Cornell Tech

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cornell Tech ialah model revolusi untuk pendidikan siswazah yang menggabungkan teknologi dengan perniagaan dan pemikiran kreatif. Cornell Tech membawa bersama-sama seperti yang berfikiran fakulti, pemimpin perniagaan, usahawan teknologi dan pelajar dalam persekitaran sebagai pemangkin untuk menghasilkan idea-idea berwawasan berasaskan keperluan penting yang akan mencipta semula cara kita hidup.

The Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institut merangkumi kerjasama akademik antara Universiti Cornell dan Technion - Israel Institute of Technology di Cornell Tech.

kampus sementara Cornell Tech telah disediakan dan disiarkan di bangunan Chelsea Google di New York City sejak 2012, dengan fakulti bertaraf dunia yang semakin meningkat, sarjana dan pelajar PhD, dan postdocs yang bekerja dengan organisasi berteknologi berorientasikan dan syarikat-syarikat dan startups mereka sendiri.

Pembinaan sedang dijalankan secara tetap kampus 12 ekar mampan Cornell Tech, pada Roosevelt Island, dengan fasa pertama dijangka dibuka pada tahun 2017. Apabila siap sepenuhnya, kampus ini akan termasuk 2 juta kaki persegi state-of-the-art bangunan, lebih 2 ekar ruang terbuka, dan akan menjadi rumah kepada lebih daripada 2,000 pelajar siswazah dan hampir 280 fakulti dan kakitangan.

Misi Kita

Cornell Tech memberi tumpuan kepada mewujudkan pemimpin dan teknologi perintis untuk era digital, melalui penyelidikan, pengkomersilan teknologi dan pendidikan siswazah peringkat di peringkat sarjana profesional, kedoktoran dan tahap postdoctoral.

premis kami adalah bahawa kepesatan inovasi dalam era digital memerlukan pendekatan baru untuk mengkomersilkan teknologi universiti, tahap baru kerjasama strategik antara syarikat-syarikat dan universiti, dan kurikulum baru pendidikan siswazah. Kami mewujudkan program-program akademik yang menggabungkan kedalaman teknikal, pengetahuan perniagaan, kemahiran reka bentuk dan "pembina" minda.

Home Kampus kami

Rangkaian Cornell Tech berkembang di luar New York City ke institusi lain yang membantu kita meneruskan misi kami setiap hari.

Cornell ialah, universiti Ivy League swasta dan universiti tanah-geran untuk New York. misi Cornell adalah untuk menemui, memelihara dan menyebarkan pengetahuan; menghasilkan kerja kreatif; dan menggalakkan budaya penyelidikan meluas dalam dan di luar masyarakat Cornell itu. Cornell Tech menawarkan ijazah sempena sekolah-sekolah ini:

  • Cornell College of Engineering
  • Graduate School Johnson Pengurusan
  • Law School Cornell

Apabila Cornell telah menyediakan tawaran untuk pertandingan Sains Gunaan New York City, Technion itu - Israel Institute of Technology adalah pilihan yang logik bagi rakan kongsi akademik. Dengan reputasi Israel sebagai "StartupNation" dan sejarah Technion untuk melahirkan usahawan teknologi terkemuka di negara ini, Cornell tahu ada wawasan yang sama:

  • Israel adalah rumah kepada kepekatan terbesar syarikat startup berteknologi tinggi di luar Lembah Silikon.
  • graduan Technion terdiri daripada majoriti ahli-ahli sains dan jurutera Israel berpendidikan, membentuk lebih 70% daripada pengasas dan pengurus industri berteknologi tinggi di negara ini.

Lokasi

New York

Alamat
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, Amerika Syarikat