Barney School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Barney School terletak di West Hartford, CT, bersebelahan dengan insurans dan perkhidmatan kewangan pusat di Hartford, CT. Ia adalah salah satu daripada tujuh kolej dalam University of Hartford, Dan ia adalah diiktiraf oleh Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Barney menawarkan ijazah sarjana muda dalam perakaunan, Ekonomi & Kewangan, Insurance & Kewangan, Pengurusan, pemasaran, Dan Pengajian keusahawanan. An sains aktuari kecil juga ditawarkan. Dan Universiti mempunyai Pre-undang program menasihati. Di peringkat sarjana, Barney menawarkan MBA, Sarjana Accounting & Taxation, Program ijazah berkembar seperti MBA & MSAT DAN MBA & Sarjana Kejuruteraan, Dan Sijil lepasan ijazah. Kebanyakan kami MBA DAN MSAT kursus boleh diambil sama sekali talian, Betul-betul di kelas, Atau dalam mana-mana gabungan kedua-dua format. kursus kelas dijadualkan pada waktu malam supaya orang dewasa yang bekerja boleh melanjutkan pengajian ijazah mereka sebagai pelajar sambilan.

Misi The Barney Sekolah Perniagaan menyediakan individu untuk menjadi pemimpin dan pembuat keputusan yang global sedar dan bertanggungjawab secara sosial. Kami berbuat demikian dengan:

Mewujudkan suasana pembelajaran yang pelajar berfokuskan yang menekankan berkesan, berkualiti tinggi dan sarjana muda tuan 'pengajaran dan pembelajaran tahap Melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti ilmiah untuk meningkatkan amalan perniagaan, meningkatkan dan memperkukuh pengajaran dan menyediakan rangsangan intelektual kepada fakulti kami Mengekalkan hubungan yang kukuh dengan perniagaan, bukan untuk keuntungan dan entiti kerajaan untuk memudahkan interaksi dengan pelajar dan fakulti kami dalam pelbagai aktiviti

Visi The Barney Sekolah Perniagaan akan menjadi pemimpin dalam pendidikan perniagaan berfokuskan kerjaya diiktiraf bagi penglibatan global kami dan penglibatan sosial yang boleh dilihat melalui perkongsian kami di seluruh dunia dengan organisasi pendidikan dan perniagaan.

Lokasi

Hartford

Barney School of Business

Alamat
200 Bloomfield Avenue
CT 06117 Hartford, Connecticut, Amerika Syarikat
Telefon
+1 860-768-4444

Akreditasi

AACSB Accredited