Carrick Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang

Sebagai Canselor Sekolah Siswazah kami, saya gembira untuk mengalu-alukan anda ke Carrick Institute . Kami adalah sebuah institusi pendidikan yang berpandangan ke hadapan yang komited untuk menyediakan kurikulum kajian berasaskan bukti terkini yang bermakna kepada komuniti global kita. Pengalaman sarjana kami berpusat pada persekitaran pembelajaran yang sangat baik yang menggunakan teknologi terkini dan kepakaran pedagogi yang memudahkan penguasaan materi subjek yang sukar. Sarjana Sains dalam Program Ijazah Keilhaman Klinikal menyediakan para sarjana kami dengan kemahiran untuk membolehkan mereka berjaya sebagai ahli akademik, doktor, guru, dan penyelidik. Bagi pihak fakulti, sarjana, dan alumni yang cemerlang, saya dengan sukacitanya mengalu-alukan anda ke Keluarga Carrick Institute kami.

Frederick R Carrick

DC, Ph.D., MS-HPEd

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Tentang kita

Carrick Institute adalah sebuah institusi pasca menengah yang bebas yang dilesenkan oleh Suruhanjaya Pendidikan Bebas Florida Jabatan Pendidikan untuk menawarkan Ijazah Sarjana Sains dalam Neuroscience Klinikal.

Carrick Institute menyediakan pelajar-pelajar degil yang pasca-sekunder dengan peluang untuk menyediakan diri mereka dengan peluang pendidikan baru dan tambahan dalam bidang neurosains klinikal. Melalui bimbingan fakulti di Institut, aspek teori, serta aplikasi praktikal dan kreatif dalam prosedur neurosains klinikal ditangani dalam kurikulum dan diperkuat dengan profesional amalan lain dalam bidang neurosains klinikal.

"Dia yang belajar perubatan tanpa buku-buku menyelidiki laut yang belum dipetakan, tetapi orang yang belajar perubatan tanpa pesakit tidak pergi ke laut sama sekali."

- William Osler

Carrick Institute Creates and Delivers

 • Kepimpinan Berprestasi Tinggi-Keupayaan untuk yakin memimpin diri sendiri dan orang lain untuk prestasi tinggi yang mampan.
 • Keberkesanan Global - Keupayaan untuk melaksanakan secara berkesan merentasi budaya dalam menangani cabaran teknologi saraf klinikal kritikal.
 • Penguasaan neurosains klinikal-Keupayaan untuk meningkatkan prestasi peribadi dan organisasi melalui kajian teknologi neurologi klinikal.
 • Satu Pikiran Inovatif - Keupayaan berfikir dan bertindak secara kreatif dalam bidang teknologi neurosains klinikal.
 • Kepakaran Neurosains Klinikal - Kemampuan untuk menyumbang secara strategik melalui kemahiran teknologi neurosains klinikal yang sangat maju.
 • Kurikulum Profesional - Keupayaan untuk belajar dari prinsip akademik dan pendidikan berdasarkan dan sensitif terhadap keperluan teknologi neurosains klinikal.
 • Fakulti Profesional - Keupayaan untuk bekerja dengan pakar neurologi klinik akademik dan penyelidikan, serta bekerja dengan mengamalkan pakar neurologi klinikal profesional.
 • Pertukaran Pendidikan-Keupayaan untuk bekerja dengan ahli neurologi klinikal profesional lain dengan peluang untuk pertukaran pendidikan antarabangsa.

126729_pexels-photo-1595391.jpegFox / Peksel

Kenyataan Misi

Misi Carrick Institute untuk Pengajian Siswazah adalah untuk memberi kuasa dan menyelenggarakan masyarakat ulama klinikal yang beragam untuk menerima beasiswa, penemuan, dan dedikasi untuk melayani umat manusia.

kenapa pilih kami

Carrick Institute didedikasikan untuk menyampaikan pengalaman pendidikan neurosains klinikal yang mencabar dan berkualiti tinggi kepada pelbagai golongan profesional berdedikasi.

Profesor yang Terlatih
 • Pasukan kami yang sangat terlatih di Carrick Institute memastikan kualiti pengajaran dan bimbingan yang tinggi sepanjang program.
Sarjana dalam Sains dalam Neurosains Klinikal
 • The Carrick Institute Master of Science dalam Ijazah Neurosains Klinikal direka bentuk untuk melatih pakar-pakar sains klinikal untuk menjalankan penyelidikan ke dalam kajian dan fungsi sistem saraf manusia.
Kurikulum Lanjutan
 • Kurikulum kami menggabungkan biologi, psikologi, dan sains semulajadi dengan perspektif klinikal neurosains dalam penjagaan kesihatan.

128714_pexels-photo-1170979.jpegFoto / pensel EVG

Lokasi

Cape Canaveral

Alamat
8910 Astronaut Blvd, Ste 102
32920 Cape Canaveral, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: