Boutique Universities Consortium

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Konsortium Boutique Universiti membantu pelajar mencapai kemajuan ekonomi dan sosial melalui pendekatan berpusatkan pelajar kepada pelajaran. Kolej kecil kami membolehkan kami untuk menawarkan perkhidmatan pelajar yang luar biasa, peribadi dan fleksibel serta pendidikan yang berkualiti pada harga yang berpatutan.

Amerika Syarikat University

Dalam Kampus, dalam talian, dan Pilihan Blended

Mencapai Kejayaan Melalui Pelajar-Berpusat Pendidikan Serantau bertauliah Terletak di San Diego, California Badan pelajar yang pelbagai

Amerika Syarikat University terletak di sudut barat daya Amerika Syarikat: cantik San Diego, California. Pantai yang indah di San Diego dan budaya antarabangsa menarik pengunjung dari seluruh dunia. San Diego adalah dinilai sebagai salah satu daripada bandar-bandar Amerika Syarikat yang paling wajar berdasarkan cuaca, rekreasi, perniagaan, dan peluang budaya.

Di peringkat serantau yang diiktiraf Amerika Syarikat University, kami bangga pada prinsip-prinsip pendidikan yang berpusatkan pelajar; pendidikan di mana warga universiti keseluruhan didedikasikan untuk kejayaan setiap pelajar dan setiap. Kami menunjukkan dedikasi ini melalui saiz kelas kecil yang memastikan tiada pelajar yang ketinggalan, kadar tuisyen yang berpatutan menjadikan pendidikan diakses oleh rakyat semua kelas dan negara, dan badan pelajar yang pelbagai yang menggalakkan keterangkuman dan pemahaman dalam bilik darjah, masyarakat dan dunia.

Universiti Potomac

Dalam Kampus, dalam talian, dan Blended Pilihan Kami Panduan Anda untuk Masa Depan Anda. Kita Raikan Kejayaan Anda.

Serantau bertauliah Lokasi di Washington DC dan Vienna, Virginia Fleksibel untuk pelajar dengan semua jadual

Universiti Potomac menawarkan suasana pelbagai budaya yang bertenaga. Ia terletak di tengah-tengah ibu Amerika Syarikat, Washington, DC; juga rumah kepada ibu pejabat organisasi banyak terkemuka, organisasi bukan keuntungan, organisasi antarabangsa, dan kedutaan dari seluruh dunia.

Pelajar boleh menghadiri kelas Universiti di Washington DC, Virginia atau online. Universiti Potomac mempunyai banyak kelebihan untuk pelajar dengan kehidupan yang sibuk. Tidak kira permintaan penjadualan anda, Universiti rakan Potomac dengan setiap pelajar untuk menyediakan alat-alat dan sumber untuk pengalaman pendidikan peribadi yang memenuhi keperluan anda.

London College Pengajian Perniagaan Antarabangsa

Terletak di tengah-tengah pusat bandar London, England Permohonan, pengalaman, dan magang Kampus antarabangsa yang mempunyai pengalaman global

London Kolej Pengajian Perniagaan Antarabangsa (LCIBS) adalah sebuah kolej swasta yang terletak di tengah-tengah pusat bandar London. LCIBS telah mewujudkan persekitaran di mana pelajar boleh mendapatkan kedua-dua pengetahuan praktikal dan analisis dalam bidang pilihan mereka serta menjadi sebahagian daripada persekitaran yang benar-benar global. Kami mempunyai rancangan yang meliputi perniagaan, pengurusan penjagaan kesihatan, perakaunan / kewangan, pemasaran, perhubungan awam dan pengurusan sukan. Apa yang membuat LCIBS selain daripada mana-mana kolej HE lain adalah bagaimana dasar dan etika awam menyokong semua program kami.

UBIS

Dalam Kampus, dalam talian, dan Pilihan Blended

Di peringkat antarabangsa yang diiktiraf Terletak di tengah-tengah Geneva, Switzerland - modal perniagaan di dunia Peluang global eksklusif

UBIS terletak di tengah-tengah Geneva, Switzerland, boleh dikatakan salah satu ibu yang paling berpengaruh di dunia. UBIS memberikan anda pilihan fizikal belajar di Geneva- yang meriah, modal atau perniagaan global untuk mengkaji talian. UBIS Universiti menawarkan Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan dan Hubungan Antarabangsa.

UBIS kini mendaftarkan pelajar dari kira-kira 40 buah negara yang berbeza dan merupakan rakan aktif lebih daripada 35 program kerjasama dalam banyak negara lain. Mereka yang dinamik mewujudkan darjah eksklusif dan peluang unik disesuaikan untuk menangani keperluan perniagaan dan organisasi untuk kerjaya global.

Lokasi

USA Online

Alamat
USA Online, Amerika Syarikat

Switzerland Online

Alamat
Switzerland Online, Switzerland

San Diego

Alamat
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 San Diego, California, Amerika Syarikat

Washington

Alamat
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

London

Alamat
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ London, England, United Kingdom

Geneva

Alamat
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Geneva, Geneva, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami