California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Reka bentuk persekitaran mengkaji hubungan kita dengan persekitaran binaan dan semula jadi, dan cara interaksi manusia mempengaruhi persekitarannya. Kita menghadapi ungkapan reka bentuk persekitaran dalam kehidupan seharian kita: bangunan di mana kita tinggal; ruang hijau yang kita nikmati; bandar dan jalan raya yang kami lalui; dan bentuk reka bentuk visual yang menterjemahkan dan menyampaikan idea yang kompleks.

Kolej Reka Bentuk Alam Sekitar (ENV) di Cal Poly Pomona menawarkan ijazah sarjana dan siswazah dalam seni bina, seni bina landskap, dan perancangan bandar dan wilayah; ijazah sarjana muda dalam sejarah seni dan reka bentuk komunikasi visual; dan ijazah minor dan siswazah dalam Pengajian Regeneratif. Ia juga menguruskan operasi dua Galeri Seni Universiti tetap, Galeri Seni Universiti W. Keith & Janet Kellogg dan Galeri Don B. Huntley.

ENV menggunakan ekonomi kreatif dan modal budaya California Selatan yang kaya - dan kelebihan geografinya sebagai pintu masuk global untuk perdagangan dan idea - untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya yang berjaya. Kami mendidik dan melatih pereka masa depan untuk menjadi penyelesai masalah yang sedar dari segi sosial dan persekitaran, peduli dengan kerajinan dan keadilan, dan canggih dari segi teknikal dan teknologi. Kekuatan program kami secara konsisten ditunjukkan dalam kedudukan kebangsaan.

Lokasi

Pomona

Alamat
West Temple Avenue,3801
91768 Pomona, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami