Bemidji State University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Bemidji State University melayani lebih daripada 5,100 pelajar dalam program ijazah, siswazah, dan dalam talian. Falsafah teras kami dibina berdasarkan komitmen terhadap pengelolaan alam sekitar, khidmat masyarakat, dan pemahaman global. Anda akan melihat komitmen itu dalam apa yang kami ajarkan dan dalam apa yang kami lakukan. Terletak di pantai barat Tasik Bemidji, kampus hutan utara kita mengingatkan kita setiap hari tentang keperluan untuk selaras dengan dunia kita. Begitu juga, budaya India Amerika di wilayah kita mengajak kita untuk memulakan perjalanan global kita dengan memahami masa lalu kita ketika kita bersiap untuk masa depan.

Kami mewujudkan persekitaran pembelajaran yang inovatif, interdisipliner, dan sangat mudah dicapai yang komited untuk kejayaan pelajar dan masa depan yang lestari bagi masyarakat, negara, dan planet kita. Melalui kekuatan transformasi seni liberal, pendidikan dalam profesi, dan penglibatan pelajar yang kuat, kami menanamkan dan mempromosikan layanan kepada orang lain, memelihara bumi, dan menghormati dan menghargai pelbagai orang di rantau dan dunia kita.

Melalui jumlah pengalaman pendidikan mereka di Bemidji State, pelajar akan mempunyai banyak peluang untuk belajar, mengalami, dan merenungkan Nilai Asas Bersama Universiti mengenai keterlibatan dan kepemimpinan Sivik, pemahaman antarabangsa dan pelbagai budaya, Kepercayaan terhadap kekuatan seni liberal dan pemeliharaan alam sekitar.

Nilai teras ini membimbing kurikulum dan perkhidmatan Negara Bemidji. Tidak ditentukan dengan jelas, mereka mengundang penafsiran dan penemuan.

Lokasi

Bemidji

Alamat
Birchmont Drive Northeast,1500
56601 Bemidji, Minnesota, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: