Auburn University College of Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Pendidikan kami mendapat pengiktirafan NCATE dan disenaraikan sebagai sekolah pendidikan US News 25% teratas yang menawarkan ijazah dalam bidang ijazah pensijilan guru. Kami juga menawarkan ijazah untuk mempersiapkan profesional dalam bidang pentadbiran sekolah, kaunseling, dan kesihatan.

Visi kami adalah salah satu transformasi dan merangkumi melibatkan diri dalam pembelajaran berterusan yang diperlukan dalam dunia yang pesat maju, mengenal pasti dan menangani masalah kritikal yang berkaitan dengan pendidikan semua orang, dan menggunakan teknologi untuk memperluas dan menyokong peluang pembelajaran.

Misi Kolej Pendidikan adalah untuk membina masa depan yang lebih baik untuk semua. Ini merangkumi individu, negara kita, bangsa kita, dan dunia kita. Kami memenuhi misi kami dengan mempersiapkan profesional yang kompeten, komited, dan reflektif ketika kami terlibat dalam pengajaran yang luar biasa, penyelidikan yang inovatif dan berdampak tinggi, dan jangkauan yang bermakna.

Dibangun berdasarkan visi bahawa pendidikan berfungsi sebagai tunjang dalam meningkatkan masyarakat dan membangun masa depan yang lebih baik untuk semua, kami komited untuk nilai teras kami:

• Kecemerlangan

• Etika dan Martabat

• Kepelbagaian

• Fokus Pelajar

• Kerjasama dan Penglibatan Awam

Lokasi

Auburn

Alamat
Thach Concourse,351
36849 Auburn, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami