Babson College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Babson adalah pendidik, pemikir dan pemimpin pemikiran untuk Keusahawanan Semua Jenis ®.

Institusi bebas, bukan untuk keuntungan, Babson diakreditasi oleh Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB), Suruhanjaya Pengajian Tinggi New England (NECHE), dan Sistem Penambahbaikan Kualiti EFMD (EQUIS). Dalam tahun akademik 2015-2016, lebih daripada 2,100 pelajar sarjana muda dan 900 siswazah menghadiri Babson, yang mewakili lebih daripada 80 buah negara. Ketahui lebih lanjut mengenai pelajar dalam kelas ijazah pertama dan juga program siswazah MBA dan Sarjana . Sebagai pencipta dan peminat pengetahuan tentang keusahawanan, Babson membezakan dirinya dengan:

  • Sekolah Sarjana Muda yang menyediakan pendidikan perniagaan penerbangan terhebat yang inovatif, bersepadu dan diterapkan untuk program perniagaan dan liberal dengan pengalaman kurikulum dan kokurikulum.
  • The FW Olin Graduate School of Business, yang memberikan peringkat tinggi MBA dan MS.
  • Program Pendidikan Eksekutif untuk para profesional yang ingin berkembang dalam persekitaran perniagaan yang pesat berkembang sekarang ini.
  • Fakulti bertaraf dunia dengan pengalaman dunia nyata-87% daripada fakulti sepenuh masa kami memegang ijazah kedoktoran atau setara, dan mencapai usahawan, eksekutif, sarjana, pengarang, penyelidik, penyair, dan artis.
  • Projek penyelidikan global yang digunakan sebagai penunjuk aras utama oleh beberapa pihak berkuasa serantau, kebangsaan, dan supranasional yang terkenal di seluruh dunia.
  • Babson Global yang bekerja dengan rakan korporat, universiti, kerajaan, dan asas untuk memajukan pendidikan keusahawanan dan Pemikiran Keusahawanan dan Tindakan® di seluruh dunia.

Kenyataan Misi

Babson College mendidik para pemimpin keusahawanan yang mencipta nilai ekonomi dan sosial yang hebat-di mana-mana sahaja.

Penyataan Visi

Kami mahu menjadi institusi utama di dunia untuk Pemikiran Keusahawanan

Nilai teras

Integriti Kepercayaan, hormat, dan kesopanan membawa yang terbaik kepada orang. Kami menghormati dan berkelakuan secara beretika antara satu sama lain dan rakan kongsi luar kami. Kami mengamalkan tanggungjawab sosial dan sivik dalam komuniti yang lebih besar di mana kita berada. Kepelbagaian Kita menghargai keanggotaan kita dalam masyarakat seumur hidup yang secara meluas berbeza. Kami percaya bahawa perbezaan menjadikan Babson masyarakat yang lebih kaya dan menyediakan konteks yang diperlukan untuk pencapaian yang dikongsi. Kami mengalu-alukan dan menghargai orang dan perspektif mereka dan menghormati kepentingan semua anggota masyarakat. Inovasi Kami mempunyai komitmen yang lama untuk budaya institusi yang memupuk kreativiti, mengambil risiko, peningkatan berterusan, kepimpinan, dan semangat keusahawanan. Kami menggalakkan orang ramai mengambil inisiatif dan membuat perbezaan. Kerjasama Komitmen kami untuk kerjasama lintas disiplin dan untuk bekerja rapat dengan pelajar menentukan amalan fakulti, pentadbiran, kakitangan dan yang bekerja di kampus Babson College . Bersama-sama dengan alumni kami, dan dengan rakan kongsi luar kami, kami mencipta pembelajaran dan pengalaman kerja yang lebih besar daripada jumlah bahagiannya. Kecemerlangan Babson College komited untuk kecemerlangan. Kami adalah komuniti di mana semua ahli dapat mencapai tahap terbaik mereka. Kami berusaha saling menyokong untuk pertumbuhan dan pembangunan yang berterusan.

Lokasi

Wellesley

Alamat
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Amerika Syarikat

Boston

Alamat
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat

San Francisco

Alamat
135 Main Street,
Third Floor

94105 San Francisco, California, Amerika Syarikat

Miami

Alamat
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Amerika Syarikat

Akreditasi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited