Read the Official Description

Ditubuhkan pada tahun 1887, Benedictine University didedikasikan untuk pendidikan pelajar sarjana muda dan siswazah dari latar belakang etnik, kaum dan agama yang pelbagai. Benedictine diiktiraf secara serantau oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi Persatuan Pusat dan Sekolah Pusat North (NCA).

Benedictine University menyediakan pendidikan seni Liberal yang berpusatkan nilai. Hari ini, Benedictine mendaftarkan hampir 10,000 pelajar dari semua 50 negeri di AS dan lebih dari 17 buah negara.

Kampus utama Universiti di kawasan Chicagoland mempunyai pusat pembelajaran, kemudahan sains, bangunan pentadbiran, dewan kediaman, pangsapuri Woody's Founders ', pusat olahraga, tasik, pusat pelajar dan Kompleks Sukan Benedictine University . Kampus cawangan terletak di Springfield, Illinois, dan Mesa, Arizona, dan tapak kelasnya terletak di China dan Vietnam.

Benedictine menawarkan di kampus dan ijazah sarjana dan ijazah dalam talian dalam perniagaan, kepimpinan, penjagaan kesihatan dan pendidikan.

Kenapa Benedictine?

- Lebih daripada 127 tahun kecemerlangan akademik - Benedictine diakreditasi oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi Persatuan Pusat dan Sekolah Pusat North (NCA) - Menamakan Universiti Tercepat Terunggul di Amerika Syarikat oleh Chronicle of Higher Education - Peringkat di kalangan Top Amerika Kolej oleh Majalah Forbes - 91% pelajar semasa melaporkan mereka berpuas hati atau sangat berpuas hati dengan pengalaman pembelajaran mereka di Benedictine

Kenapa anda mendapat ijazah dalam talian di Benedictine University ?

- Tiada keperluan VISA - Benedictine menawarkan ijazah dalam talian sepenuhnya yang membolehkan anda memperolehi pendidikan Amerika Syarikat dalam keselesaan rumah anda - Kami mempunyai pelajar dan lepasan dari semua 50 buah negara AS dan lebih dari 17 negara - peluang rangkaian anda tidak berkesudahan - Kenali rakan sekelas , alumni dan fakulti yang boleh membantu anda mendedahkan peluang profesional di Amerika Syarikat

Pengalaman Pembelajaran Dalam Talian di Benedictine

- Satu daripada hanya 24 universiti menggunakan teknologi pembelajaran terkini yang meniru kelas fizikal dengan ciri-ciri sosial yang membolehkan anda melihat siapa yang sedang dalam talian, membuat profil, bekerja dengan kumpulan dan banyak lagi - 84% pelajar yang dikaji melaporkan mereka mendapati sistem pembelajaran dalam talian mudah untuk digunakan - Pengalaman pembelajaran yang sangat interaktif yang direka untuk memupuk hubungan dengan rakan sebaya dan fakulti melalui papan perbincangan, video fakulti, profil dan kumpulan - Kajian jadual anda sendiri - tidak ada masa daftar masuk mandatori - Akses 24/7 ke kursus dan teknikal kakitangan sokongan untuk menjawab soalan anda - Anda akan mendapat sijil ijazah yang sama sebagai rakan di kampus anda - Lapan minggu format kursus dalam talian meliputi kandungan yang sama seperti kelas yang diajar di kampus - Pelajar dalam talian mempunyai akses ke perpustakaan Universiti, pasukan perkhidmatan kerjaya, menulis pusat, pusat matematik, peristiwa rangkaian dan lebih banyak - 83% pelajar yang ditinjau melaporkan bahawa mereka berpuas hati dengan jumlah interaksi yang mereka ada dengan faks lty dan rakan sebaya dalam kursus dalam talian

Outlook Pekerjaan

- 94% berkata program itu menyediakan mereka dengan kerjaya semasa - 87% lulusan MBA dalam talian bekerja sepenuh masa - 84% daripada lepasan MPH dalam talian bekerja penuh atau separuh masa - 96.6% lulusan MSN dalam talian bekerja penuh atau sambilan

Semua statistik kajian pelajar dari kaji selidik alumni dalam talian Benedictine University Spring 2014

GMAT / GRE

GMAT / GRE diperlukan untuk kebanyakan program siswazah di Benedictine University . Pemohon boleh memohon pengecualian peperiksaan pasca siswazah jika: - Mereka sudah memiliki ijazah, Ph.D, atau satu lagi ijazah lanjutan - IPK kumulatif sarjana mereka disahkan oleh agensi pengesahan transkrip yang diluluskan untuk bersamaan AS 3.0 atau lebih tinggi.

Pelajar dengan Ijazah Sarjana Muda 3-tahun

Benedictine University menghendaki semua transkrip pelajar antarabangsa menjalani penilaian oleh Penilai Kelayakan Pendidikan (ECE) atau Perspektif Pendidikan untuk menilai pembelajaran terdahulu di negara lain kerana ia dibandingkan dengan pendidikan AS.

Program ijazah Sarjana Muda 3-tahun mestilah disamakan dengan program ijazah Sarjana Muda AS 4 tahun oleh ECE atau Perspektif Pendidikan agar memenuhi syarat untuk masuk ke program siswazah.

Kemahiran Bahasa Inggeris

Semua pelajar antarabangsa mesti menunjukkan bahawa mereka telah memenuhi keperluan penguasaan bahasa Inggeris untuk program ijazah yang mereka gunakan. Pelajar yang memohon untuk program siswazah mestilah memenuhi keperluan berikut: - TOEFL Test Based Paper: 550 - TOEFL Internet Based Test: 78 - Ujian IELTS: 6.0

Skor ujian mestilah tidak lebih dari satu tahun pada masa permohonan dan mestilah dokumen rasmi dalam sampul asalnya yang belum dibuka atau dihantar langsung dari perkhidmatan ujian. Pengesahan elektronik mungkin tetapi tidak dijamin.

Di bawah keadaan tertentu, keperluan Bahasa Inggeris Kepatuhan boleh dipenuhi tanpa TOEFL rasmi atau IELTS. Anda boleh bercakap dengan Pengurus Program untuk mengetahui lebih lanjut.

Programs taught in:
English