Babson College

Graduate School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Babson adalah pendidik, pemikir dan pemimpin pemikiran untuk Keusahawanan Semua Jenis ®.

Institusi bebas, bukan untuk keuntungan, Babson diakreditasi oleh Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB), Persatuan Sekolah-sekolah dan Kolej New England, dan Sistem Peningkatan Kualiti EFMD (EQUIS). Dalam tahun akademik 2015-2016, lebih daripada 2,100 pelajar sarjana dan 900 siswazah menghadiri Babson, mewakili lebih daripada 80 buah negara. Ketahui lebih lanjut mengenai pelajar di kelas ijazah pertama tahun serta MBA DAN Sarjana program lepasan. Sebagai pencipta dan peminat pengetahuan tentang keusahawanan, Babson membezakan dirinya dengan:

  • Sebuah Sekolah Siswazah yang menyediakan pendidikan perniagaan kelas atas menggabungkan program inovatif, bersepadu dan diterapkan dan program seni liberal dengan pengalaman pembelajaran kokurikulum dan kurikulum.
  • The FW Olin Graduate School of Business , yang memberikan peringkat tinggi MBA dan MS.
  • Program Pendidikan Eksekutif untuk para profesional yang ingin berkembang dalam persekitaran perniagaan yang pesat berkembang sekarang.
  • Fakulti bertaraf dunia dengan pengalaman dunia nyata-87% daripada fakulti sepenuh masa kami memegang ijazah kedoktoran atau setara, dan mencapai usahawan, eksekutif, sarjana, penulis, penyelidik, penyair, dan artis.
  • Projek penyelidikan global yang digunakan sebagai petunjuk penanda aras utama oleh beberapa pihak berkuasa serantau, kebangsaan, dan supranasional yang terkenal di seluruh dunia.
  • Babson Global yang bekerja dengan rakan korporat, universiti, kerajaan, dan asas untuk memajukan pendidikan keusahawanan dan Pemikiran Keusahawanan dan Tindakan® di seluruh dunia.
BabsonInfo

Kenyataan Misi

Kolej Babson mendidik para pemimpin keusahawanan yang mencipta nilai ekonomi dan sosial yang hebat-di mana-mana sahaja.

Pernyataan wawasan

Kami mahu menjadi institusi terpenting di dunia untuk Pemikiran Keusahawanan & Tindakan®-dan dikenali untuknya. Kami ingin memperluas anggapan tentang keusahawanan untuk merangkul dan meraikan semua jenis usahawan. Kami ingin meletakkan kekuatan keusahawanan sebagai daya untuk penciptaan nilai ekonomi dan sosial di mana banyak tangan di dunia yang dapat kita lakukan.

Nilai-nilai Teras

Integriti

Kepercayaan, penghormatan, dan kesopanan memberikan yang terbaik kepada orang. Kami menghormati dan berkelakuan secara beretika antara satu sama lain dan rakan kongsi luar kami. Kami mengamalkan tanggungjawab sosial dan sivik dalam komuniti yang lebih besar di mana kita berada.

Kepelbagaian

Kami menghargai keahlian kami dalam komuniti seumur hidup yang secara meluas berbeza. Kami percaya bahawa perbezaan menjadikan Babson masyarakat yang lebih kaya dan menyediakan konteks yang diperlukan untuk pencapaian yang dikongsi. Kami mengalu-alukan dan menghargai orang dan perspektif mereka dan menghormati kepentingan semua anggota masyarakat.

inovasi

Kami mempunyai komitmen yang lama untuk budaya institusi yang memupuk kreativiti, mengambil risiko, peningkatan berterusan, kepimpinan, dan semangat keusahawanan. Kami menggalakkan orang mengambil inisiatif dan membuat perbezaan.

Kerjasama

Komitmen kami untuk kerjasama lintas disiplin dan untuk bekerja rapat dengan pelajar menentukan amalan fakulti, pentadbiran, kakitangan dan yang bekerja di kampus Kolej Babson. Bersama-sama dengan alumni kami, dan dengan rakan-rakan luar kami, kami mencipta pembelajaran dan pengalaman kerja yang lebih besar daripada jumlah bahagiannya.

Kecemerlangan

Kolej Babson komited untuk kecemerlangan. Kami adalah sebuah komuniti di mana semua ahli dapat mencapai yang terbaik secara peribadi. Kami berusaha saling menyokong untuk pertumbuhan dan perkembangan yang berterusan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MSc » Lihat Sijil » Lihat MBA Sambilan » Lihat 1-year MBAs » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Sarjana Sains Analytics Perniagaan

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 18  August 2019 Amerika Syarikat Wellesley San Francisco Miami + 3 lagi

Kebangkitan Data Big bermakna bahawa semua jenis organisasi semakin bergantung pada pembuatan keputusan yang didorong oleh data untuk berkembang dan berinovasi. Tidak seperti program analitik siswazah yang lain, kurikulum MSBA Babson melampaui TI dan statistik, mengambil pendekatan interdisipliner yang memastikan anda akan mengembangkan pengetahuan teknikal yang kritikal sambil belajar bagaimana menerapkan kepakaran anda untuk secara kreatif menyelesaikan masalah perniagaan dan sosial yang lebih luas. [+]

Belajar analisis untuk dunia keusahawanan.

Kebangkitan Data Big bermakna bahawa semua jenis organisasi semakin bergantung pada pembuatan keputusan yang didorong oleh data untuk berkembang dan berinovasi. Tetapi, syarikat-syarikat besar dan kecil memerlukan lebih daripada saintis data; mereka memerlukan penerjemah pemikir keusahawanan yang boleh menyambung pandangan analisis kepada penyelesaian perniagaan yang sebenar. Malah, laporan 2016 Institut Global McKinsey Global memproyeksikan bahawa terdapat permintaan untuk antara 2 juta hingga 4 juta penerjemah perniagaan dalam dekad yang akan datang.

Tidak seperti program analitik siswazah yang lain, kurikulum MSBA Babson melampaui TI dan statistik, mengambil pendekatan interdisipliner yang memastikan anda akan mengembangkan pengetahuan teknikal yang kritikal sambil belajar bagaimana menerapkan kepakaran anda untuk secara kreatif menyelesaikan masalah perniagaan dan sosial yang lebih luas. ... [-]


Sarjana Sains dalam Kewangan

Campus Sepenuh masa 9 - 16  August 2019 Amerika Syarikat Wellesley

Sarjana Sains Kewangan (MSF) di Babson menyediakan pengetahuan kewangan dan kuantitatif mendalam yang digabungkan dengan penyelesaian masalah yang canggih, aplikasi praktikal, penghakiman etika, dan kemahiran pembangunan dan kemahiran profesional. Anda akan mengambil kursus teras anda dengan kohort MSF anda tetapi mempunyai peluang untuk belajar bersebelahan dalam kursus elektif dengan pelajar MBA, semuanya ketika menerima bimbingan individu dari fakulti. [+]

Belajar di Babson: Melabur di Masa Depan Anda.

Untuk membuat keputusan kewangan yang kukuh dalam dunia yang kini berubah dengan pesat, pelbagai jenis organisasi perlu memanggil kepakaran profesional kewangan. Master of Science in Finance (MSF) di Babson menyediakan pengetahuan kewangan dan kuantitatif mendalam yang digabungkan dengan masalah yang canggih- penyelesaian, aplikasi praktikal, penghakiman etika, dan kemahiran pembangunan dan kemahiran profesional. Anda akan mengambil kursus teras anda dengan kohort MSF anda tetapi mempunyai peluang untuk belajar bersebelahan dalam kursus elektif dengan pelajar MBA, semuanya ketika menerima bimbingan individu dari fakulti.

Butiran program:... [-]


Tuan sains dalam pengurusan kepimpinan keusahawanan

Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Wellesley

Siapkan diri anda untuk kejayaan profesional dengan Sarjana Sains dalam Pengurusan Kepemimpinan Keusahawanan (MSEL) dari Babson. Dikelilingi oleh rakan sekelas yang dinamik dari seluruh dunia, anda akan mengembangkan pemahaman bas baru dan kemahiran menyelesaikan masalah semasa mencabar diri anda dalam situasi pembelajaran berpusatkan berpengalaman. Apabila anda menamatkan pengajian, anda akan mempunyai minda keusahawanan yang akan mengabdikan diri anda dalam apa jua kerjaya yang anda tekuni. [+]

Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk kerjaya yang anda mahukan.

Sediakan diri anda untuk kejayaan profesional dengan a Sarjana Sains dalam Pengurusan Kepimpinan Keusahawanan (MSEL)

butiran Program:

Lengkapkan program ini dalam 9 bulan. Kedua-dua jurusan perniagaan dan bukan perniagaan digalakkan untuk memohon. Mengambil bahagian dalam peluang pembelajaran pengalaman yang unik termasuk penciptaan usaha baru, perundingan untuk organisasi mengenai cabaran perniagaan yang sebenar, dan meneroka landskap perniagaan global melalui pengalaman di luar negara.

MSEL menumpukan pengalaman kokurikulum dan kokurikulum dengan cara-cara berikut: dari Babson. Dikelilingi oleh rakan sekelas yang dinamik dari seluruh dunia, anda akan mengembangkan pemahaman bas baru dan kemahiran menyelesaikan masalah semasa mencabar diri anda dalam situasi pembelajaran berpusatkan berpengalaman. Apabila anda menamatkan pengajian, anda akan mempunyai minda keusahawanan yang akan mengabdikan diri anda dalam apa jua kerjaya yang anda tekuni. ... [-]


Video

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Contact

Alamat Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon undefined

Alamat 100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon undefined

Alamat 135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Telefon undefined

Alamat CIC Miami (Cambridge Innovation Center) 1951 NW 7th Avenue, Suite 600
33136 Miami, Florida, Amerika Syarikat
Telefon undefined