Baca keterangan rasmi

Columbia Video Network mempunyai telah terkemuka di bidang pembelajaran dalam talian sejak penubuhannya pada tahun 1986, membolehkan ribuan profesional yang bekerja dan pelajar yang terletak jauh untuk mendapat manfaat daripada pembelajaran jarak jauh dan mengejar darjah mereka tanpa apa-apa keperluan penduduk di kampus dalam New York. Yang Fu Yayasan Sekolah Kejuruteraan dan Sains Gunaan (LAUT) menawarkan arahan menyeluruh dalam universiti penyelidikan utama dan sangat sesuai untuk mendidik pemimpin kejuruteraan esok dan menggalakkan celik teknikal. Program kejuruteraan dan sains gunaan kami, yang merupakan antara teknologi baru tertua dan paling berpengaruh, memeluk negara dan kemungkinan antara disiplin.

Matlamat kami adalah untuk memberi kuasa kepada pelajar untuk menjadi pemimpin teknologi masa depan. Sehingga kini, kita memupuk kecemerlangan dalam pengajaran dan mengambil bahagian dalam penyelidikan bertaraf dunia dengan matlamat untuk mempromosikan keunggulan di pinggir pemotongan. Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami dalam perjalanan yang menarik ke masa depan.

Terdapat banyak peluang akademik siswazah disediakan untuk anda secara online dari Columbia Video Network. CVN pelajar mendapat manfaat daripada perhatian peribadi yang berkaitan dengan kolej kecil dan juga daripada sumber-sumber akademik yang banyak institusi penyelidikan utama. Sebagai pelajar Columbia, anda akan mempunyai akses kepada terkenal di dunia profesor yang pemimpin dan inovator dalam bidang masing-masing.

Siswazah pelajar kejuruteraan di talian Columbia menikmati pelbagai program akademik untuk dipilih termasuk Penyelidikan Operasi, Kaedah di Kewangan, Industri dan Kejuruteraan Sistem, Kejuruteraan Bioperubatan, Kejuruteraan Kimia, Matematik Gunaan, Fizik Gunaan, Sains Komputer, Kejuruteraan Elektrik, Mekanikal dan Kejuruteraan Awam, Kejuruteraan Pembinaan & Pengurusan Sistem, Sains Bahan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Penyelidikan Operasi adalah sains gunaan dan prihatin dengan masalah keputusan kuantitatif, secara amnya melibatkan peruntukan dan kawalan sumber yang terhad. Masalah itu ... [+]

Sarjana Sains Penyelidikan Operasi

Penyelidikan Operasi adalah sains gunaan dan prihatin dengan masalah keputusan kuantitatif, secara amnya melibatkan peruntukan dan kawalan sumber yang terhad. Masalah itu timbul, sebagai contoh, dalam operasi firma-firma industri, institusi kewangan, organisasi penjagaan kesihatan, sistem pengangkutan, tenaga dan sumber, dan kerajaan. Penganalisis penyelidikan operasi membangun dan menggunakan model matematik dan statistik untuk membantu menyelesaikan masalah-masalah ini keputusan. Seperti jurutera, mereka adalah penggubal masalah dan penyelesai. Kerja mereka memerlukan pembentukan model matematik sistem dan analisis dan ramalan tentang akibat mod alternatif kepada sistem pengoperasian. Analisis ini mungkin melibatkan teknik-teknik matematik pengoptimuman, kaedah kebarangkalian dan statistik, eksperimen, dan simulasi komputer. Operasi kursus Penyelidikan telah ditawarkan di Universiti Columbia sejak 1952.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu