Boston University School of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Boston

Ditubuhkan pada tahun 1869, Boston University merupakan salah satu institusi pendidikan tinggi dan penyelidikan utama di dunia. Kampus global kami adalah pusat penyelidikan dan biasiswa yang merangkumi lebih daripada 8,000 pelajar antarabangsa yang mewakili 133 buah negara dari seluruh dunia, penduduk terbesar ke-10 di kalangan universiti di AS. BU merangkumi kepelbagaian yang mencirikan yang terbaik dalam pendidikan AS.

Boston University School of Law

Boston University School of Law adalah sekolah undang-undang peringkat teratas yang menawarkan kurikulum luas yang diajarkan oleh profesor yang diiktiraf secara nasional sebagai guru luar biasa dan sarjana terkemuka. Inti dari pengalaman belajar BU Law adalah pengajaran yang lebih baik dan persekitaran pembelajaran yang dinamik dan dinamis di mana guru memandu, memberi inspirasi dan mencabar. Profesor BU Law diiktiraf secara nasional atas kemahiran dan biasiswa undang-undang mereka, yang canggih dalam penyelidikan, penulisan dan nasihat kepada sektor awam dan swasta. Tetapi apa yang unik mendefinisikannya ialah pengabdian mereka kepada pelajar, secara akademik, profesional dan individu. Ini menjelaskan mengapa sekolah itu secara semulajadinya disenaraikan oleh Princeton Review di kalangan sekolah undang-undang tertinggi di negara ini untuk "Profesor Terbaik". Sekolah ini juga dalam 11 peratus sekolah-sekolah undang-undang Amerika di Amerika Syarikat dan Laporan Dunia dan di bahagian atas sepuluh di bidang khusus harta intelek, undang-undang cukai dan kesihatan.

Program Siswazah BU Law - BU Law

Pelajar lebih dari 300 pelajar LLM membawa campuran latar belakang dan minat yang menakjubkan ke kampus. Kohort semasa kami mewakili 54 negara asal yang berlainan. Usia rata-rata seorang pelajar BU Law LLM berusia 33 tahun, dengan usia antara 20 - 72, dan 24% dari LL.M kami. pelajar memegang ijazah lanjutan dalam undang-undang sebelum mendaftar di Sekolah kami. Pelajar-pelajar ini kini didaftarkan dalam program ijazah berikut:

  • LLM dalam Program Undang-undang Amerika
  • Program Siswazah dalam Undang-Undang Perbankan dan Kewangan
  • LLM dalam Program Undang-Undang Harta Intelek
  • LLM Eksekutif dalam Program Undang-undang Perniagaan Antarabangsa
  • Program Cukai Siswazah, yang merangkumi pilihan pendaftaran secara dalam talian

Di samping itu, kami menawarkan beberapa program sijil khusus untuk pelajar yang tidak mencari pengalaman LLM penuh:

  • Program Sijil Bahasa Inggeris Undang-undang
  • Sijil Pengurusan Risiko dan Pematuhan Perusahaan
  • Sijil Undang-undang Perniagaan Antarabangsa
  • Sijil Perancangan Harta Tanah
  • Sijil Kemahiran Transaksi

Dalam Kejatuhan 2019, kami juga berbangga untuk mengumumkan pelancaran Master dalam Kajian Undang-undang Cukai, ijazah sarjana yang membuka kurikulum Program Cukai Siswazah untuk perakaunan dan profesional perniagaan lain.

Semak profil lengkap kami, dan isikan borang permohonan maklumat untuk maklumat tambahan mengenai semua program kami!

Fakulti terulung. Sokongan pelajar LLM yang difokuskan.

Perbezaan BU Law bermula di dalam kelas: fakulti terulung kami terdiri daripada para sarjana terkemuka dan para praktisi yang dapat diakses, didekati, pakar dalam menggabungkan teori dengan amalan, dan komited untuk membantu anda meningkatkan kedudukan profesional anda ke tahap yang baru.

Sokongan pelajar LLM kami tidak ada lagi-kami menyampaikan sokongan akademik dan profesional menerusi sesi penasihat satu-satu, khusus disesuaikan untuk memenuhi matlamat profesional setiap pelajar. Selepas tamat pengajian, anda akan menjadi sebahagian daripada rangkaian alumni global yang berjaya dengan peguam yang sangat berpengalaman yang kekal sebagai sebahagian daripada komuniti BU Law lama selepas tamat pengajian.

Dan kemudian ada Boston, salah satu bandar besar di dunia. Ia adalah makmal yang sedia untuk latihan undang-undang dalam beberapa bidang.

Lima program ijazah LLM teratas, banyak peluang.

Pilih daripada lima program LLM, semua sangat dihormati dan tiga Perbankan

LLM dalam Program Undang-undang Amerika adalah salah satu program utama negara untuk pengamal global yang ingin belajar bagaimana peguam AS berfikir, pendekatan program undang-undang, dan menangani perkara-perkara pelanggan. Anda akan diintegrasikan ke dalam kelas JD, dan berpeluang untuk memilih daripada 200 kursus semasa membuat rancangan pembelajaran individu anda.

Program Siswazah Perbankan

LLM dalam Program Undang-undang Harta Intelek memberikan anda peluang untuk mempelajari teori IP dan doktrin IP yang canggih dari beberapa ulama IP terkemuka di dunia. Selama lima tahun berturut-turut, US News

LLM Eksekutif dalam Program Undang-undang Perniagaan Antarabangsa menyatukan rangkaian profesional global yang berjaya dari pelbagai amalan undang-undang, industri, dan perniagaan yang mencari pendedahan yang intensif terhadap topik undang-undang teras yang dihadapi perusahaan transnasional. Format eksekutif fleksibel, bercampur-belajar program ini sesuai untuk pengamal sibuk yang tidak dapat menghadiri program LLM sembilan bulan tradisional.

Program Cukai Siswazah melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk kejayaan dalam bidang perpajakan, sama ada anda memperoleh ijazah melalui kajian kediaman di Boston, dalam talian dari rumah, atau melalui gabungan kedua-dua format. LLM dalam ijazah Perpajakan dari BU Law dihargai oleh majikan di seluruh dunia: Kami menduduki ranking # 8 di negara untuk kajian cukai di US News

Lokasi

Boston

Alamat
Boston University
School of Law
765 Commonwealth Avenue

02215 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: