Baca keterangan rasmi

Universiti awam terbaik di timur laut.

Institusi bertaraf dunia, Binghamton University menawarkan pelajar pendidikan yang luas dan interdisipliner dengan perspektif antarabangsa dan salah satu program penyelidikan yang paling dinamis di negara ini. Peringkat di antara universiti awam elit di negara ini, Binghamton mencabar pelajar secara akademik, bukan kewangan, dalam persekitaran yang unik, terbaik di kedua-dua dunia. Kebudayaan akademik kami bersaing dengan universiti swasta yang pertama - ketat, kolaboratif dan berani inovatif - sementara budaya kampus kami memberi contoh pengalaman universiti yang terbaik: pelajar yang pelbagai, kehidupan sosial yang aktif dan penglibatan yang mendalam dengan masyarakat. Pelajar kami, baik sarjana dan lepasan, bekerja secara individu dengan fakulti yang luar biasa dan sarjana hebat. Mereka memanfaatkan peluang akademik khusus seperti gelaran gabungan, kumpulan belajar bahasa asing, dan program pendidikan antarabangsa yang tidak tertandingi.

Binghamton sekilas

Orang ramai di seluruh dunia mempelajari apa yang diketahui oleh New York selama beberapa dekad: Binghamton University adalah salah satu universiti awam utama Amerika. Kami menarik pelajar cemerlang dan fakulti yang memenangi anugerah yang menjadi rakan kongsi dalam penemuan aktif - kami tidak mengumpul pengetahuan, kami menciptanya. Ketahui lebih lanjut mengenai apa yang membuatkan Binghamton University mengalami begitu luar biasa. Akademik yang ketat

 • Panduan Fiske ke Kolej (2013) mengakui Binghamton sebagai salah satu "universiti awam utama di timur laut" dan meletakkannya sebagai "pembelian terbaik."
 • Universiti ini terdiri daripada enam sekolah: Kolej Seni dan Sains Harpur, Kolej Komuniti dan Hal Ehwal Awam, Sekolah Kejururawatan Decker, Sekolah Pengurusan dan Thomas J. Watson Sekolah Kejuruteraan dan Sains Gunaan dan Sekolah Farmasi dan Sains Farmaseutikal.
 • Binghamton's School of Management berada di peringkat ke-25 di negara di kalangan institusi awam oleh Bloomberg BusinessWeek.
 • Fakulti kami termasuk banyak sarjana Fulbright, Ford, dan Guggenheim.
 • Dua pasukan pelajar sains komputer sains Watson mengambil tempat pertama dalam Persaingan Reka Bentuk Pentadbiran Penerbangan Persekutuan Kebangsaan untuk satu universiti - satu untuk rancangannya yang menggunakan haba panas bumi untuk menghilangkan salji dan ais dari landasan dan yang lain untuk menawarkan cara untuk mengitar semula de- cair aising.

Kampus dan Komuniti Cantik

 • Kampus ini tersebar di 930 ekar di lereng bukit berhutan di atas Sungai Susquehanna di pinggir bandar Binghamton Vestal.
 • Universiti secara konsisten menerima pengiktirafan teratas dalam "peringkat hijau" tahunan kolej The Princeton Review.
 • The Nature Preserve di kampus mempunyai 190 ekar hutan lindung dan tanah lembap dengan laluan hiking / berbasikal / berjalan dan kolam enam ekar.
 • Pusat bandar Binghamton menawarkan syarikat opera bertaraf dunia, orkestra simfoni, teater filem, kelab, restoran yang luar biasa, bar dan pasukan hoki dan besbol profesional.

Kemudahan Hidup-Pembelajaran yang Inovatif

 • Dimodelkan selepas Oxford University, pelajar kita hidup dalam enam komuniti kediaman moden, masing-masing dengan keperibadian mereka sendiri dan perasaan kejiranan.
 • Kompleks kejuruteraan empat bangunan yang luas - tidak lama lagi menjadi lima ketika pembinaan berlangsung di sebuah bangunan sains baru - mempunyai rumah hijau yang pelbagai iklim-salah satu kemudahan pengajaran dan penyelidikan terbesar dari jenisnya yang terbahagi kepada tropika, sederhana, alpine dan zon padang pasir.
 • Kompleks Teknologi Inovatif (ITC) adalah rumah kepada Bangunan Bioengineering, yang menampilkan makmal moden, makmal modular dan ruang penyelidikan klinikal dan suite permulaan untuk syarikat-syarikat baru. Kompleks ini juga merangkumi Bangunan Kejuruteraan dan Sains, yang terletak di pejabat dekan Watson School, serta jabatan-jabatan kejuruteraan mekanikal dan kejuruteraan elektrik / komputer, ruang makmal yang canggih, suite untuk permulaan perniagaan dan pejabat.
 • Pusat Anderson for the Performing Arts yang luas mempamerkan "transformasi," teater 1,200-kerusi dengan dinding belakang ditarik untuk tempat duduk rumput dan merayakan musim ulang tahun ke-25.
 • Koleksi tetap Museum Seni Universiti meliputi lebih daripada 3,000 kepingan moden dan purba, termasuk Galeri Seni Asia yang diiktiraf di peringkat kebangsaan.
 • Senibina Progresif menampilkan dua bangunan akademik yang menakjubkan, rumah sekolah pengurusan, kejururawatan dan pendidikan, dan Pejabat Kemasukan Siswazah.

Komuniti Aktif, Atletik

 • Bidang Binghamton Bearcats 21 Bahagian NCAA I varsity teams.
 • Pelajar memilih dari berpuluh-puluh kelab yang berdaya saing dan hanya untuk keseronokan dan pasukan sukan intramural, dari bola sepak ke dodgeball coed.
 • FitSpace adalah pusat kecergasan terkini kami dengan pelatih peribadi di dalam rumah dan 45 kelas kumpulan setiap minggu.
 • Program mengejar luar mengagumkan kami menganjurkan hari dan hujung minggu berkayak, memanjat, mendaki dan perjalanan berkhemah ke taman negara di rantau ini.

Lulusan yang berjaya

 • Kadar tamat pengajian selama empat tahun kami adalah antara yang tertinggi dalam negara di kalangan universiti penyelidikan awam.
 • 20% daripada sarjana muda melanjutkan pelajaran ke gelar sarjana dari Binghamton.
 • Binghamton mempunyai lebih daripada 30 program kedoktoran dalam seni dan sains dan sekolah profesionalnya dan menghadiahkan lebih daripada 100 doktor setiap tahun.
 • 86% daripada gred Binghamton yang memohon kepada sekolah undang-undang diterima, berbanding 76% secara nasional.
 • Graduan kami masuk ke sekolah perubatan dengan kadar 13% melebihi purata negara.
 • Terdapat lebih daripada 120,000 alumni Binghamton yang tersebar di semua 50 negeri dan di seluruh dunia.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Binghamton University

Program ini mempunyai penekanan yang kuat kepada latihan kuantitatif. The PhD khususnya memerlukan asas matematik yang kukuh. Bagi pelajar yang tidak mempunyai latar bela ... [+]

MA dalam bidang Ekonomi

Jabatan Ekonomi menawarkan program-program pengajian yang membawa kepada Ijazah Sarjana Sastera (MA) dan Doktor Falsafah (PhD) ijazah dalam bidang ekonomi. Program ini berada di kedudukan ke-10 dalam bidang ekonomi sumber pertanian dan semula jadi, dan ke-19 dalam sejarah ekonomi di kalangan semua institusi PhD-pemberian di Amerika Syarikat. Yang baru dirombak dan sentiasa berkembang, program ini bertujuan pelajar yang bersedia untuk menjalankan penyelidikan yang rapi berprestasi. Pelajar tidak perlu mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang ekonomi, tetapi pemohon perlu mempunyai latar belakang matematik yang kuat.

Pada masa ini fakulti ekonomi boleh menyelia disertasi dalam bidang berikut (mengikut Jurnal Sastera Ekonomi (JEL) Kod klasifikasi standard):... [-]

Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University

Jabatan Geografi di Universiti Binghamton menawarkan Ijazah Sarjana Sastera (MA) dalam geografi. Kami berusaha untuk memupuk dan memajukan pengajaran, penyelidikan dan pe ... [+]

MA dalam bidang Geografi

Jabatan Geografi di Universiti Binghamton menawarkan Ijazah Sarjana Sastera (MA) dalam geografi. Kami berusaha untuk memupuk dan memajukan pengajaran, penyelidikan dan penerbitan dalam disiplin geografi dan juga pelajar kereta api untuk menyediakan kepakaran mereka kepada masyarakat umum.

Pelajar boleh mengikuti salah satu daripada lima trek:

geografi umum Kartografi dan maklumat geografi sistem (GIS) pengurusan alam sekitar dan sumber perancangan bandar dan geografi gunaan Bangsa dan etnik

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang geografi tidak diperlukan untuk kemasukan ke program siswazah, tetapi pelajar tanpa latar belakang geografi yang dikehendaki mengambil kursus tambahan bagi menyiapkan MA. Sijil siswazah antara disiplin dalam pelajaran dan pengurusan kawasan tadahan air boleh didapati, serta BA + MA dipercepatkan trek.... [-]

Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University

Jabatan Sains Matematik menawarkan program ijazah profesional berorientasikan Sarjana Sastera dalam statistik digunakan. Kurikulum meriah dan serba boleh memberi tumpuan ... [+]

ma dalam bidang statistik gunaan

Jabatan Sains Matematik menawarkan program ijazah profesional berorientasikan Sarjana Sastera dalam statistik digunakan. Kurikulum meriah dan serba boleh memberi tumpuan kepada latihan yang terpakai dalam dunia sebenar, dan program ini bertujuan untuk menyediakan statistik mahir untuk kerjaya profesional dalam industri. Landasan yang termasuk komponen makmal penting yang menekankan amalan analisis data kontemporari dan mendedahkan pelajar kepada kaedah, perisian dan teori yang biasa digunakan dalam aplikasi statistik.

Program ini memerlukan kursus khusus untuk bidang statistik digunakan, dan pelajar dikehendaki untuk menamatkan 10 kursus dan dua seminar capstone 1 kredit untuk sejumlah 42 kredit. Peperiksaan keluar atau tesis akhir tidak diperlukan.... [-]

Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University

program siswazah Binghamton University dalam bidang kimia menawarkan Sarjana Sastera (MA), Master Sains (MS) dan Doktor Falsafah (PhD) ijazah dalam bidang kimia bagi pela ... [+]

MA dalam Kimia

program siswazah Binghamton University dalam bidang kimia menawarkan Sarjana Sastera (MA), Master Sains (MS) dan Doktor Falsafah darjah (PhD) dalam bidang kimia bagi pelajar yang inovatif, berdaya saing dan bermotivasi tinggi dalam bidang-bidang tradisional analisis, bukan organik, organik dan fizikal kimia, serta lain-lain mata pelajaran antara disiplin yang berkaitan.

Pada akhir tahun pertama, setiap pelajar dipasangkan dengan penasihat fakulti berdasarkan minat penyelidikan dan ketersediaan. penasihat Jabatan kami menyediakan panduan untuk pelajar sepanjang kerjaya akademik mereka, dari pemilihan kursus untuk pembangunan penyelidikan.

Pelajar-pelajar kita diiktiraf secara tetap untuk pencapaian akademik dan penyelidikan usaha yang luar biasa melalui pelbagai anugerah dan biasiswa. peluang pembiayaan lain seperti skim bantuan pengajaran, skim bantuan penyelidikan dan stipends juga disediakan.... [-]

Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University

Sama ada anda seorang Globetrotter yang juga meminati pendidikan atau guru yang diperakui yang mahu mengembangkan himpunan profesional anda, Pengajaran Bahasa Inggeris ke ... [+]

ma dalam pendidikan - TESOL

Sama ada anda seorang Globetrotter yang juga meminati pendidikan atau guru yang diperakui yang mahu mengembangkan himpunan profesional anda, Pengajaran Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain-lain (TESOL) program siswazah di Universiti Binghamton boleh membantu memenuhi keperluan anda. Program TESOL menawarkan Sarjana Sains Pendidikan (MSEd) dan Sarjana Sastera (MA). MA membolehkan graduan untuk mengajar dalam bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) program di kampus kolej atau dalam program-program Bahasa Inggeris yang lain di seluruh dunia. Lagu ini juga sesuai untuk pelajar antarabangsa yang ingin terlibat dalam bidang pendidikan Bahasa Inggeris di seluruh dunia, seperti program ESL dalam pendidikan tinggi atau program bahasa Inggeris intensif lain. The MSEd direka bagi mereka yang sudah disahkan mencari untuk mengajar Bahasa Inggeris Pelajar Bahasa (ELL) dalam tetapan K-12.... [-]

Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Binghamton University

Jabatan Kimia menawarkan pelajar peluang untuk belajar dalam bidang tradisional kimia dan juga dalam bidang antara disiplin semakin meningkat biokimia, kimia alam sekitar ... [+]

MS dalam Kimia

Jabatan Kimia menawarkan pelajar peluang untuk belajar dalam bidang tradisional kimia dan juga dalam bidang antara disiplin semakin meningkat biokimia, kimia alam sekitar, dan bahan-bahan kimia. Pelajar bekerjasama dengan mentor fakulti mereka, tetapi mempunyai peluang yang luas untuk berinteraksi dengan fakulti dalam bidang-bidang lain yang termasuk geologi, fizik, bahan / kejuruteraan mekanikal dan biologi.

Pelajar pakar dalam satu bidang kimia, mengambil kursus-kursus, peperiksaan dan menjalankan penyelidikan dalam bidang itu.

Setiap pelajar mempunyai penasihat penyelidikan yang dipilih oleh pelajar berdasarkan kepentingan penyelidikan beliau dan ketersediaan ahli fakulti pendanaan dan ruang. Keputusan ini biasanya dibuat dalam tahun pertama, walaupun sesetengah pelajar datang ke Universiti khusus untuk bekerja dengan ahli fakulti diberikan. Ini adalah keputusan bersama dan pelajar perlu berbincang dengan beberapa fakulti sebelum penasihat adalah dicadangkan. Pemilihan penasihat adalah keputusan yang penting, kerana penasihat membantu pelajar dengan pilihan kursus dan membimbing mereka dalam pembangunan program penyelidikan yang berdaya maju.... [-]

Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University

Sarjana Sains dalam program ijazah Hal Ehwal Pentadbiran Pelajar adalah sesuai bagi mereka yang ingin melanjutkan kerjaya dalam pendidikan tinggi. Program ini adalah bera ... [+]

ms dalam pelajar pentadbiran hal ehwal

Sarjana Sains dalam program ijazah Hal Ehwal Pentadbiran Pelajar adalah sesuai bagi mereka yang ingin melanjutkan kerjaya dalam pendidikan tinggi. Program ini adalah berasaskan kedua-dua teori pembangunan pelajar dan konsep teori-to-amalan-to-teori. Oleh itu, matlamat asas program ini adalah untuk menyediakan profesional yang mempunyai pengetahuan tentang bagaimana teori pembangunan pelajar digunakan dalam amalan dan bagaimana amalan bertujuan untuk memaklumkan kepada pembangunan teori masa depan.

Program ini bertujuan menyediakan pemimpin pentadbiran dan anggota yang selesa bekerja dengan orang daripada pelbagai latar belakang dalam kedudukan yang memerlukan pembuat keputusan untuk bertindak balas kepada situasi jabatan / unit dengan mengambil kira bagaimana keputusan mereka memberi kesan sistem lain (seperti jabatan dan / atau bahagian) dalam institusi.... [-]

Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University

... [+]

A 3.0 GPA dalam ijazah sarjana, dengan kebanyakan kursus bergred kerap (bukan sebagai "lulus / gagal") Sebagai balasan daripada skala penggredan yang berbeza digunakan di seluruh dunia, setiap jabatan akademik menilai transkrip antarabangsa untuk menentukan secara kes demi kes sama ada mereka menunjukkan salah satu syarat di atas.

Ijazah sarjana muda dalam bidang antropologi, biologi, kejururawatan, pra-perubatan, kesihatan awam dan antarabangsa, psikologi atau sains lain atau sains sosial adalah wajar untuk kemasukan.

Untuk memohon, anda perlu mengemukakan bahan berikut. Untuk panduan umum untuk bahan-bahan ini, lihat laman web Syarat Kemasukan.

[-]
Amerika Syarikat Binghamton

Sarjana

Binghamton University

peringkat kebangsaan yang diiktiraf Jabatan Binghamton University of Music menawarkan Sarjana Muzik (MM) dan Master of Music dalam program ijazah Opera. Bekas adalah pali ... [+]

mm dalam muzik

peringkat kebangsaan yang diiktiraf Jabatan Binghamton University of Music menawarkan Sarjana Muzik (MM) dan Master of Music dalam program ijazah Opera. Bekas adalah paling sesuai untuk profesional muzik dan pendidik dengan pelbagai kepekatan. Kereta api terakhir artis muda untuk kerjaya dalam opera. The Tri-Cities Opera menyediakan pelajar opera dengan program artis residen profesional, membolehkan pertumbuhan yang besar dalam usaha peribadi, profesional dan kreatif melalui persembahan dengan TCO. Bakal pelajar digalakkan memohon awal untuk bilangan yang terhad skim bantuan, biasiswa dan anugerah.

Master kami program Muzik terdiri daripada lima kepekatan:

Komposisi Menjalankan Sejarah dan Sastera Prestasi Instrumental Persembahan Vokal ... [-]
Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University

program Binghamton University Sarjana Pentadbiran Awam (MPA) bekerja dengan kerjasama organisasi berasaskan komuniti untuk menyediakan pelajar untuk menjadi pemimpin masa ... [+]

mpa dalam pentadbiran awam

Diiktiraf oleh Rangkaian Sekolah Dasar Awam, Hal Ehwal dan Pentadbiran (NASPAA), Binghamton University Sarjana Pentadbiran Awam (MPA) program bekerja dalam kerjasama dengan organisasi berasaskan komuniti untuk menyediakan pelajar untuk menjadi pemimpin masa depan, inovasi, dan orang ramai dan bukan pengurus perkhidmatan -profit. Graduan dilengkapi dengan praktikal, pengalaman dunia sebenar dan rangka kerja teori yang diperlukan untuk menangani isu-isu sosial paling sukar hari ini.

An MPA adalah ijazah profesional yang boleh dipasarkan yang menyediakan pelajar untuk kerjaya pengurusan dalam organisasi awam dan bukan keuntungan. Ia adalah sesuai untuk pelajar yang komited kepada perkhidmatan awam, sedang menjadi pemimpin dalam organisasi awam dan bukan keuntungan, dan mahu untuk membuat perubahan positif di dunia. ... [-]

Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University

Binghamton University menawarkan program master inovatif dalam Sustainable Communities. Program ini mencerminkan keperluan masyarakat penting bagi dasar kerjasama, proses ... [+]

program sarjana dalam Komuniti Lestari

Binghamton University menawarkan program master inovatif dalam Sustainable Communities. Program ini mencerminkan keperluan masyarakat penting bagi dasar kerjasama, proses dan hubungan. Kurikulum meriah menjangkau beberapa disiplin, termasuk geografi, pentadbiran awam dan kajian alam sekitar. Pelajar boleh mengikuti sains / perspektif ekologi semula jadi atau trek sosial / berasaskan dasar. Semua pelajar menerima latihan teori dan praktikal memberi tumpuan kepada meningkatkan kualiti hidup dengan mengintegrasikan isu-isu ekonomi, sosial dan ekologi dan strategi.

darjah Ditawarkan MS dalam Komuniti Lestari MA dalam Komuniti Lestari Peranan profesional kemampanan telah berkembang ... [-]
Amerika Syarikat Binghamton
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Binghamton University
Alamat
Binghamton University State University of New York 4400 Vestal Parkway East
NY 13902 Binghamton, New York, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 607-777-2000