Columbia Southern University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Columbia Southern University - Mengharapkan lebih banyak dari universiti dalam talian anda. Dapatkan lebih banyak daripada kehidupan.

Salah satu universiti pertama di seluruh negara, Columbia Southern University (CSU) telah dibangunkan untuk memenuhi permintaan untuk alternatif kepada pengalaman universiti tradisional. Semua program ijazah ditawarkan sepenuhnya dalam talian, memberikan anda fleksibiliti untuk memenuhi pendidikan anda di sekitar kerjaya dan komitmen keluarga.

Dengan universiti dalam talian kami, anda boleh mengambil jadual peralihan dan konflik pengurusan masa daripada persamaan. Terbuka pendaftaran dan program diri sendiri membuat penyusunan semula kehidupan anda untuk menghadiri kelas atau menguji sesuatu yang lalu.

Pemadam kebakaran dengan jadual yang tidak dapat diprediksi, askar beralih dari tempat ke tempat untuk memelihara kebebasan kami, ibu tunggal bekerja keras untuk memajukan kerjayanya dan menyokong anak-anaknya - ini adalah wajah-wajah CSU. Itulah sebabnya CSU menyampaikan akses 24 jam ke tugasan kursus, forum dalam talian, kuliah web, perisian interaktif, dan contoh audio dan visual.

Program bersekutu, sarjana, siswazah dan pascasiswazah boleh didapati dalam pelbagai bidang termasuk sains kebakaran, keadilan jenayah, pentadbiran perniagaan, teknologi maklumat, pengurusan sumber manusia dan keselamatan dan kesihatan pekerjaan. Program sijil sarjana dan lepasan juga disediakan untuk menyediakan latihan yang fokus dalam bidang khusus.

Lokasi

Orange Beach

Alamat
25326 Canal Road
P.O. Box 3110

36561 Orange Beach, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami