California State University San Bernardino College of Arts and Letters

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kurikulum kami memperkayakan pelajar dan mempersiapkan mereka untuk kerjaya dalam pelbagai bidang. Fakulti dan pelajar kami terlibat secara aktif dengan komuniti tempatan kami, memberikan perkhidmatan awam yang tidak ternilai. Pelajar digalakkan untuk mengambil bahagian dalam kehidupan kampus dan khidmat masyarakat, yang membantu membina hubungan sosial dan profesional sepanjang hayat. Hampir setiap jabatan mempunyai sekurang-kurangnya satu kelab atau organisasi pelajar yang aktif.

Misi

College of Arts and Letters memupuk kreativiti dan pemikiran kritis pada pelajar, membolehkan mereka menyampaikan bentuk pemikiran dan ekspresi baru yang membina tradisi global dalam seni dan huruf. Kolej ini komited untuk mendapatkan biasiswa mutakhir, seni kreatif berwawasan, pengajaran inovatif, literasi digital, dan penglibatan masyarakat. Kami mendidik seluruh orang, menyediakan graduan yang reflektif, beretika, dan bekerjasama.

Visi

Kami, College of Arts and Letters, menegaskan seni dan kemanusiaan sebagai pusat kehidupan intelektual, yang memungkinkan minat kreatif dan ilmiah kita untuk memberi inspirasi kepada transformasi masyarakat tempatan dan global.

Lokasi

San Bernardino

Alamat
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami