Carnegie Mellon University School of Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

School of Design di Carnegie Mellon adalah antara program tertua dan paling dihormati di Amerika Utara. Kami mempunyai sejarah yang kaya dalam reka bentuk produk dan komunikasi, dan merupakan salah satu program pertama yang menawarkan gelar master dalam reka bentuk interaksi. Program kami mendaftarkan kira-kira 250 pelajar sarjana dan siswazah dari pelbagai latar belakang, yang diilhamkan oleh pelbagai motivasi dan cita-cita kerjaya.

Dapatkan akses ke pelbagai disiplin ilmu.

Kami adalah satu-satunya program reka bentuk terkemuka yang menawarkan ijazah di peringkat sarjana, siswazah, dan kedoktoran dalam universiti penyelidikan pelbagai disiplin peringkat tinggi. Terletak di Pittsburgh, Pennsylvania, Carnegie Mellon adalah tempat yang unik di mana reka bentuk, seni, sains, dan kemanusiaan berkumpul. Kami mempromosikan proses reka bentuk bersepadu yang menggabungkan perspektif dari setiap disiplin ilmu ini.

Anda akan bekerja dengan orang-orang di setiap titik dalam karier mereka, dengan pengalaman dalam bidang yang bervariasi seperti kewartawanan, kejuruteraan, seni rupa, antropologi, psikologi, perniagaan - dan tentu saja, reka bentuk. Anda juga berpeluang membina rangkaian profesional yang kuat dan pelbagai dengan orang lain yang merupakan antara yang terbaik dalam bidangnya.

Asas kukuh untuk langkah seterusnya.

Pada dasarnya, reka bentuk adalah untuk menyelesaikan masalah. Tidak hairanlah perniagaan dan institusi merangkumi nilai reka bentuk, dan permintaan untuk profesional reka bentuk tidak pernah lebih besar. Organisasi secara aktif mencari pendekatan baru untuk menyelesaikan masalah dalam menghadapi meningkatnya cabaran perniagaan, sosial, dan persekitaran.

Program kami menyediakan anda untuk pekerjaan teratas di syarikat dan organisasi terkemuka hari ini, sambil mengajar anda untuk merancang dengan mempertimbangkan generasi akan datang. Dalam peringkat sekolah reka bentuk baru-baru ini berdasarkan hasil kerjaya, program kami secara konsisten muncul di peringkat teratas. Alumni kami menuju ke beberapa jawatan yang paling diinginkan di lapangan, dengan syarikat multinasional, firma reka bentuk, dan organisasi bukan untung. Ada yang menjadi penyelidik reka bentuk dan pendidik, dan ramai yang memulakan perniagaan mereka sendiri. Kemungkinan kerjaya - dan potensi anda untuk memberi kesan kepada dunia - tidak terbatas.

Graduan kami dipekerjakan oleh Whirlpool, Volkswagen / Audi, Motorola, Apple, Microsoft, Google, Facebook, Skype, Pinterest, IDEO, R / GA, Isobar, Mayo Clinic, dan Carnegie Museums of Pittsburgh, untuk beberapa nama.

Lokasi

Pittsburgh

Alamat
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami