Baca keterangan rasmi

Cornell Tech ialah model revolusi untuk pendidikan siswazah yang menggabungkan teknologi dengan perniagaan dan pemikiran kreatif. Cornell Tech membawa bersama-sama seperti yang berfikiran fakulti, pemimpin perniagaan, usahawan teknologi dan pelajar dalam persekitaran sebagai pemangkin untuk menghasilkan idea-idea berwawasan berasaskan keperluan penting yang akan mencipta semula cara kita hidup.

The Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institut merangkumi kerjasama akademik antara Universiti Cornell dan Technion - Israel Institute of Technology di Cornell Tech.

kampus sementara Cornell Tech telah disediakan dan disiarkan di bangunan Chelsea Google di New York City sejak 2012, dengan fakulti bertaraf dunia yang semakin meningkat, sarjana dan pelajar PhD, dan postdocs yang bekerja dengan organisasi berteknologi berorientasikan dan syarikat-syarikat dan startups mereka sendiri.

Pembinaan sedang dijalankan secara tetap kampus 12 ekar mampan Cornell Tech, pada Roosevelt Island, dengan fasa pertama dijangka dibuka pada tahun 2017. Apabila siap sepenuhnya, kampus ini akan termasuk 2 juta kaki persegi state-of-the-art bangunan, lebih 2 ekar ruang terbuka, dan akan menjadi rumah kepada lebih daripada 2,000 pelajar siswazah dan hampir 280 fakulti dan kakitangan.

Misi Kita

Cornell Tech memberi tumpuan kepada mewujudkan pemimpin dan teknologi perintis untuk era digital, melalui penyelidikan, pengkomersilan teknologi dan pendidikan siswazah peringkat di peringkat sarjana profesional, kedoktoran dan tahap postdoctoral.

premis kami adalah bahawa kepesatan inovasi dalam era digital memerlukan pendekatan baru untuk mengkomersilkan teknologi universiti, tahap baru kerjasama strategik antara syarikat-syarikat dan universiti, dan kurikulum baru pendidikan siswazah. Kami mewujudkan program-program akademik yang menggabungkan kedalaman teknikal, pengetahuan perniagaan, kemahiran reka bentuk dan "pembina" minda.

Home Kampus kami

Rangkaian Cornell Tech berkembang di luar New York City ke institusi lain yang membantu kita meneruskan misi kami setiap hari.

Cornell ialah, universiti Ivy League swasta dan universiti tanah-geran untuk New York. misi Cornell adalah untuk menemui, memelihara dan menyebarkan pengetahuan; menghasilkan kerja kreatif; dan menggalakkan budaya penyelidikan meluas dalam dan di luar masyarakat Cornell itu. Cornell Tech menawarkan ijazah sempena sekolah-sekolah ini:

  • Cornell College of Engineering
  • Graduate School Johnson Pengurusan
  • Law School Cornell

Apabila Cornell telah menyediakan tawaran untuk pertandingan Sains Gunaan New York City, Technion itu - Israel Institute of Technology adalah pilihan yang logik bagi rakan kongsi akademik. Dengan reputasi Israel sebagai "StartupNation" dan sejarah Technion untuk melahirkan usahawan teknologi terkemuka di negara ini, Cornell tahu ada wawasan yang sama:

  • Israel adalah rumah kepada kepekatan terbesar syarikat startup berteknologi tinggi di luar Lembah Silikon.
  • graduan Technion terdiri daripada majoriti ahli-ahli sains dan jurutera Israel berpendidikan, membentuk lebih 70% daripada pengasas dan pengurus industri berteknologi tinggi di negara ini.
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Cornell Tech

Mana-mana perniagaan dalam mana-mana industri memperoleh kelebihan daya saing apabila mereka boleh memanfaatkan data untuk memaklumkan keputusan strategik. Masters ORIE k ... [+]

Sarjana dalam Penyelidikan Operasi dan Kejuruteraan Maklumat

Perniagaan dari semua jenis dan saiz adalah terkawal dalam data dan lapar untuk penganalisis mahir dan saintis maklumat yang boleh menggunakan data tersebut untuk membuat keputusan perniagaan yang tepat dan tepat waktu. Sarjana dalam Penyelidikan dan Kejuruteraan Maklumat Cornell Tech (ORIE) akan menyediakan anda dengan pemodelan matematik dan kemahiran analisis data yang anda perlukan untuk memacu keputusan yang meningkatkan kepuasan pelanggan dan kecekapan operasi.

