Columbia University Columbia Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Berpusat di New York City, pusat perniagaan global, Columbia Business School menawarkan pelajarnya yang pelbagai dan keusahawanan setiap hari akses kepada pemimpin industri yang berpengaruh.

Ahli fakulti terkenal kami berada di barisan hadapan dalam bidang mereka, menghasilkan penyelidikan inovatif dalam pelbagai bidang. Dan rangkaian alumni kami di seluruh dunia terus berkembang dan memberi kesan kepada perubahan. Di Columbia Business School hari ini, kami meraikan tempat kami di tengah-tengah semuanya.

Kami komited untuk mendidik dan mengembangkan pemimpin dan pembangun perusahaan yang mencipta nilai bagi pihak berkepentingan dan masyarakat mereka secara umum; kami mencapainya melalui program MBA, MS, PhD, dan Eksekutif Pendidikan kami.

Kami sama-sama berkomitmen untuk mengembangkan sarjana dan guru baru, dan untuk menciptakan dan menyebarkan pengetahuan, konsep, dan alat yang memacu pemahaman dan amalan pengurusan; kami mencapainya melalui penyelidikan fakulti dan program PhD kami.

Budaya Kecemerlangan Akademik yang tiada tandingannya

Penyelidikan inovatif ahli fakulti kami mempengaruhi amalan perniagaan di setiap sektor. Diinformasikan secara langsung oleh persekitaran perniagaan global, mereka mengajar kurikulum transformatif dan sentiasa berkembang yang mengembangkan pemimpin yang bersedia untuk mencipta peluang di lingkungan apa pun.

Memberi Kesan Kuat kepada Perniagaan dan Masyarakat

Kepemimpinan pemikiran fakulti dan kakitangan kami dan kedudukan kami di pusat perniagaan global bermaksud bahawa kami membuat kesan segera dan terukur pada kekuatan membentuk perniagaan. Di seluruh dunia, 44,000 alumni kami menangani masalah yang semakin kompleks pada masa kini dan membuat perbezaan dalam industri dan masyarakat mereka sendiri secara amnya.

Lokasi

Manhattan

Alamat
10027 Manhattan, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami