Auburn University at Montgomery College of Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke AUM College of Education

Lulusan dari Kolej kami memperoleh ijazah sarjana muda dalam bidang pendidikan khas, pendidikan kanak-kanak, pendidikan menengah dan kinesiologi. Calon lulusan SOE boleh memperoleh ijazah sarjana dan pakar pendidikan dalam bidang kaunseling, kepemimpinan, pendidikan khas, awal kanak-kanak / sekolah rendah, membaca pendidikan menengah dan kinesiologi. Calon juga boleh memperoleh status bukan pensijilan dalam bidang teknologi instruksional.

Kami menawarkan pengalaman belajar dan peluang rangkaian melalui latihan magang, praktikum dan tempat tinggal selama sepuluh hari. Kami percaya bahawa di AUM, anda akan mengalami peluang kehidupan sebenar dan kemahiran praktikal dalam suasana kelas kecil, yang membolehkan anda memasuki beberapa bidang profesional.

Kami berkomitmen untuk menghasilkan "Pendidik Profesional," Kompeten, Berkomitmen dan Reflektif:

  • Kompeten - Dilengkapi dengan pengetahuan, kemahiran, dan kepakaran teknologi untuk membantu semua individu belajar dan berkembang.
  • Komited - Dedikasi untuk amalan etika dan kolaborasi yang berfungsi sebagai landasan masyarakat yang beragam dan bertenaga intelektual.
  • Reflektif - Berupaya menganalisis amalan masa lalu mereka dengan cara yang mendorong pembelajaran berterusan dan meningkatkan amalan masa depan.

Lokasi

Montgomery

Alamat
East Drive,7430
36117 Montgomery, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami