Benedictine College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Pemurah kepada 1500 tahun dedikasi Benedictine untuk belajar, misi Benedictine College sebagai Katolik, Benedictine, seni liberal, kolej kediaman adalah pendidikan lelaki dan wanita dalam masyarakat iman dan biasiswa.

Mata Kecemerlangan

Pelan Benedictine 2020: Visi untuk Kebesaran adalah pengiktirafan untuk Benedictine Col ,,,.,

Senarai

 • Top 15 Kolej Terbaik - US News
 • Panduan Newman - Salah satu kolej Katolik terbaik di Amerika.
 • Terbaik di Kansas - CollegeSimply.com
 • Best Private - TheBestSchools.org
 • Permata Tersembunyi - CollegeRaptor.com
 • Satu Program Kejururawatan Top 50 dan Program Buku 25 Paling Hebat.

Sejak tahun 2000, pencapaian alumni termasuk:

 • 13 presiden bank, termasuk Tom Hoenig '68, bekas Presiden Bank Rizab Persekutuan Kansas City, dan pengerusi naib presiden FDIC.
 • 8 presiden universiti, termasuk Boise State, San Jose State, dan University of Pittsburgh.
 • 7 uskup dan 200 kerjaya agama yang diikuti.
 • 2 Setiausaha Perdagangan Kansas.
 • 1 Hadiah Nobel Keamanan Laureate, akhir Wangari Maathai '64.

Sponsored by Google Chromebooks

Brooke Cagle / Unsplash

Misi

Pemurah kepada 1500 tahun dedikasi Benedictine untuk belajar, misi Benedictine College sebagai Katolik, Benedictine, seni liberal, kolej kediaman adalah pendidikan lelaki dan wanita dalam masyarakat iman dan biasiswa.

Misi kita

Benedictine College adalah komuniti akademik yang ditaja oleh para biarawan Biara St. Benedict dan adik-beradik Biara Gunung St. Scholastica. Pewaris untuk 1500 tahun dedikasi Benedictine untuk belajar, Benedictine College dalam masa sendiri diperintahkan untuk tujuan kebijaksanaan hidup dalam kesadaran bertanggungjawab terhadap diri sendiri, Tuhan dan alam, keluarga dan masyarakat. Misinya sebagai Katolik, Benedictine, seni liberal, kediaman kediaman adalah pendidikan laki-laki dan perempuan dalam komunitas iman dan beasiswa.

Sebagai sebuah kolej Katolik, Benedictine College berkomitmen kepada kepercayaan dan prinsip alam semulajadi yang membentuk kerangka tradisi Kristian-Judeo, dan ia terus melakukan perkara-perkara tertentu tentang kepercayaan tradisi Katolik Roma, seperti yang dinyatakan dalam diri Yesus Kristus dan diserahkan dalam ajaran Gereja. Kolej ini merangkumi pelajar dan fakulti dari semua agama yang menerima matlamatnya, mencari ahli-ahlinya sebagai komitmen peribadi terhadap cita-cita dan prinsip-prinsip kehidupan rohani dan ekspresi mereka dalam ibadah dan tindakan. Benedictine College mempromosikan penglibatan yang semakin meningkat dari agama dan orang awam di kementerian-kementerian Gereja.

Sebagai sebuah kolej yang diasaskan pada tradisi Benediktin, Benedictine College mewarisi tema-tema yang disampaikan kepada kita oleh keluarga Benedictine: keamanan, keseimbangan kegiatan dan renungan, dan pemuliaan Tuhan dalam semua usaha. Dengan kehebatan hidup yang ideal yang dipupuk oleh semangat St. Benedict, ahli-ahli masyarakat Benedictine College dapat berkongsi kerja dan doa dengan penyertaan yang sama dalam kehidupan masyarakat, keterbukaan penuh perhatian kepada Firman Tuhan, keprihatinan yang mendalam untuk isu-isu keadilan dan kedamaian, dan mengejar kesederhanaan, perhotelan dan menjaga khazanah penciptaan.

Sebagai kolej seni liberal, Benedictine College didedikasikan untuk menyediakan pendidikan seni liberal melalui program akademik berdasarkan teras kajian dalam seni dan sains. Melalui program ini, kolej ini membimbing para pelajar untuk memperbaiki keupayaan mereka untuk mengejar dan memperoleh kebenaran, menghargai pencapaian utama dalam pemikiran dan budaya, dan memahami prinsip-prinsip yang memerlukan pertimbangan teori dan praktikal. Di samping itu, kolej ini menyediakan pendidikan untuk karier melalui kedua-dua kursus pengajian dan program utama dalam seni liberal dan sains. Sebagai elemen penting dalam misi pendidikannya, Benedictine College memupuk biasiswa, penyelidikan dan prestasi bebas di kalangan pelajar dan fakulti sebagai cara untuk mengambil bahagian dan menyumbang kepada dunia pembelajaran yang lebih luas.

Sebagai kolej kediaman, Benedictine College menyokong dan menggalakkan pembangunan penuh para pelajarnya melalui kehidupan masyarakat yang menyatakan dan mengisytiharkan nilai dan martabat setiap individu. Dalam suasana yang prihatin dan bersahabat, pelajar dibantu untuk membangunkan maksud yang bermakna dalam hidup dan digalakkan untuk mengambil bahagian dalam program yang menggalakkan badan yang sihat, keseimbangan emosi, dan dedikasi untuk kebajikan orang lain.

Visi kami

Membina Salah satu Kolej Besar Katolik di Amerika

Membina kolej besar Katolik memerlukan komitmen seluruh masyarakat untuk kecemerlangan. Kami mendedikasikan diri kita untuk mendidik para pelajar untuk menjadi pemimpin dalam tradisi Benediktin, yang akan mengubah dunia melalui komitmen mereka untuk kebesaran intelektual, peribadi, dan rohani.

Secara intelektual, kita mencapai ini dengan persekitaran akademik di mana semua pelajar dicabar untuk mencapai potensi mereka sepenuhnya melalui kerjasama erat dengan fakulti dan rakan sebaya. Melalui pendidikan seni liberal yang berasaskan secara luas, para pelajar dilatih untuk melihat dunia dari pelbagai perspektif akademik dan menggunakan alat-alat dari beberapa disiplin untuk memahami, menganalisa, dan menyelesaikan masalah. Di Benedictine, Amerika Discovery College, pelajar mengalami kekuatan kerjasama dan kegembiraan penemuan, dan belajar untuk berkomunikasi dengan jelas, berkesan, dan persuasif. Kami menggalakkan mereka membentuk tabiat pembelajaran sepanjang hayat dan mengharapkan mereka menerapkan standard etika yang baik dalam setiap aspek kehidupan mereka.

Secara peribadi, melalui rendaman dalam komuniti kediaman yang dinamik, pelajar dicabar untuk berkembang dalam watak, dalam hubungan mereka, dan sebagai pemimpin. Mereka menjadi dilengkapi dengan kemahiran untuk memupuk dan membangunkan ikatan masyarakat. Sebagai pemimpin perniagaan, profesional, guru, warganegara, jiran, dan ibu bapa, alumni kita akan belajar untuk melihat orang lain sebagai Tuhan melihat mereka-untuk menghargai nilai unik dan nilai tak terhingga setiap manusia. Mereka akan dibentuk untuk menghargai kebajikan orang lain, kesetiaan kepada komuniti dan keluarga mereka, dan dedikasi sepenuhnya kepada integriti peribadi.

Secara rohani, pelajar tumbuh dalam suasana yang menghargai iman Yesus Kristus. Sebagai sebuah institusi Katolik, kita berdedikasi untuk "mencari pencarian kebenaran dan penyebaran yang tidak mementingkan diri sendiri ... supaya bertindak dengan lancar dan berkhidmat dengan umat manusia lebih baik." [Ex Corde Ecclessiae] Oleh kerana dedikasi ini, kami mengalu-alukan dan menyokong para pelajar semua agama dan menggalakkan mereka dalam usaha mereka untuk mendekatkan diri kepada Tuhan. Kami berkongsi keindahan dan misteri iman Katolik dengan semua anggota komuniti kita, sementara kita menghormati kebebasan penting yang penting untuk iman yang matang. Semua pelajar dicabar untuk meletakkan iman mereka dalam tindakan.

Komitmen ini dipupuk dalam rangka keragaman Benediktin. Masyarakat kolej berusaha untuk mengikuti contoh Saint Benedict dan Saint Scholastica, dalam kata dan perbuatan, mencari bimbingan untuk kehidupan harian dalam Kitab Suci dan Peraturan St. Benedict. Ini memanggil kita semua untuk hidup bersatu dengan pencarian kita untuk kebenaran, bersemangat dalam memupuk dan mengenali martabat setiap orang dan komited kepada cara hidup yang seimbang. Melalui kerangka ini, para pelajar bersedia untuk menjalani kehidupan khidmat, yang membawa kepada kerendahan hati yang benar. Pendekatan Benediktin yang tersendiri untuk pendidikan memuncak dalam graduan yang komited untuk menjalani kehidupan mereka "supaya dalam segala hal Tuhan dapat dimuliakan." [Peraturan St. Benedict]

Lokasi

Atchison

Alamat
66002 Atchison, Kansas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: