College of Charleston

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Kolej

Sebuah universiti awam yang unggul dengan personaliti untuk ganti.

Terletak di tengah-tengah Charleston bersejarah, Carolina Selatan, College of Charleston adalah universiti seni dan sains liberal awam yang diakui secara nasional. Ditubuhkan pada tahun 1770, Kolej adalah antara universiti terkemuka negara untuk pendidikan berkualiti, kehidupan pelajar, dan kemampuan. Kampus yang indah dan bersejarah, digabungkan dengan kemudahan kontemporari, program canggih, dan fakulti yang boleh diakses menarik pelajar dari seluruh AS dan di seluruh dunia.

Lebih 10,000 pelajar mahasiswa dan kira-kira 1,000 pelajar siswazah di Kolej menikmati kegembiraan kecil yang dicampur dengan kelebihan dan kepelbagaian universiti bandar bersaiz sederhana. Mereka bekerja rapat dengan fakulti yang komited, terdiri daripada lebih daripada 500 guru-guru yang terkenal. Dan kota Charleston - yang terkenal dengan sejarah, seni bina, budaya dan persekitaran pantai - berfungsi sebagai makmal hidup dan pembelajaran untuk pengalaman dalam perniagaan, sains, teknologi, pengajaran, kemanusiaan, bahasa, dan seni.

Misi, Visi, dan Nilai

Menghormati prinsip-prinsip kesopanan seni liberal dan sains.

College of Charleston adalah institusi komprehensif yang disokong oleh kerajaan yang menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dalam seni dan sains, pendidikan dan perniagaan. Fakulti adalah sumber pengetahuan dan kepakaran penting bagi masyarakat, negara, dan negara.

Selaras dengan warisan sejak penubuhannya pada tahun 1770, Kolej ini mengekalkan kurikulum sarjana seni liberal yang kuat. Terletak di tengah-tengah Charleston bersejarah, ia berusaha untuk memenuhi tuntutan pendidikan yang semakin meningkat terutamanya dari Lowcountry dan negeri dan, kedua, dari Tenggara. Program sarjana muda adalah pusat kepada misi College of Charleston . Sebagai komponen penting dalam sistem pendidikan tinggi negeri, Kolej menggalakkan dan menyokong penyelidikan.

Di samping menawarkan pelbagai program ijazah sarjana muda, Kolej ini menggabungkan Universiti Charleston, Carolina Selatan (UCSC), ditubuhkan oleh undang-undang negeri pada tahun 1992, yang berfungsi sebagai institusi penyelidikan di mana program siswazah dan penyelidikan yang dikaitkan dengan Kolej adalah ditempatkan. UCSC menyediakan program ijazah sarjana dan menjangkakan menawarkan bilangan ijazah kedoktoran yang terhad harus lokasi dan memerlukan waran. Kolej ini juga menyediakan program pendidikan dan kredit berterusan kredit dan bukan kredit yang berterusan untuk penduduk di Lowcountry of South Carolina.

College of Charleston mencari pemohon yang mampu menyelesaikan dengan sempurna keperluan gelar dan memberi perhatian khusus untuk mengenal pasti dan mengakui pelajar yang cemerlang dalam bidang akademik. College of Charleston menghidangkan badan pelajar yang pelbagai dari kawasan geografinya dan juga menarik pelajar dari masyarakat kebangsaan dan antarabangsa. Kolej ini menyediakan pelajar sebuah komuniti di mana untuk melibatkan diri dalam siasatan asal dan ekspresi kreatif dalam suasana kebebasan intelektual. Komuniti ini, yang berasaskan prinsip tradisi seni liberal, memberikan peluang kepada pelajar untuk merealisasikan potensi intelektual dan peribadi mereka dan menjadi anggota masyarakat yang bertanggungjawab dan produktif.

Pernyataan Misi (juga disebut Penyataan Tujuan) telah diluluskan atau disemak oleh Lembaga Pemegang Amanah Kolej Negeri atau College of Charleston Board of Trustees pada 16 Januari 1974; 12 Mac 1986; 16 Januari 1991; 15 Februari 1994; 13 Julai 2006; 23 Julai 2014; dan 25 Ogos 2014.

Lokasi

Charleston

Alamat
66 George Street
29424 Charleston, Carolina Selatan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami