Boston University College of Communication

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Boston University's College of Communication ( BU COM ), anda akan memperoleh kemahiran bercerita untuk membentuk perbualan dunia. Anda mungkin belajar bagaimana membuat filem dokumentari atau kod laman web interaktif. Laporkan berita terkini atau kembangkan kempen hubungan masyarakat. Reka iklan atau tulis lakon layar. Atau mungkin anda mungkin mengkaji bagaimana cerita diceritakan, menyelidiki kekuatan yang mendorong media muncul yang mempengaruhi bagaimana kita berfikir dan bertindak.

Tidak kira tumpuan anda, anda akan dibimbing oleh fakulti kelas dunia kami - guru hebat yang aktif dalam bidangnya. Antaranya: wartawan pemenang anugerah, CEO agensi, dan pengarah televisyen rangkaian.

Kemahiran berkomunikasi saja tidak mencukupi. Kualiti apa yang anda sampaikan mestilah tinggi, dan itu memerlukan pengetahuan yang lebih mendalam. Itulah sebabnya anda juga dapat menyerap wawasan baru dan mengembangkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai pelbagai mata pelajaran dari pakar terkemuka di Boston University. Diiktiraf oleh Persatuan Universiti Amerika yang berprestij, Universiti Boston telah mendidik pelajar selama lebih dari 150 tahun.

Apa sahaja bidang komunikasi yang anda minati, College of Communication Universiti Boston memberikan peluang, profesor, rangkaian dan persekitaran untuk mencapai cita-cita kerjaya anda.

Sebagai sebuah Kolej yang menghasilkan beberapa pemimpin yang paling dinamik dan inovatif dalam segala hal dari hiburan hingga periklanan hingga kewartawanan, kami sangat bangga dengan peranan kami dan terus memainkan peranan dalam membentuk dunia komunikasi.

Lokasi

Boston

Alamat
Commonwealth Avenue,640
02215 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: