Aston American University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Aston American University fleksibel dan memberikan pendidikan teknologi yang halus untuk pelajar di seluruh dunia. Semasa kami terus merangkul pelajar kami yang pelbagai dengan sokongan yang prihatin dan diperibadikan, kami berharap dapat memenuhi matlamat pendidikan tinggi kumpulan pemohon kami yang berlainan setiap tahun. Sama ada pelajar adalah profesional muda, ibu bapa yang bekerja, atau pesara, kami menyediakan semua alat dan teknik yang diperlukan untuk bersaing di pasaran global sekarang.

Kami terus berusaha untuk memastikan bahawa perjalanan pendidikan pelajar kami disesuaikan untuk latar belakang peribadi dan tujuan kerjaya mereka. Bagi pelajar yang bahasa ibunya bukan bahasa Inggeris, kami menawarkan sokongan penuh kepada pelajar tersebut agar mereka dapat memperoleh pendidikan Amerika dalam bahasa yang mereka fahami.

Ramai pelajar kita terlibat secara aktif dalam membina kerjaya mereka. Aston American University dapat menawarkan pelajar peluang untuk lebih baik, memenuhi pekerjaan dan gaji yang lebih tinggi dengan program pendidikan yang berlaku dalam suasana kehidupan kerja yang sebenar. Aston American University adalah pintu kepada peluang. Yang mesti anda buat hanyalah membukanya.

Lokasi

Honolulu

Alamat
Merchant Street,55
96813 Honolulu, Hawaii, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: