Baca keterangan rasmi

Di Bryan School of Business

Nilai teras

Kami adalah komuniti pembelajaran yang dicirikan oleh semangat siasatan, usaha mencari penambahbaikan yang berterusan, profesionalisme, kepercayaan, tingkah laku beretika, dan kewarganegaraan yang baik dan komited kepada nilai-nilai universiti yang inklusif, kerjasama, kemampanan, tanggungjawab dan ketelusan.

Kenapa Sekolah Bryan?

Pengetahuan dan pengalaman yang anda dapat dari The Bryan School of Business and Economics akan membantu anda menjadi penyelesaian masalah yang luar biasa yang diperlukan oleh organisasi dan komuniti kami.

Anda akan belajar cara mengenal pasti penyelesaian secara beretika, inovatif, secara global dan berkekalan melalui kombinasi kursus yang diajar oleh profesor yang berpengalaman dan pengalaman praktikal.

Semua yang anda pelajari semasa pengalaman Sekolah Bryan anda akan meletakkan anda untuk membuat sumbangan bermakna di mana anda bekerja, hidup dan memimpin.

Salah satu sekolah perniagaan terbesar di North Carolina, akreditasi AACSB International Bryan School dalam perniagaan dan perakaunan meletakkannya di antara 3 peratus sekolah perniagaan teratas di dunia.

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

The Bryan School of Business and Economics

MS Perakaunan adalah program 30 jam yang direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan teknikal, kemahiran komunikasi, dan kritikal ... ... [+]

Sarjana Sains dalam Perakaunan

&nbsp

MS Perakaunan adalah program 30 jam yang direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan teknikal yang diperlukan, kemahiran komunikasi, dan kebolehan pemikiran kritikal untuk kerjaya yang berjaya dalam perakaunan awam, industri, kerajaan, dan bukan untuk keuntungan organisasi. Program ini juga memenuhi keperluan pendidikan 150 jam pakai oleh beberapa negeri termasuk North Carolina, untuk pensijilan dan pelesenan sebagai BPA. Program ini mengakui pelajar dengan pelbagai latar belakang. Walaupun majoriti MS pelajar Perakaunan mempunyai ijazah sarjana muda perakaunan atau perniagaan, beberapa pelajar mempunyai ijazah Sarjana Muda 's atau Sarjana ' s di kawasan lain dari perniagaan. ... [-]

Amerika Syarikat Greensboro
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu