The Bryan School of Business and Economics

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Bryan School of Business

Nilai teras

Kami adalah komuniti pembelajaran yang dicirikan oleh semangat siasatan, usaha mencari penambahbaikan yang berterusan, profesionalisme, kepercayaan, tingkah laku beretika, dan kewarganegaraan yang baik dan komited kepada nilai-nilai universiti yang inklusif, kerjasama, kemampanan, tanggungjawab dan ketelusan.

Kenapa Sekolah Bryan?

Pengetahuan dan pengalaman yang anda dapat dari The Bryan School of Business and Economics akan membantu anda menjadi penyelesaian masalah yang luar biasa yang diperlukan oleh organisasi dan komuniti kami.

Anda akan belajar cara mengenal pasti penyelesaian secara beretika, inovatif, secara global dan berkekalan melalui kombinasi kursus yang diajar oleh profesor yang berpengalaman dan pengalaman praktikal.

Semua yang anda pelajari semasa pengalaman Sekolah Bryan anda akan meletakkan anda untuk membuat sumbangan bermakna di mana anda bekerja, hidup dan memimpin.

Salah satu sekolah perniagaan terbesar di North Carolina, akreditasi AACSB International Bryan School dalam perniagaan dan perakaunan meletakkannya di antara 3 peratus sekolah perniagaan teratas di dunia.

Lokasi

Greensboro

Alamat
The Bryan School of Business and Economics, The University of North Carolina Greensboro
401 Bryan Building

27402-6170 Greensboro, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program