejarah yang kuat untuk membangunkan program dan sumber yang inovatif yang memberikan pelajar ke tahap yang lebih baik kepada rakan-rakan mereka. Pada tahun 1970, kami memperkenalkan Caruth Institute for Entrepreneurship, salah satu pusat yang pertama seumpamanya. Kami mempelopori program mentor eksekutif dan pusat pembangunan kepimpinan untuk pelajar perniagaan siswazah dan lepasan. Program Leadership Global American Airlines kami dilancarkan pada tahun 2000, dan Program Usahawan BBA yang bermula pada 2001, telah ditiru tetapi tidak dipadankan dengan beberapa sekolah lain. Sumber-sumber ini dan lain-lain, termasuk lebih daripada sedozen pusat dan institut khusus, membuat pengalaman pendidikan Cox benar-benar unik.

Lokasi

Dallas

Alamat
SMU - Cox School of Business
6212 Bishop Blvd.

75205-0333 Dallas, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami