Bradley University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Diasaskan oleh Lydia Moss Bradley pada tahun 1897, Universiti Bradley adalah swasta, bebas persembahan universiti ijazah, program siswazah, dan pendidikan berterusan dalam seni liberal dan denda, sains, perniagaan, komunikasi, pendidikan, kejuruteraan, teknologi dan sains kesihatan. Sebuah kampus kediaman 5,700 pelajar, Bradley dikenali dengan pengajaran yang sangat baik dan komitmen untuk kejayaan pelajar. Universiti Bradley Pautan kecemerlangan akademik, pengalaman pembelajaran dan pembangunan kepimpinan dengan semangat keusahawanan untuk pendidikan bertaraf dunia.

Misi, Visi & Core Nilai

Visi

Bradley Universiti akan menjadi sebuah institusi yang terbilang negara terkenal dengan program tertunggak dan untuk pengalaman pendidikan ia menyediakan para pelajarnya.

Misi

Diilhamkan oleh komitmen pengasas Lydia Moss Bradley kepada pendidikan dan etika berguna, Universiti Bradley mendidik pemimpin, inovator, dan penyumbang kepada kesejahteraan semua manusia.

Nilai-nilai Teras: Jantung pengalaman Bradley

Kecemerlangan: Bradley adalah masyarakat pendidikan dinamik yang menghargai kecemerlangan dalam pengajaran, penyelidikan, pengeluaran kreatif, biasiswa digunakan, dan perkhidmatan yang melampaui bilik darjah dengan manfaat segera kepada pelajar dan masyarakat kampus dan dengan faedah untuk pelajar dan dunia yang berkekalan.

Kepimpinan: Masyarakat Bradley didedikasikan kepada kejayaan pelajar-pelajar kita dan perkembangan mereka ke pemimpin masa depan yang akan menyedari kepentingan kerja berpasukan ke arah hasil yang berjaya.

Inovasi: Universiti Bradley aktif bertujuan daripada pembangunan dan pelaksanaan arahan baru penyelidikan, program, dan perkongsian untuk meningkatkan pengalaman pendidikan pelajar-pelajar kita dengan itu mendalamkan pemahaman mereka di dunia dan memberi inspirasi kepada mereka untuk memberi manfaat kepada umat manusia.

Globalisasi: Bradley University komited untuk menyediakan pengetahuan dan kemahiran untuk kerja-kerja kehidupan yang akan menggalakkan kebaikan bersama manusia dan membawa kepada penyertaan dimaklumkan dan berprinsip dalam pasaran global.

Pembelajaran Kerjasama: Universiti Bradley adalah khusus untuk berkongsi pengetahuan merentasi sempadan tradisional. Fakulti dan kakitangan membina asas yang kukuh pengetahuan di dunia. Universiti kami menawarkan peluang pembelajaran antara disiplin dan kerjasama yang menarik untuk memastikan bahawa pelajar-pelajar kita menerima keluasan dan kedalaman bilik darjah dan pengetahuan melalui pengalaman dan amalan. Kami komited kepada kejayaan pelajar-pelajar kita dan kepada biasiswa kerjasama antara fakulti dan pelajar.

Komuniti: Universiti Bradley mempunyai komuniti yang padu yang berkesan membawa bersama-sama fakulti, kakitangan, pelajar, dan alumni sebagai ahli penting dalam keluarga Bradley itu. Terdapat tanggungjawab bersama bagi menjayakan Universiti dan semua bahan-bahannya. Kejayaan dipermudahkan melalui persekitaran hormat dan prihatin Universiti.

Kepelbagaian: Bradley University mewakili komuniti pembelajaran pelbagai yang mengakui kepentingan menghormati dan memahami semua individu.

Pengalaman Pembelajaran: Seperti yang ditandakan dalam pernyataan misi universiti itu, Universiti Bradley mengekalkan komitmen berusia satu abad untuk pembelajaran dan etika berguna; ini dapat dilihat dalam pelbagai peluang pembelajaran melalui pengalaman untuk pelajar, termasuk latihan dan pengalaman koperasi, inisiatif perkhidmatan-pembelajaran, dan banyak kurikulum tambahan dan peluang pembelajaran kokurikulum.

Keusahawanan: gabungan tersendiri Bradley University program akademik yang kuat dan penekanan kepada kajian bersama dan disiplin menghasilkan pengalaman yang positif kepada pelajar dan fakulti untuk berjaya dalam inisiatif dan peluang keusahawanan.

Perkhidmatan: Bersama-sama dengan kepimpinan, perkhidmatan adalah salah satu daripada mercu tanda pengalaman Bradley University. Universiti komited untuk berkhidmat kepada individu, keluarga, dan masyarakat sekitar melalui kurikulum, kokurikulum dan aktiviti kurikulum dan peluang pekerjaan.

This school offers programs in:
  • English

Akreditasi

Accredited by 22 national accrediting agencies, including the Higher Learning Commission. A complete list of accreditations is available at the accreditation section.

Pelajar & Kampus

Quickfacts

  • 77 buildings on an 84-acre campus
  • Located in the historic West Bluff residential neighborhood
  • One mile from downtown Peoria
  • Eight miles from the Peoria International Airport

Faculty

  • More than 350 full-time faculty members
  • Full-time faculty with doctorate or terminal degrees: 85%
  • Student/faculty ratio: 12:1

Average class size

21 students

Maklumat Praktikal

Tuition and expenses

  • 2014-15 tuition: $30,500
  • 2014-15 total (tuition + $9,420 room & board + $344 fees): $40,264

Financial assistance awards
Received by more than 85% of Bradley students

Lihat MSc » Lihat program sarjana » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Master sains biokimia

Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3  September 2019 Amerika Syarikat Peoria + 1 lagi

Biokimia program MS sesuai untuk kimia dan biologi jurusan yang ingin memajukan kerjaya pengetahuan dan profesional mereka dengan mengambil kerja-kerja lanjutan dalam biokimia dan disiplin yang berkaitan. Selain kursus mencabar, program kami menekankan projek penyelidikan jangka panjang dibimbing memuncak dalam tesis yang ditulis dan pertahanan tesis lisan. Program ini direka untuk memupuk kemahiran makmal yang sangat baik, komunikasi yang berkesan dan keupayaan murid untuk pemikiran kritikal. Kami mempunyai pelengkap fakulti penuh yang termasuk dua biokimia yang sah, dan juga beberapa orang lain yang mempunyai kaitan penyelidikan biokimia. Kami mempunyai kemudahan terkemuka dan peralatan untuk inframerah, pendarfluor, dan ultraungu / spektroskopi yang boleh dilihat; nuklear spektroskopi resonans magnet; elektroforesis; pengemparan; PCR; electroporation; mikroskop; analisis terma; spektroskopi penyerapan atom; cecair dan gas kromatografi; dan spektrometri jisim. [+]

Gambaran keseluruhan program Biokimia program MS sesuai untuk kimia dan biologi jurusan yang ingin memajukan kerjaya pengetahuan dan profesional mereka dengan mengambil kerja-kerja lanjutan dalam biokimia dan disiplin yang berkaitan. Selain kursus mencabar, program kami menekankan projek penyelidikan jangka panjang dibimbing memuncak dalam tesis yang ditulis dan pertahanan tesis lisan. Program ini direka untuk memupuk kemahiran makmal yang sangat baik, komunikasi yang berkesan dan keupayaan murid untuk pemikiran kritikal. Kami mempunyai pelengkap fakulti penuh yang termasuk dua biokimia yang sah, dan juga beberapa orang lain yang mempunyai kaitan penyelidikan biokimia. Kami mempunyai kemudahan terkemuka dan peralatan untuk inframerah, pendarfluor, dan ultraungu / spektroskopi yang boleh dilihat; nuklear spektroskopi resonans magnet; elektroforesis; pengemparan; PCR; electroporation; mikroskop; analisis terma; spektroskopi penyerapan atom; cecair dan gas kromatografi; dan spektrometri jisim. ... [-]

Master sains dalam bidang kejuruteraan awam (msce)

Campus Sepenuh masa Sambilan 18 - 24  September 2019 Amerika Syarikat Peoria + 1 lagi

Jabatan Kejuruteraan Awam dan Pembinaan menawarkan program ijazah MSCE yang menyediakan graduan untuk kerjaya kejuruteraan dicirikan oleh pertumbuhan profesional terus berkembang maju. Graduan kita diberi peluang yang unik untuk mengambil alih bakat dan kemahiran yang diperlukan dalam masyarakat yang sangat teknikal menghadapi ketidaktentuan serius dan cabaran dalam persekitaran dan infrastruktur. Program kami menyediakan pelajar dengan skop yang luas yang perlu untuk kerjaya yang berhasil dan berjaya dalam amalan kejuruteraan awam dan pengurusan pembinaan. [+]

Gambaran keseluruhan program

Jabatan Kejuruteraan Awam dan Pembinaan menawarkan program ijazah MSCE yang menyediakan graduan untuk kerjaya kejuruteraan dicirikan oleh pertumbuhan profesional terus berkembang maju. Graduan kita diberi peluang yang unik untuk mengambil alih bakat dan kemahiran yang diperlukan dalam masyarakat yang sangat teknikal menghadapi ketidaktentuan serius dan cabaran dalam persekitaran dan infrastruktur. Program kami menyediakan pelajar dengan skop yang luas yang perlu untuk kerjaya yang berhasil dan berjaya dalam amalan kejuruteraan awam dan pengurusan pembinaan.

Keperluan Program Program MSCE mempunyai keperluan minimum 30 jam semester. Para pelajar boleh belajar di salah satu daripada tiga kawasan tumpuan: pengurusan pembinaan, struktur, atau sumber-sumber / air geo-alam sekitar. Pelajar mempunyai pilihan untuk memilih tesis atau pilihan bukan tesis. Pilihan tesis memerlukan 6 jam semester CE 699 (Tesis). Pilihan yang bukan karya-memerlukan sekurang-kurangnya 6 jam semester di kawasan tumpuan. Pelajar dikehendaki untuk lulus peperiksaan komprehensif pada semester terakhir pengajian, pelajar mencari pilihan tesis dikehendaki membuat pembelaan lisan tesis sebaliknya.... [-]


Master sains dalam bidang kejuruteraan elektrik (msee)

Campus Sepenuh masa Sambilan 18 - 24  September 2019 Amerika Syarikat Peoria + 1 lagi

Program Kejuruteraan Elektrik distrukturkan untuk menyediakan graduan dengan latar belakang teknikal yang seimbang dalam bidang teras kejuruteraan elektrik moden dan pengalaman yang luas dalam reka bentuk maju melalui tesis atau projek. Jabatan ini mempunyai kemudahan komputer dan makmal yang sangat baik untuk menyokong kajian lanjutan dalam bidang utama. Pelajar bekerjasama rapat dengan penasihat fakulti dalam bidang jahitan program keseluruhan sesuai untuk latar belakang dan kepentingan mereka. Urutan kursus, projek-projek reka bentuk, dan penyelidikan yang terdapat di elektromagnet digunakan, teori komunikasi, teori kawalan, sistem digital dan komputer, elektronik dan aplikasi mikropemproses, pemprosesan isyarat, dan komponen wayarles dan sistem. [+]

Gambaran keseluruhan program

Program Kejuruteraan Elektrik distrukturkan untuk menyediakan graduan dengan latar belakang teknikal yang seimbang dalam bidang teras kejuruteraan elektrik moden dan pengalaman yang luas dalam reka bentuk maju melalui tesis atau projek. Jabatan ini mempunyai kemudahan komputer dan makmal yang sangat baik untuk menyokong kajian lanjutan dalam bidang utama. Pelajar bekerjasama rapat dengan penasihat fakulti dalam bidang jahitan program keseluruhan sesuai untuk latar belakang dan kepentingan mereka. Urutan kursus, projek-projek reka bentuk, dan penyelidikan yang terdapat di elektromagnet digunakan, teori komunikasi, teori kawalan, sistem digital dan komputer, elektronik dan aplikasi mikropemproses, pemprosesan isyarat, dan komponen wayarles dan sistem.... [-]


Master sains dalam bidang kejuruteraan mekanikal (UMKM)

Campus Sepenuh masa Sambilan 18 - 24  September 2019 Amerika Syarikat Peoria + 1 lagi

Program Kejuruteraan Mekanikal direka untuk mengukuhkan keupayaan pelajar untuk menyelesaikan masalah teknologi yang kompleks dengan cara yang kreatif dengan memperluaskan pengetahuan pelajar, menyediakan kajian mendalam di kawasan tumpuan, dan melengkapi kajian teori dengan penyelidikan yang berkaitan dan penting dan / atau reka bentuk. Pelajar akan menumpukan perhatian sama ada dalam kawasan reka bentuk sistem mekanikal atau dalam bidang sistem tenaga / thermosciences. State-of-the-art kemudahan makmal penyelidikan dan pakej perisian yang sedia dalam bidang pemindahan haba, getaran mekanikal, tenaga solar, sistem tenaga, reka bentuk bantuan komputer, robotik, dan mikropemproses. [+]

Gambaran keseluruhan program

Program Kejuruteraan Mekanikal direka untuk mengukuhkan keupayaan pelajar untuk menyelesaikan masalah teknologi yang kompleks dengan cara yang kreatif dengan memperluaskan pengetahuan pelajar, menyediakan kajian mendalam di kawasan tumpuan, dan melengkapi kajian teori dengan penyelidikan yang berkaitan dan penting dan / atau reka bentuk. Pelajar akan menumpukan perhatian sama ada dalam kawasan reka bentuk sistem mekanikal atau dalam bidang sistem tenaga / thermosciences. State-of-the-art kemudahan makmal penyelidikan dan pakej perisian yang sedia dalam bidang pemindahan haba, getaran mekanikal, tenaga solar, sistem tenaga, reka bentuk bantuan komputer, robotik, dan mikropemproses.... [-]


Master sains dalam biologi (ms)

Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3  September 2019 Amerika Syarikat Peoria + 1 lagi

Jabatan Biologi menawarkan Sarjana Muda Sains kepada pelajar-pelajar yang ingin menambah ilmu dan pengetahuan mereka dalam bidang ini, untuk meningkatkan kerjaya profesional mereka, atau sebagai persediaan untuk program berikutnya pasca sarjana. Jabatan ini menawarkan kursus ijazah dalam kebanyakan disiplin biologi, selaras dengan falsafah bahawa maju kerja seluruh keluasan padang yang sesuai di peringkat sarjana. Di samping itu, sejak penyelidikan adalah asas Biologi, setiap pelajar perlu melengkapkan tesis berdasarkan penyelidikan asal. [+]

Gambaran keseluruhan program Jabatan Biologi menawarkan Sarjana Muda Sains kepada pelajar-pelajar yang ingin menambah ilmu dan pengetahuan mereka dalam bidang ini, untuk meningkatkan kerjaya profesional mereka, atau sebagai persediaan untuk program berikutnya pasca sarjana. Jabatan ini menawarkan kursus ijazah dalam kebanyakan disiplin biologi, selaras dengan falsafah bahawa maju kerja seluruh keluasan padang yang sesuai di peringkat sarjana. Di samping itu, sejak penyelidikan adalah asas Biologi, setiap pelajar perlu melengkapkan tesis berdasarkan penyelidikan asal.

Keperluan Program Seorang pelajar yang berhasrat MS dalam biologi mesti melengkapkan sekurang-kurangnya 32 jam semester kerja siswazah. Mendapat sekurang-kurangnya 26 jam akan berada di dalam biologi; waktu yang masih boleh merangkumi kursus yg asalnya sama (contohnya, dalam bidang pendidikan, psikologi, atau sains komputer) yang diluluskan oleh penyelaras siswazah. Dua belas jam perlu diambil di peringkat 600. Pelajar juga mesti lulus peperiksaan lisan menyeluruh memberi tumpuan kepada kandungan biologi asas, kandungan sains cadangan penyelidikan dan kandungan sains yang perlu bagi pelajar untuk berjaya melengkapkan penyelidikan yang dicadangkan. Pelajar juga mesti melengkapkan tesis penyelidikan bebas dan mendaftar untuk 1 jam Pembangunan Cadangan Tesis (BIO 500) dan untuk 6 jam semester tesis (BIO 699). Sila lihat katalog Siswazah untuk keperluan program lengkap.... [-]


MS Perakaunan

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Peoria + 1 lagi

Mendapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk Jadi Lebih, dengan Ijazah Sarjana Sains dalam bidang Perakaunan (MSA) dari Universiti Bradley: Memperoleh kemahiran dan pengetahuan (dan 150 jam diperlukan) untuk mencapai pensijilan CPA anda dan melompat-mula kemajuan kerjaya anda.
Mengembangkan pengetahuan perakaunan anda, meneroka minat baru atau pengkhususan semasa, dan membangunkan kemahiran kepimpinan anda untuk menjadi aset yang lebih bernilai kepada organisasi anda.
Menjadi lebih berdaya saing dalam pasaran kerja. Graduan Bradley MSA berada di tempat kerja hari ini dalam pelbagai tetapan-dari Big 4 dan syarikat-syarikat besar kepada syarikat-syarikat tempatan perakaunan, agensi kerajaan, dan bukan untuk keuntungan organisasi.
Bersedia untuk menghadapi cabaran amalan profesional dalam organisasi awam, swasta, dan bukan untuk keuntungan dengan Ijazah Sarjana Sains dalam bidang Perakaunan (MSA) dari Universiti Bradley. [+]

Mendapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk Jadi Lebih, dengan Ijazah Sarjana Sains dalam bidang Perakaunan (MSA) dari Universiti Bradley:

Memperoleh kemahiran dan pengetahuan (dan 150 jam diperlukan) untuk mencapai pensijilan CPA anda dan melompat-mula kemajuan kerjaya anda.

Mengembangkan pengetahuan perakaunan anda, meneroka minat baru atau pengkhususan semasa, dan membangunkan kemahiran kepimpinan anda untuk menjadi aset yang lebih bernilai kepada organisasi anda.

Menjadi lebih berdaya saing dalam pasaran kerja. Graduan Bradley MSA berada di tempat kerja hari ini dalam pelbagai tetapan-dari Big 4 dan syarikat-syarikat besar kepada syarikat-syarikat tempatan perakaunan, agensi kerajaan, dan bukan untuk keuntungan organisasi. ... [-]


Sarjana

Ms dalam sistem maklumat komputer / ms dalam bidang sains komputer

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Peoria

MS dalam Sains Komputer Pelajar diajar bagaimana untuk mengumpul dan menganalisis keperluan, reka bentuk, membangunkan dan sistem perisian ujian, dan merangka inovasi dan aplikasi baru dalam pengkomputeran. MS dalam komputer sistem maklumat sistem maklumat komputer merupakan disiplin yang memberi tumpuan kepada teknologi maklumat dan pelbagai saintifik, kejuruteraan, dan aplikasi perniagaan; keperluan matematik bagi sistem maklumat komputer tidak ketat seperti mereka adalah untuk sains komputer kerana ada tumpuan kurang pada asas-asas teori. [+]

MS dalam Sains Komputer

Pelajar diajar bagaimana untuk mengumpul dan menganalisis keperluan, reka bentuk, membangunkan dan sistem perisian ujian, dan merangka inovasi dan aplikasi baru dalam pengkomputeran.

Di samping memenuhi semua keperluan umum Pusat Pengajian Siswazah dan jabatan yang dinyatakan di atas, calon-calon untuk ijazah sarjana dalam bidang sains komputer mesti memenuhi syarat-syarat berikut: Sekurang-kurangnya 21 daripada 33 jam yang diperlukan mesti diperolehi dalam kursus-kursus dilabel CS. Paling tidak pun, enam jam boleh diperolehi dalam kursus yang diluluskan selain daripada yang dilabel CS atau CIS.

Untuk memenuhi (keluasan) kehendak teras, empat kursus yang perlu diambil, satu daripada setiap pasangan diberikan di bawah ini (sama ada dengan mengambil kursus atau menunjukkan bukti tamat kursus setara di tempat lain):... [-]


Sarjana dalam bidang kejuruteraan pembuatan

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Peoria

Sarjana program kejuruteraan pembuatan di Universiti Bradley menyediakan pelajar dengan reka bentuk yang teguh profesional dan prinsip penambahbaikan yang berterusan. Program ini memberikan pelajar keupayaan untuk meningkatkan sistem bersepadu, mengoptimumkan proses pembuatan, menggunakan state-of-the-art bahan-bahan, dan menghasilkan produk berkualiti pada kos yang minimum. Dengan bekerja rapat dengan kedua-dua kawasan pilihan raya dan pelajar, jabatan menggabungkan pembelajaran teori dengan amali permohonan untuk menjaga pelajar - dan pertubuhan-pertubuhan mereka mendapat manfaat - bersaing di peringkat global dalam ekonomi hari ini. [+]

Program Misi

Sarjana program kejuruteraan pembuatan di Universiti Bradley menyediakan pelajar dengan reka bentuk yang teguh profesional dan prinsip penambahbaikan yang berterusan. Program ini memberikan pelajar keupayaan untuk meningkatkan sistem bersepadu, mengoptimumkan proses pembuatan, menggunakan state-of-the-art bahan-bahan, dan menghasilkan produk berkualiti pada kos yang minimum. Dengan bekerja rapat dengan kedua-dua kawasan pilihan raya dan pelajar, jabatan menggabungkan pembelajaran teori dengan amali permohonan untuk menjaga pelajar - dan pertubuhan-pertubuhan mereka mendapat manfaat - bersaing di peringkat global dalam ekonomi hari ini.

Peranan Jurutera Pembuatan Jurutera pembuatan (MfE) adalah perantara antara pengguna dan tingkat pengeluaran. Sebagai kakitangan utama yang memahami hubungan antara Suara Pelanggan (VOC) dan Suara daripada produk (VOP), kemahiran kepimpinan dan pengurusan mereka adalah penting dalam menentukan proses yang optimum, kos pengeluaran yang minimum, produk-produk berkualiti dan kepuasan pelanggan. Selanjutnya, MfEs meningkatkan pengeluaran dengan menghapuskan sisa; menubuhkan operasi yang seragam; mewujudkan selamat, persekitaran kerja yang hijau; dan menyediakan latihan dan pembangunan untuk tenaga kerja.... [-]


Sarjana dalam kejuruteraan industri

Campus Sepenuh masa Sambilan 18  September 2019 Amerika Syarikat Peoria + 1 lagi

Program sarjana kejuruteraan industri mempunyai misi untuk mendidik para pemimpin dan pengurus dengan pengetahuan dan alat-alat untuk membolehkan mereka untuk membantu mana-mana organisasi untuk terus meningkatkan sistem dan prosesnya. Latihan mereka akan membolehkan mereka mendapat manfaat organisasi dengan mengurangkan kos operasi di samping menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan produk. [+]

Program Misi

Program sarjana kejuruteraan industri mempunyai misi untuk mendidik para pemimpin dan pengurus dengan pengetahuan dan alat-alat untuk membolehkan mereka untuk membantu mana-mana organisasi untuk terus meningkatkan sistem dan prosesnya. Latihan mereka akan membolehkan mereka mendapat manfaat organisasi dengan mengurangkan kos operasi di samping menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan produk.

Peranan Jurutera Perindustrian Peranan jurutera industri adalah dengan berkesan dan cekap menggunakan teknologi perisian, peralatan mesin, matematik dan konsep saintifik, dan sumber manusia untuk menyelesaikan masalah, menyediakan produk atau perkhidmatan pada kos yang minimum, dan menghasilkan pada masa di peringkat output yang optimum untuk memenuhi permintaan pelanggan. Program ini master kejuruteraan industri ini (MSIE) pada Bradley direka untuk memperluaskan kerjaya pelajar-pelajar kita dalam bidang pembuatan, organisasi kewangan, industri penjagaan kesihatan dan perkhidmatan, perusahaan hiburan, pekerjaan kerajaan atau industri yang bukan berasaskan keuntungan. Pendidikan di Bradley menawarkan pengetahuan mengenai bukan sahaja meningkatkan keuntungan berdasarkan terus meningkatkan sistem sektor itu, tetapi juga mengurangkan kecacatan sisa dan produk untuk meningkatkan produktiviti. Senarai mungkin kerjaya kejuruteraan industri untuk pemegang ijazah sarjana digariskan, tetapi pastinya tidak terhad kepada, yang berikut:... [-]