California State University Dominguez Hills

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

CSU Dominguez Hills terletak di pusat Teluk Selatan dan tengah Los Angeles, adalah komuniti pelajar dan pendidik yang pelbagai dan ramah yang bekerjasama untuk mengubah kehidupan dan masyarakat menjadi lebih baik. Melalui program akademik kami yang kuat dan relevan, mentor fakulti yang berdedikasi, staf sokongan, kampus yang menarik, dan kemudahan pelajar, CSUDH komited untuk menghubungkan pelajar kami dengan pendidikan yang berpatutan, berkualiti tinggi, dan transformatif. CSUDH menyediakan komuniti kita dengan sumber penting untuk bakat, pengetahuan, kemahiran, dan kepemimpinan yang diperlukan untuk berkembang maju hari ini dan esok.

Misi kita

Kami menyediakan pendidikan, biasiswa dan perkhidmatan yang, berdasarkan reka bentuk, dapat diakses dan transformatif. Kami mengalu-alukan pelajar yang mencari pencapaian akademik, kepuasan diri, dan persiapan untuk kerja hari ini dan esok.

Visi kami

Sebagai sumber pendidikan dan ekonomi yang penting untuk South Bay, CSUDH akan diiktiraf sebagai Universiti Komputer Model Komprehensif berprestasi tinggi di Amerika. Kami akan dikenali sebagai komuniti kampus dan tempat berkumpul di mana:

Kepelbagaian dalam semua bentuknya diterokai, difahami, dan diubah menjadi pengetahuan dan amalan yang memberi manfaat kepada dunia.

Teknologi dipakai dan dimanfaatkan untuk melampaui batas pendidikan ketika kita menjangkau para pelajar, baik di dalam dan di seluruh dunia.

Amalan persekitaran, sosial, dan ekonomi yang lestari adalah cara hidup.

Pelajar dari komuniti kami yang bercita-cita untuk menyelesaikan ijazah perguruan diberikan Pathway dan panduan untuk berjaya.

Fakulti dan kakitangan di seluruh universiti terlibat dalam melayani keperluan dinamik masyarakat sekitar.

Kehidupan pelajar bermakna dan bersemangat.

Pencapaian dan alumni kami diiktiraf di peringkat nasional dan antarabangsa.

Pada akhirnya, pelajar kami lulus dengan pendidikan akademik yang teladan, ijazah yang sangat dihormati, dan komitmen yang tulus terhadap keadilan dan tanggungjawab sosial.

Lokasi

Carson

Alamat
East Victoria Street,900
90747 Carson, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami