Chancellor University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Chancellor University adalah pasukan yang bermotivasi, bertenaga tinggi para ulama, ahli akademik, dan pengamal yang bekerja dengan gigih untuk mengubah universiti kami yang berusia 160 tahun menjadi pusat kuasa serantau untuk pendidikan dan inovasi perniagaan. Kami menawarkan persekitaran pengajaran yang canggih yang sepadan dengan keperluan yang pantas, menuntut keperluan pasaran pendidikan global hari ini.

Di Chancellor University , kami percaya bahawa kolej dan universiti tempatan boleh berbuat lebih banyak untuk membantu perniagaan serantau dan negara berkembang dan berjaya. Kami juga percaya bahawa kolej, universiti, dan firma serantau benar-benar saling bergantung dan semua pihak harus bekerjasama untuk memajukan kepentingan perniagaan serantau.

Bahagian sarjana ini adalah rumah kepada ijazah perniagaan, paralegal dan ijazah teknologi maklumat yang digunakan. Pelajar boleh mengkaji pelbagai kepakaran yang berbeza, dari pengurusan perakaunan dan korporat kepada pengurusan sukan.

Chancellor University menawarkan Program Ijazah Dipercepat lapan minggu dan banyak pilihan pembelajaran dan penjadualan untuk pelajar, termasuk program secara dalam talian untuk pelajar dewasa.


Di Chancellor University , kami melihat anda sekarang dan kami melihat anda kemudian.

Apakah maksud ini? Mudah.

  • Kami jumpa awak sekarang.

Di mana anda berada, siapa anda. Kami melihat bahawa anda mempunyai potensi dan keperluan yang unik. Kami memahami bahawa anda memerlukan peluang untuk mendapatkan pendidikan yang lebih baik untuk mencapai impian dan matlamat anda.

Sebagai Universiti Opportunity anda, kami akan membantu anda mendapatkan pendidikan yang anda perlukan. Apa sahaja yang diperlukan. Kami ingin menghapuskan sebarang halangan yang mungkin anda hadapi dalam mendapatkan pendidikan yang anda inginkan, perlu, dan layak.


Kami menawarkan bantuan kewangan.

Kami menawarkan program yang relevan untuk memenuhi keperluan dan potensi anda.

Kami menawarkan nasihat akademik.

Kami menawarkan tunjuk ajar.

Kami menawarkan perkhidmatan kerjaya yang berterusan.

  • Kami melihat anda kemudian.

Kami melihat anda selepas anda berjaya menyelesaikan pendidikan anda di Chancellor University . Kami melihat anda dilengkapi dengan kemahiran praktikal dan relevan yang membolehkan anda untuk berjaya dalam kerjaya yang anda pilih. Kami melihat anda membuat perbezaan dalam tugas anda serta memberikan kembali kepada komuniti anda.

Kami melihat anda sebagai seorang individu yang mempunyai potensi sebenar, dengan bakat yang melekat, dengan semangat untuk mengambil kesempatan dari semua peluang dunia memegang.

Kami mahu menjadi universiti pilihan anda sepanjang hayat anda yang menawarkan semua sumber pendidikan yang anda perlukan sekarang untuk mendapatkan pekerjaan yang anda mahu, serta menawarkan alat yang anda perlukan kemudian untuk menjaga diri anda tajam dan relevan dalam sejarah yang sentiasa ada- mengubah dunia.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Chancellor University . Kami berharap dapat melihat anda tidak lama lagi.

Lokasi

Cleveland

Alamat
Main Campus Chancellor University
6000 Lombardo Center Drive
Suite 200

Ohio 44131 Cleveland, Ohio, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: