Carthage College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1847, Carthage College adalah sebuah kolej swasta empat tahun, seni dan ilmu liberal di Kenosha, Wisconsin. Carthage menggabungkan persekitaran refleksi dan penemuan diri dengan budaya harapan yang tinggi sehingga para pelajar kami mengungkap dan menyalakan potensi sebenar mereka.


Misi Carthage


Mencari Kebenaran, Membangun Kekuatan, Inspiring Service-Together

Itulah misi Carthage. Ia bukan kata pepatah lama yang dibaca pada jamuan alumni dan makan malam presiden. Ia satu cabaran. Yang kita mulakan lagi setiap hari. Kepada pelajar kami. Kepada fakulti dan kakitangan kami. Untuk menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik untuk kita semua.


MENYETUJUKAN KEBENARAN

 • Carthage adalah sebuah kolej Gereja Evangelikal Lutheran di Amerika, yang menyokong dan menyatakan tradisi Yahudi-Kristian.
 • Carthage menghormati cintakan Tuhan untuk semua orang dan meraikan pelbagai kepelbagaian ciptaan.
 • Carthage merangkumi biasiswa dan pengajaran yang berasaskan berkenaan dengan kebenaran, kemungkinan dan batasan perspektif individu, dan akauntabiliti peribadi.
 • Carthage mengakui bahawa usaha untuk Kebenaran adalah perjalanan sepanjang hayat dan pengetahuan, pengalaman, dan pemahaman yang diperoleh melalui cita-cita belajar, adalah panduan yang paling tepat.
 • Carthage menggalakkan hubungan peribadi, profesional, dan sosial yang dicirikan oleh kebenaran, kejujuran, dan integriti.


BANGUNAN KEKUATAN

 • Carthage mencabar semua anggota masyarakat untuk mencari kecemerlangan dalam setiap usaha.
 • Carthage menyediakan sumber, peralatan, dan kemudahan yang diperlukan untuk menarik dan membangunkan pelajar, fakulti, kakitangan, dan pemegang amanah yang komited.
 • Carthage berusaha untuk menjamin sepanjang pengalaman pendidikannya, memberikan peluang kepada pelajar untuk berkembang dalam semua aspek kehidupan.
 • Carthage berusaha luas dan mendalam pengalaman budaya dari fakulti dan pelajar, membina asas untuk tindakan yang bermaklumat, berani, dan berkesan di dunia yang lebih besar.
 • Carthage bekerjasama dengan penasihat dan rakan kongsi yang membantu meningkatkan kesesuaian, ketahanan dan ketahanan pengalaman pendidikan.
 • Carthage adalah pramugara yang bertanggungjawab, melabur dan memelihara sumber dalam perkhidmatan kepada generasi pelajar semasa dan berturut-turut.


PERKHIDMATAN INSPIRASI

 • Carthage menegaskan bahawa keistimewaan pendidikan disertai dengan tanggungjawab kesadaran sosial.
 • Carthage mencabar para pelajar untuk menjadi pembina dunia yang adil dan penuh belas diri dengan membenamkan mereka dalam pengalaman pendidikan yang menawarkan pendedahan kepada keluasan kewujudan di Bumi.
 • Carthage menyediakan pelajar untuk kehidupan perkhidmatan, dan perkembangan kepada kepimpinan, dengan menyediakan peluang untuk memberi diri mereka dan membantu orang lain-di dalam negara, di peringkat nasional, dan di peringkat antarabangsa.
 • Model Carthage dan mempromosikan seni pengawasan, menghormati hormat terhadap kehidupan dalam pelbagai bentuk dan budayanya.


BERSAMA

 • Carthage adalah komuniti kolej yang merangkumi generasi dan jambatan ideologi, memupuk kehidupan perkhidmatan, kerja, penghargaan, dan pemahaman.
 • Carthage menegaskan bahawa Kebenaran, Kekuatan, dan Perkhidmatan menjalin hubungan yang saling menguntungkan sepanjang hayat, dan menggalakkan ahli komuniti untuk mengikuti jalan yang menggabungkan ketiga-tiganya.
 • Carthage merangkumi tradisi yang mengangkat masyarakat dan meningkatkan kerelevanan dan prestijnya.
 • Carthage menggalakkan ahli komuniti untuk mencabar dan menyokong satu sama lain, untuk menerima tanggungjawab dan memerlukan akauntabiliti, dan untuk berkolaborasi dalam memenuhi kepentingan pelajar terbaik.


Mengenai Carthage

Lokasi yang ideal

Kampus Carthage adalah arboretum 80 hektar yang terletak di pantai Tasik Michigan, pertengahan antara Chicago dan Milwaukee. Kampus ini menawarkan pemandangan Lake Michigan dari hampir setiap bangunan di kampus, termasuk banyak bilik dewan kediaman. Akses mudah ke dua kawasan metropolitan utama memberi peluang kepada pelajar untuk pengalaman dan jaringan dunia nyata.


Pendaftaran dan Saiz Kelas

Carthage adalah rumah kepada 2,600 pelajar siswazah sepenuh masa dan 400 pelajar separuh masa. Saiz kelas purata kami adalah hanya 17 pelajar. Nisbah pelajar-fakulti Carthage ialah 12: 1.


Darjah yang ditawarkan

Carthage menganugerahkan ijazah Sarjana Muda Sastera dengan jurusan di lebih daripada 40 bidang pelajaran, Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Kejururawatan, ijazah Sarjana Pendidikan, dan Ijazah Sarjana Sains dalam bidang Reka Bentuk Perniagaan dan Inovasi. Carthage juga menjadi tuan rumah kepada program sarjana sarjana Program Loyola University Chicago Master of Social Work.


Akademik

Carthage menawarkan jurusan, bawah umur dan kepekatan di lebih daripada 50 bidang pengajian, termasuk biologi, kewangan, ekonomi politik antarabangsa, pendidikan, teater, dan neurosains. Kami menegaskan kajian interdisipliner, penyelidikan sarjana muda, pembelajaran secara langsung, perhatian individu, dan perbincangan dan perbahasan yang bersemangat di dalam kelas. Kurikulum ini direka untuk mempromosikan pemikiran kritikal sambil mencabar pelajar untuk menyatakan diri dengan berkesan. Carthage senior skor dalam 11 peratus teratas secara nasional dalam pemikiran kritikal, penyelesaian masalah, dan komunikasi bertulis; Keupayaan akademik yang ditunjukkan oleh pelajar Carthage dari pelajar pertama mereka hingga tahun senior adalah 17 peratus tertinggi di peringkat kebangsaan.


Akreditasi, Anugerah, dan Kepujian

Carthage telah mendapat akreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi sejak tahun 1916. Carthage telah dinamakan Kolej Midwestern Terbaik oleh The Princeton Review (2016), yang diberikan hanya kepada 25 peratus daripada empat tahun sekolah.


Fakulti yang dikurniakan

Profesor, bukan pembantu mengajar, mengajar semua kelas. Fakulti kami terdiri daripada lebih 150 cendekiawan, 90 peratus daripadanya memegang ijazah doktor falsafah atau terminal dari sekolah siswazah terkemuka di dunia termasuk Harvard, Yale, MIT, Princeton, dan Oxford.


Kehidupan Kampus Vibrant

Kehidupan pelajar di Carthage akan menjadi sebahagian daripada pengalaman anda. 70 peratus pelajar tinggal di kampus; pelajar dikehendaki tinggal di kampus sehingga tahun senior mereka, dan perumahan di kampus dijamin selama empat tahun. Kenosha adalah kawasan yang meriah dengan galeri seni, muzium, teater, membeli-belah, dan restoran; Milwaukee dan Chicago hanyalah perjalanan yang singkat. Di kampus, selalu ada sesuatu yang berlaku: mainan, ceramah, filem, pelawat berkunjung, 5K berjalan. Tarble Arena telah menganjurkan Skrip, Fray, dan Phillip Phillips, antara lain. Dengan lebih daripada 120 organisasi pelajar, terdapat banyak cara untuk terlibat.


Siasatan Pemikiran dalam Tradisi Lutheran

Pendidikan kolej perlu melakukan lebih daripada sekadar mendapatkan pekerjaan. Ia sepatutnya membantu anda mengetahui siapa anda, apa yang anda dicipta untuk dilakukan, dan bagaimana anda boleh bekerja untuk kebaikan yang lebih baik. Carthage berafiliasi dengan Gereja Lutheran Evangelical di Amerika, tetapi hanya kerana kita Lutheran tidak bermakna anda perlu menjadi. Kami berkongsi dan mengalu-alukan pendapat, pengalaman, dan kisah kepercayaan dari agama di seluruh dunia. Nilai Lutheran kami bermaksud kami mencabar anda untuk bertanya soalan-soalan berat dan berusaha untuk membantu pelajar kami mengembangkan kompas moral dan intelektual yang kuat.


Kemudahan Teratas

Perkara kelihatan baru di Carthage kerana mereka. Carthage telah melabur lebih daripada $ 200 juta di kemudahan kampus sejak 12 tahun yang lalu. Sebuah pusat sains baru dibuka pada musim gugur 2015. Bangunan baru yang lain termasuk Kesatuan Pelajar Campbell, Desa Kediaman Oaks, NE Tarble Athletic, dan Pusat Rekreasi, dan Pusat Kesejahteraan AW untuk Perniagaan Dunia.


NCAA Division III Athletics

Bidang Carthage 24 Pasukan NCAA Divisi III bersaing dalam Persidangan Kolej Illinois dan Wisconsin. Kira-kira satu pertiga daripada badan pelajar kami mengambil bahagian dalam sukan pergigian antara universiti, dan yang lain mengambil bahagian dalam banyak sukan intramural dan kelab yang ditawarkan.


Seorang Pemimpin dalam Kajian Luar Negeri

Carthage menduduki tempat ke-5 dalam negara di kalangan institusi baccalaureate untuk penyertaan pelajar dalam pelajar jangka pendek di luar negara. Ramai pelajar yang tidak belajar di luar negara semasa kuliah mempunyai peluang untuk menghabiskan sebulan di negara lain semasa Tempoh Januari Carthage, apabila fakulti memimpin lawatan belajar ke destinasi seperti Jerman, Sweden, Cuba, China, dan Nicaragua.


Sejarah Kaya Kita

Di Carthage, kami telah melihat 170 tahun pemimpin, pembuat, dan penumpang keluar dan keluar. Kami telah menukar nama kami - dan bahkan lokasi kami - sejak kami ditubuhkan pada tahun 1847. Tetapi teras pendidikan Carthage telah tetap sama: Yayasan seni liberal kami menyediakan pelajar dengan kompas akademik, moral, dan intelektual yang kuat, jadi mereka menjadi orang yang pandai, akal, dan dibina.
Carthage College diasaskan oleh perintis Lutheran dalam pendidikan, dan disewa oleh Perhimpunan Agung Illinois pada 22 Januari 1847. Pada masa itu, Kolej ini terletak di Hillsboro, Ill., Dan dikenali sebagai Institut Sastra dan Teologi Gereja Lutheran di Barat Jauh. Nama itu kemudian dipendekkan ke Hillsboro College.
Dengan fakulti dua orang dan 79 pelajar, Hillsboro menjanjikan "satu kursus pengajian yang direka untuk menjadi teliti dan praktikal, dan untuk merangkul semua cawangan pembelajaran, biasanya dijalankan di akademi dan kolej terbaik."
Hillsboro makmur dalam dua tahun pertama, berkat sokongan daripada jemaah Lutheran. Pada tahun 1852, Kolej itu berpindah ke bandar besar Springfield, Ill., Dan mengambil alih nama baru Illinois State University.
Pada tahun 1870, Kolej ini berpindah lagi, kali ini ke bandar pedesaan, pusat bandar Carthage, Ill., Di mana Kolej memperoleh nama semasa. Menjelang tahun 1916, Kolej memperoleh akreditasi dari Persatuan Kolej Pusat dan Sekolah Menengah Utara dan mendapat rating tertinggi "A" - satu daripada hanya empat kolej di Illinois untuk mendapatkan penghormatan ini. Pada tahun 1927, pendaftaran di Kolej telah mencapai hampir 300 pelajar.
Kemurungan Besar dan Perang Dunia II menurunkan pendaftaran kepada 131 pelajar pada tahun 1943. Sepuluh tahun kemudian, Lembaga Pemegang Amanah sepakat untuk mempertimbangkan memindahkan Carthage sekali lagi. Menjelang tahun 1962, Carthage telah menubuhkan kampus lakeshore di Kenosha, Wis., Dan Kolej melancarkan era pertumbuhan yang menarik.
Dekad seterusnya membawa tempoh pengembangan berterusan. Pendaftaran meningkat lima kali ganda, aset tiga kali ganda, dan aset fizikal meningkat 600 peratus. Pada Kejatuhan 1995, Carthage mendaftarkan 1,527 pelajar sepenuh masa, menetapkan rekod baru. Pendaftaran sepenuh masa kini berada pada paras rekod sebanyak 2,600 pelajar. Jumlah pendaftaran adalah 3,000 pelajar. Carian kebangsaan yang intensif telah membina fakulti berorientasikan pengajaran yang memegang Ph.D dari program siswazah utama di seluruh negara. Sejak 1999, Carthage telah melabur lebih daripada $ 250 juta dalam pembinaan baru, pengubahsuaian utama, dan pemerolehan teknologi.

Lokasi

Kenosha

Alamat
Alford Park Drive,2001
53140 Kenosha, Wisconsin, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami