California University of Technology Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

CalUniversity diasaskan untuk menyediakan arahan berasaskan Internet dalam Perniagaan, Pengurusan, Teknologi Maklumat dan bidang pengajian khusus yang lain.

Untuk memenuhi aspirasi ini, dan untuk menyediakan latihan praktikal dan fokus, matlamat institusi termasuk penyampaian kursus dengan arahan tidak langsung. Ciri khas institusi ini tercermin dalam kandungan program semasa yang berkaitan dengan perkara dalam pentadbiran perniagaan, sistem maklumat pengurusan, dan teknologi maklumat. Program kami adalah berdasarkan tugas pekerjaan dan menggabungkan unsur-unsur utama teknologi baru muncul dan kemahiran perniagaan dan pengurusan moden.

Pelajar kami akan diberi peluang untuk belajar yang wujud dalam kurikulum terkini. Program kami direka untuk melatih individu untuk bekerja sebagai pemimpin dan pemilik perniagaan / pengendali. Fokus kami dalam penyampaian komponen kurikulum yang mencabar yang terkini dan menuntut.

Program ijazah ini bertujuan untuk orang dewasa yang bercita-cita ke sarjana muda, sarjana dan kedoktoran dalam bidang pelajaran kami. Arahan berasaskan Internet tersedia untuk membolehkan profesional yang bekerja untuk meneruskan pendidikan tanpa memerlukan perjalanan ke kemudahan latihan.

Tujuan

Universiti Teknologi California wujud untuk meningkatkan kemajuan pendidikan kepada semua lapisan masyarakat. CalUniversity ada di sini untuk menyediakan pendidikan untuk golongan muda yang menubuhkan kerjaya mereka, untuk profesional yang lebih berpengalaman yang memerlukan kelebihan pendidikan, dan kepada orang lain, seperti pengurus dan profesional IT, yang ingin bergerak maju dalam kerjaya mereka.

Universiti ini didedikasikan untuk menyediakan kepimpinan dan forum yang belum pernah berlaku sebelum pengetahuan dan pengalaman hidup fakulti kami akan menambah kurikulum kami.

Universiti Teknologi California adalah sebuah universiti dalam talian terkemuka yang diasaskan dengan satu matlamat untuk membantu pelajar cemerlang dalam matlamat kerjaya mereka. Selaras dengan falsafah pengasas kami:

"Untuk Inspirasi Visi; Untuk Mewujudkan Kecemerlangan; dan Untuk Mencapai Kejayaan ", fakulti pakar kami telah memetakan beberapa Pathways yang akan membantu anda membangunkan masa depan akademik dan profesional yang kuat.

Lokasi

Diamond Bar

Alamat
1370, Valley Vista Dr
Suite #235

Diamond Bar, California, Amerika Syarikat

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: