Baca keterangan rasmi

Charleston Selatan bertujuan untuk membangunkan pelajar dengan baik-bulat pendidikan seni liberal berasaskan pandangan Alkitab. CSU menawarkan 48 jurusan ijazah dan lapan program ijazah. Kursus boleh didapati dalam bilik darjah dan dalam talian. Darjah profesional boleh didapati di Kejururawatan, Pendidikan, Sains, Perniagaan, Teknologi, Terapi Muzik, Keadilan Jenayah, Matematik, Reka Bentuk Grafik Dan Pra-Kejuruteraan.

Integrasi Iman Wawasan universiti itu akan sebuah universiti Kristian yang diiktiraf untuk mengintegrasikan iman dalam pembelajaran, memimpin dan berkhidmat. Misi Charleston Universiti Southern adalah untuk menggalakkan kecemerlangan akademik dalam persekitaran yang Kristian. Semua fakulti, kakitangan dan jurulatih adalah komited kepada misi dan visi universiti.

Graduan bersedia CSU menyediakan graduan yang mempunyai integriti yang pemikir kritikal, penyampai mahir dan rakan usaha sama yang berkesan pada kedudukan untuk melaksanakan peranan yang bertanggungjawab dalam masyarakat. Graduan CSU bekerja di seluruh dunia dalam bidang pendidikan, kerajaan, badan korporat dan bukan keuntungan seperti: Bank of America, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments dan Wells Fargo.

Bahagian NCAA saya Olahraga Charleston Universiti Selatan adalah ahli pengasas Persidangan Selatan Big dan menaja 16 sukan di NCAA Bahagian I Level. CSU menyediakan pelajar-atlet peluang kepada kecemerlangan akademik, kejayaan sukan dan pertumbuhan rohani.

Misi Menggalakkan Kecemerlangan Akademik dalam Persekitaran Kristian

Visi Untuk menjadi sebuah universiti Kristian yang diiktiraf untuk mengintegrasikan iman dalam pembelajaran, yang membawa dan menyampaikan Pembelajaran 2 Korintus 10: 5 "Kami merobohkan hujah dan setiap keinginan yang menetapkan sendiri menentang pengenalan akan Allah, dan kami mengambil tawanan setiap pemikiran untuk membuat ia taat kepada Kristus. "Kolose 3:17 Memimpin" Dan apa sahaja yang anda lakukan, sama ada dengan perkataan atau perbuatan, lakukanlah semuanya itu dalam nama Tuhan Yesus, sambil mengucap syukur kepada Allah, Bapa kita. "Berkhidmat Efesus 2:10" Bagi kami mutu kerja Tuhan, yang dicipta di dalam Kristus Yesus beramal soleh, Tuhan yang disediakan terlebih dahulu untuk kita lakukan. "

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Charleston Southern University

Sarjana Muda Sains dalam Sains Komputer direka untuk menyediakan pelajar untuk mengambil peranan pengurusan dalam bidang mereka atau sebagai persediaan untuk kajian PhD l ... [+]

Sarjana Sains dalam Sains Komputer

Sarjana Muda Sains dalam Sains Komputer direka untuk menyediakan pelajar untuk mengambil peranan pengurusan dalam bidang mereka atau sebagai persediaan untuk kajian PhD lagi dalam bidang sains komputer. Program kami menawarkan kurikulum yang serba boleh, memberi pelajar asas yang kukuh dalam pelbagai topik tanpa mengira tumpuan mereka.

Suasana kelas yang kecil di CSU menawarkan peluang kepada pelajar untuk belajar dan membina hubungan dengan fakulti dan rakan-rakan pelajar, dan kursus-kursus yang boleh didapati dalam format dalam talian atau hibrid, menjadikannya mudah untuk sesiapa sahaja untuk melengkapkan ijazah mereka, tidak kira jadual mereka.... [-]

Amerika Syarikat Charleston
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

International Student-Athletes

Charleston Southern University: First Look