California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Pentadbiran Perniagaan di Cal Poly Pomona adalah institusi bertauliah AACSB-International yang komited untuk memberi pelajar pengetahuan, kemahiran dan pengalaman untuk menjadi pemimpin global.

Kolej Pentadbiran Perniagaan akan menjadi sekolah pilihan untuk pelajar berpencapaian tinggi yang mencari persekitaran politeknik yang mencabar dan untuk pemimpin industri yang mencari pekerja berbakat.

Kolej ini akan diiktiraf kerana program akademiknya yang canggih, belajar-dengan-melakukan yang menghasilkan pemecahan masalah inovatif yang berfokus pada kerjaya dengan kemahiran komunikasi yang berkesan. Kurikulum siswazah dan sarjana akan menangani keperluan komuniti perniagaan global yang berubah dengan pesat sambil memupuk pendekatan etika terhadap cabaran perniagaan.

Di luar pembelajaran di kelas, pusat kecemerlangan akademik dan profesional akan berfungsi sebagai makmal hidup untuk pelajar dan fakulti kami yang pelbagai dan akan menjadi sumber berharga bagi rakan komuniti dan pemimpin industri kami.

Lokasi

Pomona

Alamat
W Temple,3801
91768 Pomona, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami