Chadron State College Business Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenyataan Misi

Fakulti Akademi Perniagaan di Chadron State College berkomitmen untuk menyediakan pelajar untuk mencabar karier dalam dunia yang berubah, sangat berteknologi, dan budaya yang pelbagai.

Tujuan asas Jabatan adalah untuk meningkatkan keupayaan pelajar untuk belajar dengan menggabungkan kecemerlangan dalam pengajaran dengan kursus dan persekitaran kelas yang sesuai yang menekankan pemikiran kritikal, kemahiran hubungan manusia / komunikasi, teori, teknikal dan profesional, dan persekitaran pembelajaran sepanjang hayat yang direka untuk penyelesaian masalah kreatif / membuat keputusan.

Gambaran keseluruhan

Kami bangga dengan penyampaian program Kualiti dengan "sentuhan peribadi". Kolej Negeri Chadron baru-baru ini diiktiraf oleh Katalog Kolej Newsweek / Kaplan 2002 sebagai salah satu daripada 26 "sekolah yang menawarkan tahap perhatian individu yang tinggi dari fakulti."

Untuk mengutip sebut harga dari Robert Greenleaf dalam kepimpinan Servantnya, "kita berada dalam perniagaan orang yang sedang berkembang - orang yang lebih kuat, lebih sihat, lebih autonomi, lebih berdikari, dan lebih berwibawa".

Lokasi

Chadron

Alamat
1-800-CHADRON
1000 Main Street69337 Chadron, Nebraska, Amerika Syarikat

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: