Bellarmine University College of Arts and Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Bellarmine College of Arts and Sciences menyajikan tradisi pendidikan seni liberal yang menjadi asas dalam pendidikan Bellarmine.

Ijazah seni liberal adalah ijazah yang sangat dicari kerana menekankan pemikiran kritis, pembelajaran yang pelbagai, kemahiran penyelidikan, dan kemampuan untuk bekerja secara produktif dengan orang lain. Melalui jurusan bawah umur atau berganda, pelajar mempunyai peluang untuk menggabungkan dua atau lebih disiplin ke dalam pakej pendidikan yang komprehensif. Pelajar di Bellarmine College mendapati pekerjaan yang baik atau penerimaan menjadi siswazah, undang-undang, perubatan, dan sekolah profesional lain setelah tamat pengajian.

Sebagai pelajar dalam program seni dan sains, anda akan menemui fakulti yang komited untuk pengembangan intelektual keseluruhan orang. Orang yang lulus dengan ijazah dalam seni dan sains liberal adalah pemikir yang jelas, penyelesai masalah, dan orang yang kreatif dengan kemampuan untuk mengetahui, memahami, mengubah dan berkembang. Sama ada minat anda adalah seni, biologi, komunikasi, matematik, muzik, psikologi atau salah satu daripada 20 jurusan lain, kami membuat anda dilindungi.

Lokasi

Louisville

Alamat
Newburg Road,2001
40205 Louisville, Kentucky, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: