Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Columbia Video Network mempunyai telah terkemuka di bidang pembelajaran dalam talian sejak penubuhannya pada tahun 1986, membolehkan ribuan profesional yang bekerja dan pelajar yang terletak jauh untuk mendapat manfaat daripada pembelajaran jarak jauh dan mengejar darjah mereka tanpa apa-apa keperluan penduduk di kampus dalam New York. Yang Fu Yayasan Sekolah Kejuruteraan dan Sains Gunaan (LAUT) menawarkan arahan menyeluruh dalam universiti penyelidikan utama dan sangat sesuai untuk mendidik pemimpin kejuruteraan esok dan menggalakkan celik teknikal. Program kejuruteraan dan sains gunaan kami, yang merupakan antara teknologi baru tertua dan paling berpengaruh, memeluk negara dan kemungkinan antara disiplin.

Matlamat kami adalah untuk memberi kuasa kepada pelajar untuk menjadi pemimpin teknologi masa depan. Sehingga kini, kita memupuk kecemerlangan dalam pengajaran dan mengambil bahagian dalam penyelidikan bertaraf dunia dengan matlamat untuk mempromosikan keunggulan di pinggir pemotongan. Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami dalam perjalanan yang menarik ke masa depan.

Terdapat banyak peluang akademik siswazah disediakan untuk anda secara online dari Columbia Video Network. CVN pelajar mendapat manfaat daripada perhatian peribadi yang berkaitan dengan kolej kecil dan juga daripada sumber-sumber akademik yang banyak institusi penyelidikan utama. Sebagai pelajar Columbia, anda akan mempunyai akses kepada terkenal di dunia profesor yang pemimpin dan inovator dalam bidang masing-masing.

Siswazah pelajar kejuruteraan di talian Columbia menikmati pelbagai program akademik untuk dipilih termasuk Penyelidikan Operasi, Kaedah di Kewangan, Industri dan Kejuruteraan Sistem, Kejuruteraan Bioperubatan, Kejuruteraan Kimia, Matematik Gunaan, Fizik Gunaan, Sains Komputer, Kejuruteraan Elektrik, Mekanikal dan Kejuruteraan Awam, Kejuruteraan Pembinaan & Pengurusan Sistem, Sains Bahan.

Lokasi

New York

Alamat
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 New York, New York, Amerika Syarikat