California Southern University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

California Southern University (CalSouthern) adalah jenis universiti dalam talian yang berbeza - menawarkan program dalam talian 100% untuk pelajar dewasa yang sibuk dan bekerja. Program akademiknya adalah ketat dan mantap, sentiasa dikemas kini untuk mencerminkan trend dan perkembangan terbaru dalam bidang ini. Sistem pengurusan pembelajaran proprietari adalah canggih, namun intuitif dan mudah digunakan.

Tetapi apa yang paling membezakan CalSouthern adalah kebudayaan yang unik dan berpusatkan pelajar, "sentuhan peribadi" dan komitmennya untuk memberikan pengalaman pembelajaran yang unggul. Itulah Perbezaan CalSouthern. Itulah kebiasaan universiti yang membanggakan, dan ini yang membezakan CalSouthern daripada pilihan pendidikan anda yang lain.

Foto percuma / Unsplash yang baik

California Southern University - Satu Jenis Universiti yang Berbeza

California Southern University (CalSouthern) adalah universiti dalam talian yang diiktiraf di peringkat universiti menawarkan ijazah dalam psikologi, perniagaan, undang-undang, keadilan jenayah dan kejururawatan di peringkat bersekutu, sarjana muda, tuan dan doktor.

Sejak universiti ditubuhkan pada tahun 1978, California Southern University telah memberi tumpuan untuk membuat pendidikan berkualiti tinggi yang luar biasa baik dan mampu untuk pelajar bukan tradisional, biasanya orang dewasa.

Apa yang membezakan California Southern University selain daripada pilihan universiti dalam talian anda yang lain adalah gabungan unik kualiti akademik, kemudahan, kemampuan dan sokongan individu.

California Southern University adalah diiktiraf secara serantau oleh Kolej Senior Persatuan Sekolah dan Kolej Barat (WASC) dan Suruhanjaya Universiti . Akreditasi serantau adalah bentuk akreditasi yang paling dihormati dan diiktiraf, dan ia memberikan jaminan kualiti akademik dan integriti, selain pelbagai peluang untuk pelajar California Southern University . Program sarjana CalSouthern adalah mantap, relevan dan sentiasa dikemas kini untuk mencerminkan perkembangan terkini dalam bidang.

Di California Southern University , semua kursus anda dilakukan secara dalam talian dan jadual anda supaya anda dapat memperoleh ijazah anda sambil mengimbangi kehidupan profesional dan peribadi anda yang sibuk. Dengan tiada peperiksaan masuk dan kursus bulanan bermula, anda boleh bermula dengan segera dan bekerja pada kadar yang terbaik untuk anda. Anda akan bekerja secara individu dengan mentor fakulti yang merupakan pendidik yang berdedikasi serta profesional berpengalaman dalam bidang-bidang di mana mereka mengajar.

Tuisyen CalSouthern berpatutan dan tidak akan bertambah selagi anda terus mendaftar. Kami juga menawarkan pelbagai pilihan pembayaran tanpa faedah yang membolehkan anda memilih yang paling sesuai dengan anggaran dan keadaan kewangan anda.

Mungkin yang paling penting ialah tahap bimbingan dan sokongan peribadi yang tidak dapat ditandingi yang anda terima di CalSouthern. Dari proses pendaftaran hingga tamat pengajian, satu pasukan profesional berdedikasi-fakulti, penasihat, dekan dan kakitangan sokongan-akan bersama anda setiap langkah untuk membantu anda mencapai matlamat akademik dan profesional anda.

Kenyataan Misi

California Southern adalah Universiti dalam talian global. Kami menyediakan pelajar untuk berjaya dalam dunia yang belum kita bayangkan. Kami melakukan ini melalui pembelajaran aktif, menghormati kepelbagaian, dan mempromosikan kebebasan intelektual.

California Southern University memenuhi misinya dengan:

 • Menyampaikan arahan melalui pendidikan dalam talian dengan memantau, menilai dan melaporkan kemajuan akademik pelajar melalui hubungan mentoring fakulti dalam setiap kursus.
 • Memberi peluang kepada pelajar untuk memahami fakta dan idea, berfikir secara analitik, dan membuat alasan dan menyatakan kesimpulan dengan jelas.
 • Menggalakkan siasatan intelektual yang meningkatkan pembangunan budaya, sosial, dan profesional pelajar.
 • Memperluaskan skop dan kedalaman pengetahuan pelajar dalam pelbagai bidang pengajian.
 • Menyediakan peluang untuk pengayaan peribadi.
 • Menyediakan pendidikan dalam bidang di mana keperluan yang ditunjukkan telah dikenalpasti.

Matlamat Universiti

 • Sediakan program ijazah yang menggabungkan cara pendidikan tradisional dalam format dalam talian untuk membolehkan pelajar mencapai matlamat akademik, profesional, dan peribadi mereka.
 • Menyediakan arahan berkualiti untuk pembangunan kemahiran penting dalam bidang sains tingkah laku, perniagaan, dan undang-undang.
 • Mengekalkan fleksibiliti dalam penyampaian program untuk memenuhi keperluan pelajar universiti.
 • Meningkatkan kesedaran dan menghormati kepelbagaian dengan mengekalkan suasana penghormatan dan penerimaan bagi dunia yang pelbagai di mana pelajar kita hidup dan bekerja.
 • Mengekalkan budaya institusi yang dicirikan oleh ketulusan, ketelusan, dan amalan terbaik profesional.
 • Menunjukkan kepatuhan kepada piawaian etika sambil memberikan sokongan akademik dan kebebasan intelektual.

Hasil Pembelajaran Institusi

Semasa kursus di California Southern University , setiap pelajar diharapkan:

 • Memohon perkara khusus dalam bidang pengajian yang dipilih yang membawa kepada pembangunan peribadi dan profesional.
 • Menggunakan pelbagai maklumat dengan tepat dan tepat.
 • Berkomunikasi secara berkomunikasi secara bertulis merentasi tetapan, tujuan, dan penonton.
 • Berkomunikasi dengan berkesan secara lisan, menunjukkan pemikiran, idea dan pendapat yang teratur dengan baik dalam persembahan yang koheren.
 • Memohon penggunaan logik, nombor dan / atau matematik kepada sistem penyelidikan saintifik dari mana untuk menarik kesimpulan logik.
 • Membuat keputusan bermaklumat yang memenuhi piawaian etika dan perundangan profesional.
 • Menjalankan pemikiran kritikal dan penalaran dalam penghakiman, membuat keputusan, dan menyelesaikan masalah.
 • Mengintegrasikan kesedaran mengenai isu kepelbagaian budaya dalam masyarakat global.

Brooke Cagle / Unsplash

Dengan Pembelajaran Dalam Talian, Anda Boleh Dapatkan Gelar Anda Sebarang Masa, Di Mana-mana sahaja!

Semua sijil dan program ijazah CalSouthern ditawarkan dalam talian. Tiada masa log masuk mandatori. Tiada projek kumpulan.

Apakah maksud ini untuk anda?

Ini bermakna anda mempunyai kebebasan dan fleksibiliti untuk mendapatkan ijazah anda di sekitar jadual anda, tanpa mengorbankan pekerjaan dan kehidupan keluarga anda. Ramai pelajar kami memberitahu kami bahawa jika bukan untuk pendekatan unik CalSouthern yang unik untuk pembelajaran dalam talian, mencapai impian pendidikan mereka sememangnya mustahil.

Pembelajaran dalam talian adalah lebih daripada sekadar fleksibel dan mudah. Ia juga berkesan. Tidak ada masa yang sia-sia. Kami tidak memaksa anda untuk mematuhi kadar bilik darjah. Kemajuan pada kadar anda. Bergerak dengan cepat melalui bahan yang anda pegang dengan segera. Ambil lebih banyak masa untuk memastikan anda memahami lebih banyak konsep yang mencabar.

Pembelajaran dalam talian juga berkesan. Tetapi jangan ambil kata kami untuknya. Satu kajian yang dijalankan oleh Jabatan Pendidikan AS ("Penilaian Amalan Berbasis Bukti dalam Pembelajaran Dalam Talian: Meta-Analisis dan Peninjauan Kajian Belajar Dalam Talian") mendapati bahawa pelajar yang mengambil semua atau sebahagian daripada arahan dalam talian mereka dilakukan dengan lebih baik, secara purata daripada yang mengambil kursus yang sama melalui arahan tatatertib tradisional.

California Southern University : Sebuah Institusi Bertaraf Wilayah Secara Bertauliah

California Southern University diiktiraf oleh Kolej Senior WASC dan Suruhanjaya Universiti (WSCUC) , 985 Atlantic Avenue, Suite 100, Alameda, CA 94501, 501.784.9001

Akreditasi serantau adalah bentuk akreditasi yang paling dihormati dan diiktiraf di Amerika Syarikat, dan ia menyediakan pelajar dengan beberapa faedah dan peluang penting. Ini adalah penegasan ketegasan dan kualiti program akademik universiti, dan jaminan bahawa institusi beroperasi dengan integriti. Akreditasi serantau juga sangat meningkatkan kebolehpindahan kredit dan pengiktirafan ijazah dalam komuniti akademik dan tempat kerja.

Persatuan Sekolah Dan Kolej Barat

CalSouthern diakreditasi oleh alt = "Kolej Senior WASC dan Suruhanjaya Universiti, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 1.510.748.9001. Www.wascsenior.org

Majlis Akreditasi Untuk Sekolah Perniagaan Dan Program

Program perniagaan California Southern University diakreditasi melalui Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (alt = "ACBSP). Www.acbsp.org

Suruhanjaya Pelajaran Kejururawatan Kolej

Ijazah sarjana muda dalam bidang kejururawatan dan ijazah sarjana dalam bidang kejururawatan di California Southern University diiktiraf oleh Suruhanjaya mengenai Pendidikan Kejururawatan Kolej, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791

Majlis Perakuan Akreditasi Tinggi

Kolej Senior WASC dan Suruhanjaya Universiti adalah ahli yang diiktiraf alt = "Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi. CHEA adalah organisasi swasta, bukan keuntungan, nasional yang menyelaraskan aktiviti akreditasi di Amerika Syarikat. Ia membawa ke hadapan kepercayaan mendalam pengiktirafan organisasi akreditasi harus menjadi strategi utama untuk memastikan kualiti, akauntabiliti, dan peningkatan pendidikan tinggi. Pengiktirafan oleh CHEA menegaskan bahawa piawaian dan proses organisasi akreditasi adalah selaras dengan harapan kualiti, peningkatan dan akauntabiliti yang telah ditetapkan oleh CHEA. chea.org

Lokasi

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami