Columbia University School of Nursing

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi dan Visi

Sebagai peneraju pendidikan keperawatan siswazah selama lebih dari satu abad, Columbia University School of Nursing menyediakan doktor dan penyelidik jururawat pakar untuk meningkatkan kesihatan individu, keluarga, dan komuniti di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia.

Penekanan kami pada amalan klinikal, penciptaan pengetahuan baru, dan kepemimpinan dalam dasar kesihatan meletakkan Columbia Nursing berada di barisan hadapan dalam kecemerlangan kejururawatan.

Nilai

Kami menghargai usaha mencapai kecemerlangan dalam bidang kejururawatan dengan menyokong integriti dan ketelitian akademik dan dengan menggalakkan dialog bebas dan terbuka melalui interdisipliner dan sokongan bersama.

Kami menghargai budaya inklusi dengan menerapkan perspektif multikultural di antara fakulti, pelajar, dan staf dan dengan menegakkan prinsip-prinsip ekuiti kesihatan, yang merangkumi penghormatan terhadap kepelbagaian kaum, jantina, dan budaya dalam perawatan pesakit, keluarga, dan masyarakat.

Matlamat Strategik

Excel sebagai model kebangsaan untuk pendidikan kejururawatan siswazah yang inovatif.

Memimpin penyelidikan dan biasiswa kejururawatan yang mengubah kesihatan nasional dan global

Contohkan rawatan kesihatan primer yang boleh diakses, berdasarkan bukti, antara disiplin, dan kompeten budaya melalui latihan fakulti kami.

Bagaimana Kita Mencapai Matlamat Kita

Tanamkan budaya rasa hormat, integriti, dan kepelbagaian.

Jadilah suara yang dipercayai dan berpengaruh terhadap amalan kejururawatan, penyelidikan, dasar kesihatan, dan pendidikan siswazah yang meningkatkan kesihatan masyarakat.

Berfungsi pada tahap kebertanggungjawaban, kecekapan, dan keberkesanan fiskal dan pentadbiran tertinggi.

Komited untuk penglibatan alumni seumur hidup dan rakan kongsi lain yang meningkatkan reputasi, kekuatan kewangan, bimbingan, dan rangkaian global kita.

Lokasi

New York

Alamat
West 168th Street,560
10032 New York, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: