Brown University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Brown adalah universiti penyelidikan terkemuka yang berbeza dengan pembelajarannya yang berpusatkan pelajar dan rasa tujuan yang mendalam. Pelajar, fakulti dan kakitangan kami didorong oleh idea bahawa pekerjaan mereka akan memberi kesan di dunia.

Ditubuhkan pada tahun 1764, Brown adalah universiti penyelidikan terkemuka yang mempunyai fakulti terkenal di dunia, dan juga institusi pendidikan yang inovatif di mana rasa ingin tahu, kreativiti dan kegembiraan intelektual pelajar mendorong kecemerlangan akademik.

Semangat Kurikulum Terbuka sarjana menanamkan setiap aspek Universiti. Brown adalah tempat di mana beasiswa, penyelesaian masalah yang rumit dan layanan untuk kebaikan masyarakat ditentukan oleh kerjasama yang kuat, penemuan intelektual dan bekerja dengan cara yang melampaui batas tradisional.

Providence, Pulau Rhode - rumah Brown selama lebih dari dua setengah abad - adalah tempat hidup, bekerja dan belajar, pusat perangsang inovasi, dan kota yang kaya dengan kepelbagaian budaya.

Penyelesaian untuk masalah kritikal dan kompleks

Pelajar dan fakulti Brown menangani krisis opioid negara. Merancang tapak pendaratan Mars seterusnya. Menyingkap lokasi peradaban kuno. Menasihati pemimpin dunia mengenai model politik baru. Meneroka sempadan baru dalam seni multimedia. Dalam setiap usaha intelektual mereka, para sarjana dan penyelidik kami jarang didorong oleh kepercayaan bahawa karya mereka mesti - dan akan - mempunyai kesan dalam komuniti mereka, dalam masyarakat dan dunia.

Kami adalah komuniti pembelajaran yang didasarkan pada komitmen menghormati kepelbagaian sudut pandang yang sangat penting untuk penemuan intelektual. Kami mendorong hak semua individu untuk menyatakan idea dan perspektif - dan kami menerapkan nilai perdebatan yang bersungguh-sungguh dalam menuntut ilmu.

Lokasi

College Hill

Alamat
02912 College Hill, Pulau Rhode, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami