Bryant University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Bryant

Bryant adalah universiti New England swasta dengan tradisi inovasi dan visi global untuk berjaya. Program akademik kami dibezakan dengan integrasi perniagaan dan seni dan sains dengan perspektif global.

Mempercepatkan kerjaya anda

Program ijazah sarjana muda yang diiktiraf oleh Bryant University menawarkan kelebihan daya saing untuk menjadi permintaan.

Sentuhan tinggi 100%

Saiz kelas kecil, mentoring peribadi, dan fasih penyayang dan sokongan membantu menyesuaikan pengalaman anda untuk aspirasi kerjaya anda.

Kenaikan gaji sebanyak 34%

Daripada gabungan ijazah sarjana yang ditawarkan di Bryant, ini adalah kenaikan gaji purata, menurut "Nilai Ekonomi Kolej Majors."

Kurikulum

Profesor kami adalah pemimpin terkenal dalam bidang pengkhususan mereka. Pengajaran mereka menggabungkan teori terkini dengan pendekatan praktikal.

Kemudahan teratas

Pusat Inovasi Akademik telah memenangi penghormatan kebangsaan; pelajar siswazah menilai kemudahan Bryant "sangat baik" atau "cemerlang" (2018 kaji selidik).

Inisiatif Strategik

Empat Objektif Strategik

Melihat masa depan, Bryant University didedikasikan untuk mencapai empat objektif strategik:

 • Kecemerlangan akademik yang semakin hebat.
 • Pendidikan seluruh orang, untuk berjaya di tempat kerja yang berasaskan teknologi.
 • Membina komuniti AS dan antarabangsa yang pelbagai dan inklusif.
 • Menginspirasi semangat kolektif dan komitmen para pelajar, fakulti, kakitangan, alumni, dan rakan-rakan kita.

Keempat objektif strategik ini akan dicapai melalui inisiatif khusus yang direka untuk menyediakan warga global yang baik untuk kehidupan dan kerjaya yang produktif. Inisiatif ini termasuk:

 • Meningkatkan kecemerlangan akademik dalam program siswazah di Kolej Perniagaan.
 • Membina Pusat Pengajian Sains Kesihatan dengan kedua-dua sijil dan program siswazah berorientasikan pengurusan.
 • Mengintegrasikan ke dalam kurikulum kajian dan penggunaan sains data, analisis, dan mata pelajaran berkaitan teknologi tambahan untuk memenuhi keperluan tempat kerja masa depan.
 • Memperluas jangkauan antarabangsa Bryant menjangkau China ke negara-negara dan budaya lain termasuk Latin dan Amerika Selatan.
 • Meningkatkan salah satu aset Bryant yang paling penting - kampus kediaman kami yang selamat dan indah - untuk menarik dan mengekalkan pelajar terbaik dalam pasaran yang semakin kompetitif.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Priscilla Du Preez / Unsplash

Berpartner dengan Komuniti Perniagaan

Sejak pertama membuka pintunya pada tahun 1863, Bryant University telah mengembangkan program pendidikan sarjana, siswazah, dan pendidikan eksekutif yang seiring dengan perubahan keperluan kedua-dua perniagaan dan masyarakat. Pendekatan ini menyediakan graduan yang berkemahiran tinggi dan menyediakan peluang kepada syarikat untuk bekerjasama dengan fakulti dan pelajar Bryant, serentak mengakses pakar-pakar industri dan pemimpin perniagaan yang terkini.

Bryant gembira dapat berkongsi dengan anda beberapa cara korporat bekerja dengan Universiti dan mengalu-alukan minat dan penglibatan anda dalam program kami. Peluang-peluang untuk perkongsian adalah tidak berkesudahan dari perkhidmatan perundingan, penajaan, dan peluang hadiah amal, sarjana muda dan ijazah, pendidikan eksekutif dan program sijil profesional, dan akses kepada kumpulan bakat kaya calon pekerjaan. Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda dalam masa terdekat.

Pejabat Korporat

 • Menyelaras peluang penajaan untuk acara Universiti.
 • Draf cadangan untuk sokongan keutamaan Universiti.
 • Berkhidmat sebagai pautan kepada ratusan organisasi awam dan swasta yang menyokong misi Bryant.
 • Melibatkan pelajar dan alumni Bryant dengan syarikat dan asas.
Syarikat

Kerjasama dengan Bryant University menawarkan lebih daripada sekadar akses kepada pekerja masa depan yang berbakat; ia menawarkan syarikat anda peluang yang unik untuk bergaul dengan pemimpin yang dinamik dalam pendidikan.

Kemampanan

Kemapanan di Bryant menggalakkan visi global Bryant, komitmen kami terhadap inovasi perniagaan, dan seni dan sains.

Kemampanan di Bryant melengkapi pelajar kami dengan kemahiran dan alat yang diperlukan untuk bersaing dan mengambil bahagian dalam ekonomi ini sambil menyediakan peluang untuk penglibatan dan pembelajaran masyarakat.

Kemampanan di Bryant terdiri daripada penglibatan pihak berkepentingan lintas kampus yang merangkumi Jawatankuasa Kemampanan, Pasukan Teropong Kemapanan, dan kumpulan SustainUs pelajar.

Bryant University telah menerima penilaian STARS Silver sebagai pengiktirafan terhadap pencapaian kejayaannya dari Persatuan untuk Kemajuan Keberlanjutan dalam Pendidikan Tinggi (AASHE).

Lokasi

Smithfield

Bryant University

Alamat
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, Pulau Rhode, Amerika Syarikat
Telefon
(401) 232-6000