Baca keterangan rasmi

Banyak peluang, satu fokus - pelajar yang membuat perbezaan

The College of Saint Rose adalah masyarakat progresif ulama memberi tumpuan kepada mendapatkan pengetahuan dan menggunakan apa yang mereka telah belajar untuk membuat dunia di sekeliling mereka yang lebih baik. Terletak di tengah-tengah Albany, ibu negeri New York, Saint Rose menawarkan, bebas, pengalaman kolej coeducational swasta dalam suasana bandar yang meriah.

Dengan kira-kira 4,500 pelajar sepenuh dan separuh masa, Saint Rose mempunyai penawaran pelbagai program sarjana muda, ijazah dan sijil menjurus ke arah kedua-dua pelajar tradisional dan profesional yang bekerja. Kami menggabungkan kajian yang ketat dalam seni liberal dan sains dengan peluang tanpa had untuk latihan, penyelidikan sarjana muda dan belajar di luar negara serta peluang kepada pelajar untuk melibatkan diri dalam khidmat masyarakat yang bermakna.

Ditubuhkan pada 1920 oleh Sisters of Saint Joseph daripada Carondelet, Saint Rose kekal benar kepada misinya untuk bukan sahaja menyediakan pelajar untuk kerjaya mereka tetapi juga menyediakan mereka untuk hidup.

Kenyataan Misi

College of Saint Rose masyarakat melibatkan pelajar prasiswazah dan siswazah yang bermotivasi tinggi dalam pengalaman pendidikan yang ketat. Dalam tradisi yang terjadi terhadap Sisters pengasas St Joseph daripada Carondelet, kami mengalu-alukan lelaki dan wanita dari pelbagai latar belakang agama dan budaya. Selain membangunkan kapasiti intelektual mereka, pelajar berpeluang untuk memupuk kreatif Hadiah dan rohani mereka dalam komuniti pembelajaran yang pelbagai yang menggalakkan integriti, saling bergantung, dan saling menghormati.

Kolej itu menyampaikan tersendiri dan menyeluruh seni liberal dan program profesional yang memberi inspirasi kepada graduan kita menjadi orang dewasa yang produktif, berfikiran kritis, dan bermotivasi, menjaga rakyat. penglibatan dengan persekitaran bandar mengembang tetapan untuk peluang pendidikan dan menggalakkan penglibatan bertenaga masyarakat Saint Rose dan kepimpinan yang berkesan dalam masyarakat.

Dengan kampus di tengah-tengah bersejarah Albany-ibu kota New York Negeri-Saint Rose dikenali dengan biasiswa yang ketat dan masyarakat kampus meriah.

Ahli akademik. 43 program sarjana muda, program 29 sarjana dan 19 sijil maju kepada pelajar-pelajar baru. Kedudukan sebagai Universiti Terbaik Utara oleh US News & World Report. Fakulti. 93% daripada sepenuh masa ahli fakulti pengajaran kami mengadakan pelbagai dalam bidang mereka. Perhatian peribadi. Nisbah pelajar fakulti adalah 14: 1, dan Saint Rose menggunakan sifar pembantu-so pengajaran anda akan bekerja secara langsung dan sering dengan profesor anda. Pelajar. Hampir 4,500 pelajar (termasuk 2,800 pelajar) dari 36 negara dan lebih daripada 55 buah negara. 48% daripada pelajar tinggal di kampus. Bantuan kewangan. 99% daripada pelajar tahun pertama menerima beberapa bantuan kewangan, dengan pakej purata pada $ 26,891. Apa nak buat.

Di kampus: mengambil dalam permainan NCAA Bahagian II, memilih antara 40 kelab pelajar, dan bersenang-senang dalam coed antara dinding sukan segala-galanya daripada pembimbing sorak untuk Frisbi muktamad.

Luar kampus: lihat band di atas nama bersama, menghadiri produksi Broadway, berjalan-jalan melalui pameran jalan, menghabiskan waktu petang di taman ...

ijazah sarjana dengan tujuan

Melonjakkan kerjaya anda. Memperkayakan diri sendiri. Mendapat ijazah Saint Rose siswazah.

Individu yang telah mendapatkan Saint Rose ijazah siswazah kuasa-kuasa untuk perubahan positif. Mereka membawa sekolah, mempengaruhi dasar awam, menulis novel, melaporkan berita, membina sistem IT, menjalankan penyelidikan, syarikat menjalankan, dan memulakan syarikat mereka sendiri.

Bagaimana mereka sampai ke sana? Dengan mendapatkan ijazah sarjana di The College of Saint Rose. Mereka mendapat perhatian peribadi daripada fakulti dengan kelayakan dibezakan dan pandangan berminat. Mereka menikmati saiz kecil kelas, petang fleksibel, dalam talian dan hari kelas dan bidang-bidang yang ketat pengajian.

Ia membuat perbezaan dalam mereka supaya mereka boleh membuat perbezaan - dan menjadi yang mereka benar-benar mahu menjadi.

Memperoleh ijazah adalah satu langkah kerjaya yang kuat. Secara purata, orang yang mempunyai sarjana mendapat 23 peratus lebih daripada orang yang mempunyai ijazah sarjana muda.

program ijazah Sarjana Muda dan Siswazah

Empat Sekolah: Arts & Humanities, Perniagaan, Pendidikan, dan Matematik & Sains 43 Program Ijazah Sarjana Muda 6 Prasiswazah Program Sijil 29 Program Ijazah Sarjana 19 Advanced Program Sijil 11 / Ijazah Program Dual Accelerated menganugerahkan ijazah Sarjana Muda dan Sarjana dari College of Saint Rose dalam tempoh lima tahun BA atau BS dari Saint Rose plus BS Kejuruteraan dengan kerjasama Rensselaer Polytechnic Institute BS plus MS dalam Sains Makmal Klinikal dengan kerjasama Albany College of Pharmacy BS plus Juruteknologi Perubatan Bertauliah dengan kerjasama Hospital Besar Rochester atau Hospital Methodist New York BA / BS plus JD dengan kerjasama Albany School of Law, Sekolah Undang-undang Universiti Pace, atau Western New England University Sekolah Undang-undang MBA plus JD dengan kerjasama Albany Sekolah Undang-undang

Kehidupan pelajar

  • 80% daripada mahasiswa tinggal di kampus; 45% daripada pelajar tinggal di kampus - ALANA mahasiswa sepenuh masa: 20% - 33% lelaki; 67% wanita mahasiswa sepenuh masa - Syarikat diwakili dalam badan pelajar: 32 - Negara-negara yang diwakili dalam badan pelajar: 50 - Persatuan Pelajar Clubs: 35
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

College of Saint Rose

Kenapa Pilih Analitik Saint Rose untuk Perniagaan? Ini semua tentang nombor dalam hampir setiap industri. Tetapi anda perlu tahu apa yang perlu dilakukan dengan mereka. P ... [+]

Kenapa Pilih Analitik Saint Rose untuk Perniagaan?

Ini semua tentang nombor dalam hampir setiap industri. Tetapi anda perlu tahu apa yang perlu dilakukan dengan mereka. Program Analitis Perniagaan di Saint Rose adalah pendidikan intensif yang diterapkan untuk membantu Anda membuat tanda dalam "data besar".

Program khusus kami melampaui analisis data tradisional, menangani bagaimana analisis itu diterapkan pada pembuatan keputusan dalam persekitaran perniagaan yang sebenar. Kerja teras termasuk teori, matematik dan sains komputer. Sekiranya anda tidak datang dari latar belakang sains komputer, kami akan memberikan alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam program ini. Kemudian anda akan memilih trek tertentu: Pemasaran, menggunakan data untuk mengesan dan meramal perilaku pengguna dan corak beli; atau Pengurusan, menggunakan data secara praktikal dalam organisasi untuk jualan, atau semakin, tujuan HR.... [-]

Amerika Syarikat Albany
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
College of Saint Rose

Jika anda bercita-cita untuk memberi motivasi kepada kanak-kanak di dalam kelas anda, membuat arahan lebih menarik, menyelidik kaedah pengajaran, atau menilai program dan ... [+]

Jika anda bercita-cita untuk memberi motivasi kepada kanak-kanak di dalam kelas anda, membuat arahan lebih menarik, menyelidik kaedah pengajaran, atau menilai program dan pengajaran, program Saint Rose dalam bidang Psikologi Pendidikan boleh membuka peluang-peluang ini untuk anda.

Graduan meninggalkan program ini dengan keupayaan untuk mengkritik mana-mana kelas keibubapaan keadaan-mengajar konsep matematik di dalam kelas biasa, bengkel dewasa untuk Jabatan Pelajaran Negeri yang membawa, menjalankan pengajaran, memberi secara bertulis, penilaian program, dan lain-lain dan kemudian membangunkan strategi yang akan membantu mewujudkan suasana pembelajaran yang optimum. Pelajar memilih salah satu daripada empat skim yang membawa tahap:... [-]

Amerika Syarikat Albany
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

College of Saint Rose

Adakah anda mempunyai rasa ingin tahu yang membakar untuk memikirkan bagaimana keadaan berfungsi, dan adakah anda merasa berpuas hati dalam menyelesaikan masalah? Adakah ... [+]

Adakah anda mempunyai rasa ingin tahu yang membakar untuk memikirkan bagaimana keadaan berfungsi, dan adakah anda merasa berpuas hati dalam menyelesaikan masalah? Adakah anda mahukan penyelesaian kreatif membina kerjaya untuk cabaran yang paling mendesak masyarakat?

Profesional sains komputer mengubah dunia - melindungi data peribadi pengguna, membantu komuniti pulih dari bencana, meningkatkan penyampaian penjagaan kesihatan, memberi makan kepada dunia - dalam setiap industri dan setiap organisasi, mengubah idea abstrak menjadi alat konkrit untuk membantu orang lain.

Para saintis data dan jurutera perisian, misalnya, diunjurkan untuk mengekalkan beberapa pekerja dalam permintaan tertinggi dalam beberapa tahun akan datang, mengutip gaji tahunan pada atau melebihi $ 100,000. Jika anda suka berfikir secara analitik, mengonspirasikan idea-idea besar, merancang cara menangani masalah, dan mengukuhkan butiran, MS dalam Sains Komputer di Saint Rose adalah untuk anda.... [-]

Amerika Syarikat Albany
Og 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
College of Saint Rose

Dengan Sarjana Teknologi Maklumat, anda akan mendapat kemahiran dalam komunikasi teknikal dan kerja berpasukan - yang sangat memerlukan di kalangan majikan - serta penget ... [+]

Dengan Sarjana Teknologi Maklumat , anda akan mendapat kemahiran dalam komunikasi teknikal dan kerja berpasukan - yang sangat memerlukan di kalangan majikan - serta pengetahuan canggih mengenai struktur data, seni bina komputer, sistem pengurusan pangkalan data, komunikasi data, reka bentuk antara muka pengguna dan Kejuruteraan perisian. Pemahaman yang lebih mendalam tentang sistem maklumat hanya boleh meningkatkan prospek kerjaya anda.

Di Saint Rose, anda adalah seorang, bukan hanya nombor. Program Teknologi Maklumat kami menawarkan pelajar kelas kecil yang terdiri daripada 20 orang pelajar biasa - semuanya diadakan di makmal komputer dan akses satu-satu ke fakulti. Ia fleksibel untuk kedua-dua pelajar tradisional dan bukan tradisional, yang membolehkan calon memperoleh gelar mengambil hanya petang dan kelas dalam talian. Peluang magang besar boleh didapati.... [-]

Amerika Syarikat Albany
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

The College of Saint Rose

International Student Testimonial: Adil Siddique