Belajar Di mana Rigor Meets Inovasi

ORIE Masters Cornell Tech menggabungkan kekukuhan akademik Cornell University dengan tenaga dan peluang yang datang dengan belajar di tengah-tengah komuniti permulaan teknologi New York.... [-]

Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornell Tech

Bidang teknologi semakin pantas dan keusahawanan, dan pemaju dan pengaturcara yang paling berjaya adalah orang-orang yang memahami bagaimana teknologi menjadi produk. Ija ... [+]

Sarjana dalam Sains Komputer

Teknologi wujud untuk memenuhi keperluan manusia dan menyelesaikan masalah manusia. Dan permulaan teknologi yang didorong oleh teknologi kini memerlukan jurutera dan saintis komputer yang juga memahami bahagian perniagaan yang membawa penyelesaian inovatif ke pasaran.

Master of Science in Computer Science Cornell Tech akan memberi pelajar kemahiran teknikal yang diperlukan untuk membangunkan penyelesaian canggih sambil mendedahkan mereka kepada keusahawanan dan pengurusan produk.

Belajar Melalui Kerjasama Cross-Disciplinary

Tidak kira di mana anda menggunakan sains komputer dan kemahiran kejuruteraan, kemungkinan besar anda akan bekerjasama dengan pengurus produk dan projek, eksekutif penjualan dan pemasaran, bahkan pengacara. Kejayaan anda akan bergantung kepada keupayaan anda untuk bercakap bahasa mereka, untuk melihat bagaimana kepakaran teknologi anda sesuai dengan keseluruhan syarikat yang lebih besar, dan menarik inspirasi dari setiap bahagian perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornell Tech

Membangunkan Teknologi Besok. Cornell Tech 's Electrical ... [+]

Sarjana Kejuruteraan Elektrik dan Komputer

Membangunkan Teknologi Besok. Cornell Tech 's Electrical

Sarjana Kejuruteraan Elektrik

Perkembangan yang menarik dalam pembelajaran mesin, teknologi sensor, dan isyarat dan pemprosesan imej mencipta peluang baru untuk jurutera dan saintis komputer dengan kemahiran teknikal yang maju dan pemikiran keusahawanan untuk mengubah perkembangan tersebut ke dalam produk dan perkhidmatan baru. Master Cornell Tech dalam Elektrik

Belajar Kemahiran Edge-Cut dalam Budaya Permulaan

Teknologi dan permulaan baru yang paling berjaya berkembang apabila teknolog, pereka, dan usahawan berkolaborasi. Cornell Tech telah mengambil model kerjasama produk pembangunan dan menggunakannya untuk program ijazah kami. Kursus berasaskan kelas anda, diajarkan oleh pakar fakulti dengan pengalaman industri yang mendalam, melengkapi pengalaman berasaskan projek yang akan membantu anda dalam pasukan dengan pelajar dari program ijazah teknikal lain Cornell Tech serta program LLM dan MBA kami. Anda akan mengembangkan perniagaan anda sendiri di Startup Studio dan membuat penyelesaian inovatif untuk pelanggan perniagaan sebenar sebagai sebahagian daripada Product Studio. Dalam proses ini, anda akan mengembangkan kemahiran perniagaan, kemahiran komunikasi dan kehebatan teknikal yang luar biasa yang anda perlukan untuk menarik perhatian dari syarikat-syarikat yang paling inovatif di dunia dan permulaan yang bercita-cita tinggi.... [-]

Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Cornell Tech

Ijazah pertama dari jenisnya, yang dibangunkan dengan input dari syarikat yang didorong oleh teknologi seperti Facebook dan The New York Times, meletakkan anda di persimp ... [+]

Degree Technion-Cornell Dual Master dalam Media Penyambung

IJAZAH: SYSTEM MAKLUMAT MS (CORNELL)

Peranti digital dan platform telah mengubah cara kita berinteraksi dengan dunia, menjadi bahagian penting dan semakin penting dalam bagaimana kita bekerja, belajar, berbelanja, berkomunikasi-malah memandu. Namun utiliti media penyambung masih belum sepenuhnya direalisasikan, dan cara kami berinteraksi dengan mereka sedang mengalami inovasi yang berterusan.

Gelaran Magister Teknikal-Cornell Dual in Connective Media, yang ditawarkan melalui Jacobs Technion-Cornell Institute di Cornell Tech , akan mempersiapkan anda untuk berkembang dalam persimpangan dinamik manusia dan teknikal.

... [-]

Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
false