California University of Pennsylvania

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

JAUH LEBIH DARI IJAZAH!

Dapatkan pengetahuan, rakan seumur hidup dan kelebihan kerjaya

Dengan ahli akademik bertaraf dunia, kemudahan canggih dan berdekatan dengan Bandar Pittsburgh yang terkenal di peringkat antarabangsa, California University of Pennsylvania menawarkan lebih daripada sekadar belajar.

Terakreditasi dan berpatutan, Cal U memberikan pelajar pengalaman pendidikan yang sangat baik dengan nilai yang luar biasa. Profesor kami adalah yang terbaik dalam bidangnya, komited untuk kecemerlangan akademik dan ketelitian intelektual, dan menawarkan pengalaman di dunia nyata. Lapan puluh tujuh peratus ahli fakulti sepenuh masa Cal U memegang ijazah tertinggi dalam bidang mereka. Pilih daripada beratus-ratus program sarjana, siswazah dan kedoktoran, serta sijil, sijil dan program khas lain. Belajar di kampus, dalam talian atau dengan pendekatan hibrid.

Selama 15 tahun berturut-turut, Cal U telah dinobatkan sebagai salah satu sekolah terbaik di Timur Laut oleh The Princeton Review. Dan kami berbangga kerana telah memperoleh banyak lagi anugerah, kedudukan teratas dan perbezaan.

Bagaimana kita melakukannya? Dengan menunaikan janji kami untuk menjadi yang terbaik dalam bidang yang paling penting bagi anda. Hasilnya adalah tahap tinggi dan berkualiti tinggi yang akan membantu anda mencapai matlamat anda.

Seorang pelajar sains menggunakan mikroskop.

Akademik kami

Cal U menawarkan program akademik yang berfokus pada kerjaya yang melibatkan pelajar dalam pembelajaran terapan dan aktif. Anda akan memperoleh asas akademik yang kukuh dalam bidang pilihan anda, bersama dengan kemahiran yang paling penting bagi majikan, termasuk celik teknologi, komunikasi, pemikiran kritis dan kerja berpasukan. Lulusan kami secara konsisten mencari kerja dengan majikan teratas atau memasuki program siswazah yang terkenal.

Lokasi

California

Alamat
University Avenue,250
15419 California, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: