The Catholic University of America, Department of Biology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Jabatan Biologi

Setiap semester Jabatan Biologi pelajar siswazah menganjurkan satu siri seminar di mana penceramah jemputan dari institusi lain membentangkan hasil penyelidikan mereka.

Seminar yang diadakan pada hari Isnin pada 11:10 di Rm. 215 McCort-Ward. Pizza dihidangkan di 12:00 di Rm. 200 berikut seminar itu.

Acara ini ditaja oleh Persatuan Pelajar Siswazah.

Biologi Club

Yang CUA Biologi Club adalah sebuah organisasi untuk semua mereka yang berminat dalam bidang sains hayat. Sepanjang tahun akademik Club menganjurkan gabungan aktiviti sosial dan pendidikan yang menyediakan banyak peluang kepada pelajar untuk berinteraksi dengan fakulti dan satu sama lain. Penaja kelab siri ceramah menangani isu-isu semasa dan topik lain yang menarik, dan memberikan ahli peluang untuk mewujudkan hubungan dengan profesional dalam bidang sains hayat.

A persampelan aktiviti Club baru-baru ini termasuk: Menyambut parti pada awal tahun akademik; ceramah kerjaya; jatuh makan malam; siri ceramah; program premed berorientasikan; parti Krismas; akhir-tahun barbeku dan; Kesyukuran mengutip dana untuk SESETENGAH (Jadi Lain Boleh Makan).

Misi

Pusat Latihan Lanjutan Cell dan Biologi Molekul, unit Jabatan Biologi di The Catholic University of America telah ditubuhkan pada tahun 1983 sebagai Pusat Antarabangsa untuk menyediakan latihan pakar untuk saintis, juruteknik, pelajar siswazah dan felo pasca kedoktoran. Tumpuannya adalah kepada konsep-konsep baru dan ditubuhkan berkaitan biomedically dan teknologi yang menjadi pendorong utama untuk penyelidikan kontemporari, aplikasi industri inovatif, dan teknik makmal diagnostik canggih.

This school offers programs in:
  • English

Maklumat Praktikal

Students can complete this program on an accelerated track in only 1.5 years as opposed to 2 years

"Earn while you learn!" - U.S. citizens can take the program part-time (7 credits or less a semester) for half the cost!

Lihat MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Ms dalam bioteknologi

Campus Sepenuh masa 18 - 24  September 2019 Amerika Syarikat Washington

The Catholic University of America menawarkan MS unik dalam Program Bioteknologi yang membolehkan latihan bioteknologi tidak terhad kepada syarikat-syarikat hanya komersial, fleksibiliti maksimum kepada pelajar untuk memilih program dan kursus pengajian, dan akses terbuka kepada fakulti yang terlibat sepenuhnya dalam pengajaran dan penyelidikan dalam bidang masing-masing. [+]

Mengapa Dapatkan MS dalam Bioteknologi Ijazah?

Purata gaji bagi pekerja biosains Maryland adalah kira-kira $ 80,000. (Maryland Biotechnology Center, 2009) Milken Institut projek bahawa pekerjaan bioteknologi akan berkembang sebanyak 1.6% setiap tahun melalui 2014, dengan banyak subsektor dijangka mengalami kadar lebih cepat pertumbuhan. (Angelou Ekonomi: Pembangunan Ekonomi Global)

Bioteknologi menawarkan peluang dalam lima subsektor utama:

Ubat-ubatan dan farmaseutikal: Secara tradisinya, kimia telah menjadi cara yang mana ubat-ubatan baru telah diasingkan atau disintesis. Kebangkitan bioteknologi, bagaimanapun, kini menjanjikan farmaseutikal yang dicipta melalui proses biologi dalam organisma hidup. pendahuluan masa hadapan dalam perubatan bergantung lebih dan lanjut mengenai penggunaan bioteknologi dan, akibatnya, peranan bioteknologi dalam penjagaan kesihatan berkembang pesat.... [-]


Contact

McCort-Ward Building

Alamat Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064
Washington, District of Columbia, Amerika Syarikat
Website http://biotechnology.cua.edu
Telefon 202-319-5271