Auburn University College of Architecture, Design and Construction

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Lebih daripada 1,600 pelajar dari seluruh dunia mendaftar di CADC. Program kami yang ketat dan bertaraf nasional berakar kuat dalam misi pemberian tanah Universiti Auburn.

Kelas kami kecil dan diajar oleh tenaga pengajar yang sangat terlibat dan inovatif, kebanyakannya mempunyai pengalaman industri yang signifikan. Perhatian individu adalah ciri khas arahan CADC.

Kami meletakkan pemikiran reka bentuk dan kemahiran membina untuk menangani cabaran hari ini, menangani penyelesaian yang mampan dan adil di semua bidang persekitaran binaan dan pengembangan produk.

Kami yakin semua orang berhak mendapat reka bentuk dan pembinaan yang baik. Rural Studio, Urban Studio, futures studio dan Pusat Inovasi Pembinaan dan Kerjasama adalah antara program khas kami yang mempraktikkan falsafah ini.

Melalui perkongsian industri yang disatukan dengan teliti, pengalaman belajar di luar negara, inisiatif penyelidikan, aktiviti jangkauan dan peluang kepemimpinan, fakulti kami yang berpengalaman dan berdedikasi akan memelihara, mencabar, dan membimbing anda.

Lokasi

Auburn

Alamat
Graves Drive,361
36849 Auburn, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami