Boyce College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cinta Tuhan. Cinta Neighbor.

Boyce College berdiri pada injil dan sejak ditubuhkannya. Komitmen fakulti kami terhadap Alkitab dan penglibatan budaya, bersama dengan budaya hidup pelajar dan program akademik kami yang bersemangat, akan melengkapkan para pelajar untuk kesetiaan sepanjang hidup.

Convictional

Boyce College mendapat namanya dari James P. Boyce, pengasas dan presiden pertama The Southern Baptist Theological Seminary. Selain menjadi negarawan Southern Baptist, Boyce berusaha untuk mengubahsuai dunia pendidikan teologi dengan menjadikannya lebih konkrit, ketat, dan mudah diakses. Visi untuk pendidikan teologi yang secara alkitabiah ortodoks secara alkitabiah, yang mencabar akademik, dan dapat dicapai secara luas, walaupun diartikulasikan lebih dari 150 tahun yang lalu, hidup melalui kepimpinan R. Albert Mohler Jr., presiden Seminari Selatan dan Boyce College .

Pelajar dan graduan kolej Kristian hari ini menghadapi cabaran yang tidak dapat dibayangkan generasi sebelumnya. Di bawah kepimpinan Mohler, Boyce College berada dalam kedudukan untuk melatih para pelajar yang akan berkhidmat kepada gereja dan melibatkan budaya dari pandangan dunia yang konvensional dan suci, tanpa mengira cabaran di hadapan mereka.

Kepercayaan

Boyce College terletak pada visi pengakuan yang diartikulasikan oleh fakulti pengasas dalam Abstrak Prinsip-prinsip dan Kepercayaan dan Mesej Baptis.

Gabungan Denominasi

Seminari Selatan adalah agensi Konvensyen Southern Baptist. Di samping menyediakan sokongan kewangan yang besar kepada seminari, Konvensyen juga memilih Lembaga Pemegang Amanah seminari.

Akreditasi

Seminari Selatan adalah institusi bukan untuk keuntungan swasta yang diiktiraf oleh Persatuan Kolej Selatan dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej dan oleh Suruhanjaya Akreditasi Persatuan Sekolah-sekolah Teologi di Amerika Syarikat dan Kanada.holding hands, bible, prayingGodsgirl_madi / Pixabay

Ketat

Boyce College mempunyai fakulti yang diterbitkan dengan baik yang terletak di barisan hadapan evangelis beasiswa, penglibatan budaya, dan kepimpinan gereja tempatan. Kekerasan yang sama yang mereka tunjukkan dalam beasiswa mereka sendiri datang dalam setiap kelas yang mereka ajar. Sebagai sebuah institusi pengakuan, Boyce dapat memenuhi niche di kalangan kolej Kristian dengan menjadi institusi berasaskan seminari yang berpegang teguh pada keyakinannya.

Boleh diakses

Di Boyce College , pelajar boleh mengakses pendidikan berkualiti dalam pelbagai format, seperti pengajian di kampus, Boyce Online, Seminari Track, pendaftaran ganda, dan banyak lagi. Format ini mempersiapkan pelajar dari semua latar belakang pendidikan untuk berdiri di Firman Tuhan dalam kementerian atau panggilan yang dipanggil Tuhan.

Aspek penting untuk semua program dan format ijazah Boyce ialah komuniti, yang bukan hanya konteks kurikulum tetapi sebahagian daripada kurikulum itu sendiri. Pelajar di Boyce College hidup, menyembah, dan bertumbuh dalam komuniti dengan satu sama lain, memberi mereka akses kepada pelbagai peluang untuk pembelajaran dan pembangunan.

Misi

Boyce College adalah sekolah sarjana muda The Southern Baptist Theological Seminary. Oleh itu, ia berfungsi di bawah pernyataan misi Seminari Selatan:

Di bawah kepemimpinan Yesus Kristus, misi Seminari Teologi Pembaptis Selatan adalah untuk komitmen sepenuhnya kepada Alkitab sebagai Firman Tuhan, kepada Suruhanjaya Besar sebagai mandat kami, dan untuk menjadi hamba gereja-gereja Konvensyen Southern Baptist dengan latihan, mendidik, dan mempersiapkan para menteri Injil untuk lebih banyak pelayanan yang setia.

Dalam misi Seminari Selatan, tujuan Boyce College adalah untuk menjalankan program sarjana dalam kajian alkitabiah untuk menyediakan pelajar untuk tugas kementerian Suruhanjaya Besar di gereja-gereja tempatan, serta dalam agensi dan institusi Konvensyen Southern Baptist.

Seminari memanfaatkan biasiswa evangelis dengan ketergantungan yang penuh hormat atas bimbingan Roh Kudus yang menyaksikan kebenaran Kitab Suci. The Southern Baptist Theological Seminary, di bawah tadbirnya Lembaga Pemegang Amanah, menjalankan programnya dalam persekitaran pemeliharaan rohani untuk pembangunan pemimpin Kristian, termasuk pemimpin awam, untuk pelbagai kementerian gereja dan denominasi. Program-program seminari menumpukan kepada pembangunan kecekapan kementerian di peringkat kedoktoran, sarjana muda profesional, doktor profesional, doktoral profesional dan tahap penyelidikan. Seminari juga menyediakan perkhidmatan kepada orang, gereja, dan entiti denominasi melalui program pendidikan berterusan untuk kementerian.

Seminari tidak mendiskriminasi kerana bangsa, warna, asal etnik atau kebangsaan, orientasi politik, kecacatan, umur, atau jantina dalam program pendidikan dan pentadbirannya.

Lokasi

Louisville

Alamat
Lexington Road,2825
40280 Louisville, Kentucky, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami