Cambridge Graduate University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sebagai peneraju global, Cambridge Graduate University direka untuk anda. Cambridge Graduate University adalah universiti kampus global pertama di dunia yang dibuat oleh para ulama terkemuka dunia untuk memilih kohort pemimpin global untuk mempunyai impak global abad ke-21 dan seterusnya. Para sarjana dan pengamal yang berprestij dari universiti-universiti elit, seperti Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics dan banyak lagi, secara peribadi bepergian dengan, mentor dan mengubah setiap kohort terpilih para pemimpin global menerusi intensif pencegahan global, membina rangkaian global yang jarang dan kuat pemimpin global untuk kesan global. Ia adalah masa anda! Mari kita ubah dan memberdayakan awak!Kenapa Pilih Cambridge Graduate University ?

1. Pendidik dan pengamal yang berprestij di dunia sebagai fakulti.

Fakulti ulung berprestij dan pengamal yang berjaya dari setiap sektor ekonomi global, dengan Ph.D, LL.M, JD, dan ijazah lanjutan lain dari Harvard, Institut Teknologi Massachusetts, Yale, Sekolah Ekonomi London, Universiti Chicago, Columbia, University of Pennsylvania, Oxford, dan banyak lagi, mentadbir para pemimpin global di peringkat kerjaya dan membimbing rendahan mereka ke setiap rantau global. Fakulti berprestij ini dibawa kepada anda dan mengembara dunia dengan anda untuk akses dan penglibatan yang mudah.2. Rangkaian global elit dunia.

Panduan fakulti berprestij memilih kohort profesional dan sarjana muda yang paling berjaya. Ahli cohort dipilih dengan teliti oleh jawatankuasa kemasukan untuk kepelbagaian global, kejayaan profesional dan akademik, dan kapasiti impak global pada abad ke-21. Kohort elit tumbuh bersama, mengalami kurikulum dan rendam bersama-sama, dan membina jaringan pemimpin dunia global untuk kesan global sepanjang hayat mereka.3. universiti kampus global sahaja di dunia.

Untuk rangkaian global elit untuk memahami dan memimpin dunia memerlukan rendaman ke dalam dunia. Fakulti berprestij menggunakan kelas dunia yang hidup untuk mengajar, mentor, pengalaman, mengubah dan memperkuat rangkaian global elit.4. Akses pemimpin global elit dunia.

Pemimpin global elit mempunyai kehidupan dan tanggungjawab yang tinggi dan profesional, akademik dan peribadi. Kurikulum ini dibuat oleh fakulti yang berprestij untuk memastikan profesional, akademik, ekonomi, kemajuan sosial kerjaya pemimpin global, tanpa mengganggu pendapatan mereka, profesional atau peribadi, tetapi meningkatkan kehidupan mereka, dan menghubungkan mereka dengan rangkaian sarjana global dan pengamal di seluruh dunia.5. Penglibatan dunia yang sahih dan menyeronokkan.

Fakulti berprestij dan anggota kohort elit melibatkan dunia dalam format belakang belakang orang asli kebenaran dan perbincangan yang berdasarkan rasa hormat, kejujuran, kekuatan, kecerdasan, dan yang paling penting, mempunyai kehidupan yang penuh dan menyenangkan ketika berbuat demikian.6. Kampus Global dan Program Pathway Kampus AS.

Melalui universiti rakan serantau global serantau, para pelajar boleh memulakan kurikulum tahun pertama mereka di negara asal mereka atau dengan Kampus Siber Universiti Siswazah Siswazah Cambridge, dan setelah tamat tahun pertama mereka atau gelaran awal, dipindahkan ke Kampus Global atau Program Kampus AS. Program Kampus AS dilancarkan di empat Bandar AS yang berbeza, seperti Cambridge / Boston, Washington, DC, New York City, dan Los Angeles. Kurikulum Kampus AS dibuat oleh fakulti yang berprestij untuk memastikan kemajuan profesional, akademik, ekonomi dan sosial kerjaya pemimpin global, tanpa mengganggu pendapatan, profesional atau peribadi mereka, tetapi meningkatkan kehidupan mereka, dan menghubungkan mereka dengan rangkaian Ulama dan pengamal Amerika Syarikat.7. Program Kampus Cyber.

Cyber Program Campus menyampaikan Cambridge Graduate University hidup, kurikulum tahap interaktif dan kandungan melalui kemudahan Campus Cyber dan teknologi state-of-the-art, untuk membenarkan selesai ijazah dengan Campus Cyber, atau untuk menyediakan akses dan penyertaan di Amerika Program Pathway Campus dan Kampus Global.

Lokasi

Cambridge

Alamat
Cambridge Graduate University
One Broadway
14th Floor

Cambridge, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami