Concordia University - Saint Paul

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1893, Concordia University St Paul menawarkan pelajar antarabangsa akses kepada pendidikan berkualiti tinggi, berpatutan. Kampus ini mempunyai populasi kira-kira 4,500 pelajar dan terletak di bandar-bandar kembar St Paul dan Minneapolis, MN, menempatkan hampir 4 juta orang dan HQ 15 Fortune 500 syarikat.

The Twin Cities of St Paul dan Minneapolis, MN adalah rumah kepada hampir 4 juta orang dan HQ daripada 15 Fortune 500 syarikat. Ditubuhkan pada tahun 1893, Concordia University St Paul menduduki ranking sebagai 100 Universiti Midwest teratas oleh US News and World Report. Pelajar antarabangsa akan mendapat manfaat daripada pendidikan berkualiti tinggi digabungkan dengan peluang CPT dan OPT yang menyediakan bandar-bandar berkembar.

Program MSITM menyediakan pelajar dengan kemahiran kepimpinan perniagaan yang diperlukan untuk berjaya membawa pasukan di tempat kerja teknologi maklumat. Mengintegrasikan pengurusan perniagaan dan pembangunan kemahiran teknikal, kursus menyediakan graduan dengan kemahiran dan kecekapan dalam permintaan. Bayaran asas rata-rata untuk gaji IT adalah sekitar US $ 62,000, dengan calon sarjana yang memperoleh pendapatan dalam jajaran US $ 80,000. Jabatan Tenaga Kerja AS meramalkan pekerjaan pengurus IT tumbuh 15% dari 2014 hingga 2024, lebih dari dua kali ganda kadar pertumbuhan 7% pekerjaan pengurusan bukan IT. Universiti ini menawarkan biasiswa menarik dan pelajar antarabangsa yang layak yang akan membayar yuran pengajian penuh di rantau ini sebanyak AS $ 17,000.

Kedudukan

Universiti ini berkedudukan # 106 di antara Universiti-universiti Serantau Midwestern Terbaik oleh Berita AS dan Laporan Dunia.

Biasiswa Antarabangsa

Beasiswa berdasarkan Merit sehingga $ 40,000 pada peringkat sarjana dan $ 9,900 pada peringkat siswazah.

Kualiti Pengajaran

Dengan nisbah pelajar-fakulti 16: 1, universiti menawarkan setiap pelajar pengalaman pembelajaran individu dalam komuniti yang ramah

Pilih Program

BS dalam Perakaunan; BS dalam Sains Gunaan; BS dalam Biologi; BA dalam Pengurusan Perniagaan; BS dalam Sains Komputer; BS dalam Sains Alam Sekitar; BS dalam Pengajian Antarabangsa; BS dalam Matematik; BS dalam Psikologi.

MBA; MBA (Pengurusan Penjagaan Kesihatan); MS dalam Pengurusan Teknologi Maklumat; MA dalam Pengurusan Sumber Manusia; MS dalam Orthotics dan Prosthetics; MA dalam Pengurusan Sukan

Syarat Kemasukan

Sarjana Muda: 5.5 IELTS (atau setaraf) dan Diploma Sekolah Tinggi dengan minimum 2.5 IPG
Lulusan: 6.0 IELTS (atau setaraf) dan 3.0 IPTA dari universiti yang diiktiraf.

Mula Tarikh

Januari dan Ogos.

This school offers programs in:
  • English

Lihat program sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

MS dalam Pengurusan Teknologi Maklumat

Online & Campus Combined September 2019 Amerika Syarikat West Saint Paul

Program Pengurusan Sarjana Sains - Teknologi Maklumat 36 jam direka untuk pekerja IT yang berusaha untuk memajukan kerjaya dalam teknologi maklumat dan / atau individu yang berusaha untuk memperdalam perniagaan dan pengurusan IT pengetahuan dan pengetahuan mereka. [+]

MS dalam Pengurusan Teknologi Maklumat Program bersertifikat STEM ini menyediakan pelajar dengan kemahiran kepimpinan perniagaan yang diperlukan untuk berjaya membawa pasukan di tempat kerja teknologi maklumat. Mengintegrasikan pengurusan perniagaan dan pembangunan kemahiran teknikal, kursus menyediakan graduan dengan kemahiran dan kecekapan dalam permintaan. Melalui pembelajaran berasaskan pengalaman, pelajar secara kritis meneroka dan menerapkan teori kepimpinan, strategi perniagaan, analisis data, keselamatan maklumat, pengurusan projek, inovasi IT dan etika.

Pittsburgh, PA adalah sebuah bandar yang telah berjaya beralih dari "Steel City" ke "STEM City". Kerjaya STEM terutamanya dalam permintaan tinggi kerana syarikat terkemuka seperti Apple, Google, Facebook dan Uber adalah antara 1600 firma teknologi untuk membuka pejabat di bandar. Malah, Livability.com baru-baru ini termasuk Pittsburgh dalam senarai tempat terbaik untuk meletakkan ijazah kejuruteraan untuk bekerja dengan syarikat teknologi yang terus berkembang dalam inkubator universiti tempatan. Point Park University adalah kedudukan # 102 di Universiti Universities Utara oleh Berita AS dan Laporan Dunia. Program MSEM dirancang secara strategik untuk menggabungkan kepakaran teknikal dengan kemahiran kepemimpinan dan pengurusan untuk memenuhi keperluan industri masa depan untuk profesional teknologi dan saver yang cerdas. Dengan pertumbuhan pesat teknologi, syarikat memerlukan pemimpin yang dinamik yang boleh bekerja dengan orang-orang serta mereka boleh bekerja dengan teknologi. Gaji Median dalam pendekatan Pengurusan Kejuruteraan US $ 132,000. Statistik Biro Buruh AS dianggarkan sekitar 180,000 pekerjaan semasa dengan pertumbuhan pekerjaan yang diunjurkan sebanyak 2%. Universiti ini menawarkan pelajar antarabangsa akses kepada biasiswa menarik yang dapat mengurangkan tuisyen penuh kepada sekitar AS $ 20,000.... [-]


Video

AqqY5AXxkJg

Contact

Alamat 1282 Concordia Ave
West Saint Paul, Minnesota, Amerika Syarikat