College Of Contemporary Music: Musicians Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Musicians Institute berdedikasi untuk memberi inspirasi kepada kecemerlangan seni dan akademik sambil mempersiapkan pelajar untuk kerjaya dalam industri muzik dan hiburan. Penawaran pendidikan canggih kami memberikan maklumat, kemahiran, dan kepakaran yang diperlukan untuk pemuzik dan profesional kreatif untuk mencapai tujuan mereka.

Institut Pemuzik berusaha untuk memupuk individu berbakat dari semua latar belakang dengan usaha sedar untuk memperkaya masyarakat global sebagai institusi yang didedikasikan untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya dalam industri muzik dan hiburan yang pelbagai.

Musicians Institute menawarkan pendidikan yang lengkap dalam setiap aspek industri muzik. Melalui pengalaman dan bimbingan dunia nyata dari profesional yang bekerja, pelajar dapat memperoleh pelbagai ijazah dan sijil sambil memanfaatkan peluang rangkaian di kampus Los Angeles yang canggih. Musicians Institute menyediakan pendidikan inovatif yang menyediakan graduan untuk kerjaya kreatif dan profesional dalam industri muzik kontemporari.

Lokasi

Hollywood

Alamat
6752 Hollywood Boulevard
Hollywood, CA 90028

CA 90028 Hollywood, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: