Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Babson adalah pendidik, pemikir dan pemimpin pemikiran untuk Keusahawanan Semua Jenis ®.

Institusi bebas, bukan untuk keuntungan, Babson diakreditasi oleh Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB), Suruhanjaya Pengajian Tinggi New England (NECHE), dan Sistem Penambahbaikan Kualiti EFMD (EQUIS). Dalam tahun akademik 2015-2016, lebih daripada 2,100 pelajar sarjana muda dan 900 siswazah menghadiri Babson, yang mewakili lebih daripada 80 buah negara. Ketahui lebih lanjut mengenai pelajar dalam kelas ijazah pertama dan juga program siswazah MBA dan Sarjana . Sebagai pencipta dan peminat pengetahuan tentang keusahawanan, Babson membezakan dirinya dengan:

  • Sekolah Sarjana Muda yang menyediakan pendidikan perniagaan penerbangan terhebat yang inovatif, bersepadu dan diterapkan untuk program perniagaan dan liberal dengan pengalaman kurikulum dan kokurikulum.
  • The FW Olin Graduate School of Business, yang memberikan peringkat tinggi MBA dan MS.
  • Program Pendidikan Eksekutif untuk para profesional yang ingin berkembang dalam persekitaran perniagaan yang pesat berkembang sekarang ini.
  • Fakulti bertaraf dunia dengan pengalaman dunia nyata-87% daripada fakulti sepenuh masa kami memegang ijazah kedoktoran atau setara, dan mencapai usahawan, eksekutif, sarjana, pengarang, penyelidik, penyair, dan artis.
  • Projek penyelidikan global yang digunakan sebagai penunjuk aras utama oleh beberapa pihak berkuasa serantau, kebangsaan, dan supranasional yang terkenal di seluruh dunia.
  • Babson Global yang bekerja dengan rakan korporat, universiti, kerajaan, dan asas untuk memajukan pendidikan keusahawanan dan Pemikiran Keusahawanan dan Tindakan® di seluruh dunia.

Kenyataan Misi

Babson College mendidik para pemimpin keusahawanan yang mencipta nilai ekonomi dan sosial yang hebat-di mana-mana sahaja.

Penyataan Visi

Kami mahu menjadi institusi utama di dunia untuk Pemikiran Keusahawanan

Nilai teras

Integriti Kepercayaan, hormat, dan kesopanan membawa yang terbaik kepada orang. Kami menghormati dan berkelakuan secara beretika antara satu sama lain dan rakan kongsi luar kami. Kami mengamalkan tanggungjawab sosial dan sivik dalam komuniti yang lebih besar di mana kita berada. Kepelbagaian Kita menghargai keanggotaan kita dalam masyarakat seumur hidup yang secara meluas berbeza. Kami percaya bahawa perbezaan menjadikan Babson masyarakat yang lebih kaya dan menyediakan konteks yang diperlukan untuk pencapaian yang dikongsi. Kami mengalu-alukan dan menghargai orang dan perspektif mereka dan menghormati kepentingan semua anggota masyarakat. Inovasi Kami mempunyai komitmen yang lama untuk budaya institusi yang memupuk kreativiti, mengambil risiko, peningkatan berterusan, kepimpinan, dan semangat keusahawanan. Kami menggalakkan orang ramai mengambil inisiatif dan membuat perbezaan. Kerjasama Komitmen kami untuk kerjasama lintas disiplin dan untuk bekerja rapat dengan pelajar menentukan amalan fakulti, pentadbiran, kakitangan dan yang bekerja di kampus Babson College . Bersama-sama dengan alumni kami, dan dengan rakan kongsi luar kami, kami mencipta pembelajaran dan pengalaman kerja yang lebih besar daripada jumlah bahagiannya. Kecemerlangan Babson College komited untuk kecemerlangan. Kami adalah komuniti di mana semua ahli dapat mencapai tahap terbaik mereka. Kami berusaha saling menyokong untuk pertumbuhan dan pembangunan yang berterusan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Babson College

Sarjana Sains dalam Pengurusan Kepimpinan Keusahawanan (MSEL) adalah asas kerjaya yang berjaya dalam pengurusan perniagaan. Sepanjang program sepenuh masa, sembilan bulan ... [+]

Mendapat Keyakinan dan Kreativiti

Sarjana Sains dalam Pengurusan Kepimpinan Keusahawanan (MSEL) adalah asas kerjaya yang berjaya dalam pengurusan perniagaan. Sepanjang program sepenuh masa, sembilan bulan, bekerjasama dan belajar di kalangan sekumpulan rakan sekelas yang sangat pelbagai. Kohort anda akan menangani cabaran dunia nyata melalui pembelajaran pengalaman-mewujudkan usaha baru, berunding dengan organisasi untuk menyelesaikan masalah perniagaannya, dan meneroka landskap perniagaan global semasa kursus di luar negara. Anda akan muncul dari program ini dengan kemahiran canggih dan kemahiran menyelesaikan masalah yang akan mempersiapkan anda untuk memimpin dengan penuh keyakinan.... [-]

Amerika Syarikat Wellesley
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Babson College

Dunia kewangan adalah asas ekonomi global, dan dunia itu berkembang pesat. Organisasi dari semua jenis memerlukan profesional kewangan yang bijak yang boleh membuat keput ... [+]

Menguasai Sisi Kewangan Perniagaan

Master of Science in Finance (MSF) sepenuh masa di Babson menyediakan pengetahuan kewangan dan kuantitatif yang mendalam. Sesuai dengan penyelesaian masalah yang canggih, aplikasi praktikal, penghakiman etika, dan kemahiran pembangunan dan komunikasi profesional untuk tahap yang baik. Kohort MSF anda berasal dari semua latar belakang siswazah dan siswazah. Semasa pilihan anda, mengembangkan rangkaian anda dengan mengambil kelas dengan MBA yang berpengalaman dan pelajar ijazah sarjana. Membangun hubungan yang kuat dengan fakulti dan penasihat, yang berada di sini untuk menyokong anda dengan bimbingan individu.

Track Fast: Dapatkan 30 kredit dalam sembilan bulan (pilihan dua semester) atau 16 bulan (pilihan tiga semester).... [-]

Amerika Syarikat Wellesley
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
9 - 16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Babson College

Pengaruh data besar mengenai pengambilan keputusan perniagaan lebih besar dari sebelumnya. Begitu juga permintaan untuk penerjemah yang mahir yang boleh menukar analisis ... [+]

Ijazah Perniagaan Analytics Dibina untuk Masa Depan Kerja

Ijazah Perniagaan Analytics Dibina untuk Masa Depan Kerja

Pengaruh data besar mengenai pengambilan keputusan perniagaan lebih besar dari sebelumnya. Begitu juga permintaan untuk penerjemah yang mahir yang boleh menukar analisis ke dalam pandangan praktikal yang membawa kepada penyelesaian perniagaan yang berdaya maju. Akibatnya, pemikir keusahawanan hari ini ditakrifkan oleh kemampuan mereka untuk mengubah maklumat menjadi inovasi. Ketahui bagaimana Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics Babson boleh membantu anda menjadi penting dalam mana-mana organisasi.

Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics (MSBA) adalah asas latihan untuk penganalisis data esok. Pendekatan terintegrasi program ini akan membantu anda membina asas kokoh dalam teknik analytics sambil juga memperkaya pengetahuan anda tentang analitik pemasaran, analisis ekonomi, dan disiplin perniagaan yang lain. Semasa anda mengkaji alat dan kaedah analisis data terkini, anda akan belajar untuk bekerjasama dan berkomunikasi dengan berkesan supaya analisis anda dapat memainkan peranan penting dalam keputusan perniagaan utama.... [-]

Amerika Syarikat Wellesley
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 21 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Alamat
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
undefined