Baca keterangan rasmi

Kenyataan Misi Universiti Campbellsville

Campbellsville University adalah sebuah institusi Kristian yang komprehensif yang menawarkan program pra-profesional, sarjana dan siswazah. Universiti ini didedikasikan untuk kecemerlangan akademik yang kukuh berdasarkan seni liberal yang memupuk pertumbuhan peribadi, integriti dan penyediaan profesional dalam persekitaran yang penuh perhatian. Universiti ini menyediakan pelajar sebagai pemimpin Kristian untuk pembelajaran sepanjang hayat, biasiswa berterusan, dan penyertaan aktif dalam masyarakat global yang pelbagai.

Nilai teras

  • Untuk memupuk kecemerlangan akademik menerusi sijil pra-profesional, syarikat bersekutu, sarjana muda, dan siswazah melalui sistem tradisional, teknikal, dan dalam talian.
  • Memberi persekitaran yang kondusif bagi kejayaan pelajar.
  • Untuk menghargai perspektif yang berbeza dalam komuniti berpusatkan Kristus.
  • Untuk memimpin kepimpinan hamba dan pengawasan yang berkesan.

Akreditasi

Campbellsville University diiktiraf oleh Persatuan Kolej Selatan dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej (SACSCOC) untuk menganugerahkan sijil, bersekutu, sarjana muda dan sarjana.

Program muzik Campbellsville diiktiraf oleh Persatuan Sekolah Kebangsaan Muzik (NASM). Program persediaan guru diluluskan oleh Lembaga Piawaian Profesional Pendidikan (EPSB) untuk pendidikan dan pensijilan guru dan diakreditasi oleh Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE). Kontrak Interstate NASDTEC memberi peluang kepada graduan mendapatkan sijil pengajaran di negeri-negeri lain, walaupun terdapat syarat-syarat yang berkenaan. Program Kerja Baccalaureate Social Work dan Master of Social Work diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Kerja Sosial (CSWE). Sarjana Perkahwinan dan Terapi Keluarga diakreditasi oleh Suruhanjaya Akademik untuk Pendidikan Terapi Perkahwinan dan Keluarga (COAMFTE). RN ke Program Kejururawatan BSN diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengiktirafan bagi Pendidikan dalam Kejururawatan (ACEN).

Kedudukan dan Pengakuan

Di samping menjadi salah satu daripada Kolej Kristian Terbaik Amerika, dan institusi Kentucky dan selatan yang teratas dalam ranking universiti kebangsaan dan universiti terakreditasi seperti Berita AS

Belajar di luar negara

Pusat Pendidikan Antarabangsa di Campbellsville University menawarkan pelbagai pertukaran dan program untuk pelajar. Kami mempunyai hubungan rapat dengan sekolah-sekolah di Ukraine, Belize, Brazil, China, Jepun, Taiwan, Korea Selatan dan Sepanyol. CIE juga menawarkan program di 49 negara yang berlainan di seluruh dunia. Anda boleh belajar bahasa Arab di Amman, Jordan, mempunyai magang di Australia atau berpartisipasi dalam pembelajaran perkhidmatan di Ho Chi Minh City, Vietnam. Dunia berada di depan pintu kami dan peluang-peluangnya tidak berkesudahan!

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Campbellsville University

Jadikan perbezaan dalam kehidupan pelajar di Amerika Syarikat dan di luar negara dengan Sarjana Sastera dalam Mengajar Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain (TESOL ... [+]

MATESOL - Sarjana Seni dalam Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain . Jadikan perbezaan dalam kehidupan pelajar di Amerika Syarikat dan di luar negara dengan Sarjana Sastera dalam Mengajar Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain (TESOL). Ijazah ini akan mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) di Amerika Syarikat atau Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (EFL) di luar negara. Dengan penekanan kami menjadi program yang benar-benar global, kami membangunkan kurikulum kami untuk meneroka kedua-dua mekanik bahasa dan kepentingan budaya.

[-]
Amerika Syarikat Campbellsville USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Campbellsville University

Sarjana Sains dalam Sains Komputer (MSCS) adalah program STEM yang memerlukan 30 jam semester. ... [+]

Sarjana Sains dalam Sains Komputer (MSCS) adalah program STEM yang memerlukan 30 jam semester. Program itu menggabungkan teori dan amalan untuk menyediakan pelajar untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat dalam bidang Teknologi Maklumat. Pelajar yang memasuki program ini mestilah mempunyai sarjana muda dan mempunyai latar belakang yang mencukupi dalam sains komputer untuk berjaya menyelesaikan program tersebut.

[-]
Amerika Syarikat Campbellsville Louisville
Sept. 2020
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to CU