Baca keterangan rasmi

Carnegie Mellon adalah sebuah universiti penyelidikan yang mempunyai warisan kebanggaan yang cemerlang dalam pendidikan siswazah dan sarjana muda. Program kami berada di peringkat teratas di negara ini. Semua tujuh kolej dan sekolah kami menawarkan ijazah Sarjana dan Kedoktoran dan beberapa program tawaran di lokasi-lokasi di seluruh dunia.


Suatu asas pendidikan siswazah kami telah meneliti dengan fokus untuk memajukan pengetahuan dan mencari penyelesaian yang bermakna bagi masalah masyarakat. Pendekatan dunia nyata ini telah menjadikan rumah Carnegie Mellon sebagai fakulti dan pelajar cemerlang dalam bidang kejuruteraan, sains komputer, sains semula jadi, kemanusiaan dan sains sosial, pentadbiran perniagaan dan seni halus.


Falsafah ini juga menjadi asas kajian dan penyelidikan interdisipliner sehingga tahap yang jarang ditemui di tempat lain. Carnegie Mellon mempunyai pelbagai kemudahan penyelidikan interdisiplin yang menggabungkan kepakaran dalam pelbagai bidang untuk menghasilkan bidang penerokaan baru yang menarik.


Komitmen kami terhadap kepelbagaian dalam penyelidikan kami dan dalam populasi pelajar kami benar-benar menjadikan Carnegie Mellon sebagai tempat yang unik untuk menjalankan pendidikan siswazah anda.


Sokongan untuk pelajar siswazah dan menghormati kepelbagaian bermula dengan pengambilan dan terus menerus melalui program pengekalan kami. Sama ada pelajar mencari perbualan sulit dengan Ombudsman, seminar pembangunan profesional, perhimpunan wanita atau pembiayaan persidangan, Carnegie Mellon menyediakan orang, program, dan sumber untuk pelajar kita berjaya.

Visi

Carnegie Mellon akan memenuhi keperluan masyarakat yang berubah dengan membina tradisi inovasi, penyelesaian masalah, dan interdisiplineriti.

Kenyataan Misi

Mewujudkan dan menyebarkan pengetahuan dan seni melalui penyelidikan dan penyelidikan kreatif, mengajar, dan pembelajaran, dan memindahkan produk intelektual dan seni kami untuk meningkatkan masyarakat dalam cara yang bermakna dan mampan.


Untuk berkhidmat kepada pelajar kami dengan mengajar mereka menyelesaikan masalah, kepimpinan dan kemahiran kerja berpasukan, dan nilai komitmen terhadap kualiti, tingkah laku etika, dan menghormati orang lain.


Untuk mencapai matlamat ini dengan mengejar kelebihan komuniti universiti yang beragam dan agak kecil, terbuka kepada pertukaran ide, di mana perkembangan penemuan, kreativiti, dan peribadi dan profesional dapat berkembang.

Pelajar antarabangsa

Pelajar siswazah di Carnegie Mellon mewakili lebih daripada 80 buah negara di seluruh dunia , dengan pelajar antarabangsa yang terdiri daripada 48 peratus daripada populasi pelajar kami pada Kejatuhan 2009. Kerana kepelbagaian global kami, Carnegie Mellon memahami dari "dalam" walaupun ia menyediakan peluang dan pengalaman dari "luar" apa yang dimaksudkan sebagai universiti global, dan pentingnya bekerja bersama dengan belajar mendengar, berkomunikasi, dan memahami dan menghormati satu sama lain, dan budaya satu sama lain.


Untuk membantu anda dari masa anda mempertimbangkan untuk memohon Carnegie Mellon sehingga anda menjadi salah seorang alumni kami, kami mempunyai sumber khusus untuk pelajar antarabangsa kami.


Pejabat Pendidikan Antarabangsa (OIE) di sini untuk membantu menjawab soalan anda dan memberi nasihat kepada anda mengenai banyak isu termasuk prosedur permohonan, sokongan kewangan, perumahan, mendapatkan lesen memandu, pekerjaan, kad keselamatan sosial, pasport, dan status visa, beberapa.


Pusat Komunikasi Antara Budaya (ICC) menawarkan sokongan bahasa dan latihan lintas budaya untuk membantu semua pelajar yang bukan penutur asli bahasa Inggeris berjaya dalam program akademik mereka. ICC juga membantu mengajar pembantu-pembantu yang bukan penutur Bahasa Inggeris untuk membangunkan kefasihan dan pemahaman budaya untuk mengajar dengan jujur ​​di Carnegie Mellon.

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Carnegie Mellon University

Master intensif Carnegie Mellon 's Sains dalam Pengkomputeran Kewangan (Mscf) dianggap oleh ramai sebagai kuantitatif program kejuruteraan kewangan terkemuka di nega ... [+]

Program Mscf

&nbsp

Diperkenalkan pada tahun 1994, Master perintis Carnegie Mellon 's Sains dalam Pengkomputeran Kewangan (Mscf) dianggap oleh ramai hari ini untuk menjadi kuantitatif program kejuruteraan kewangan terkemuka di negara ini.

Program Mscf adalah usaha bersama empat kolej di kampus kita - Tepper Sekolah Perniagaan, Jabatan Sains Matematik, Jabatan Perangkaan dan Kolej Heinz. Ditadbir oleh Tepper Sekolah Perniagaan, pelajar Mscf ini memberikan kelebihan persekitaran sekolah perniagaan, termasuk sumber-sumber yang penuh perkhidmatan penempatan Sekolah 's. Hasil daripada usaha kerjasama daripada empat kolej, Mscf 's dua puluh lima kursus kedua-duanya adalah seimbang dan dalam.Direka nyata bagi pelajar Mscf dan keperluan industri, kurikulum lancar mengintegrasikan pengajaran dalam kebarangkalian, analisis statistik, kaedah berangka, pengiraan dan simulasi kaedah, proses stokastik, ekonomi, dan permohonan mereka dalam pasaran kewangan kuantitatif hari ini. ... [-]

Amerika Syarikat Pittsburgh New York
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 33 
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu