The International College of Healing Arts - Colegio Internacional de las Artes de la Sanidad

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan sejak tahun 1998 oleh Dr Glenn Wilbur Cooper Ebanks, telah mendedikasikan dan menumpukan kepada profesional lelaki dan wanita yang ingin mendedikasikan diri mereka dalam profesion Terapi Fizikal, Rehabilitasi dan Perubatan Semula Jadi .

Kami adalah sebuah institusi latihan swasta yang komited untuk melatih para profesional dalam teknik yang selamat dan terbukti untuk meningkatkan kesihatan dan mempromosikan kesejahteraan.

Kami menawarkan kursus yang diiktiraf oleh Persatuan Perubatan Naturopatik Amerika (AINMA) Amerika Syarikat , bagi mereka yang ingin menjadi profesional kesihatan, kursus pendidikan berterusan untuk profesional, serta kursus pendidikan untuk komuniti secara amnya. Di samping itu, buat program untuk memenuhi keperluan khusus kumpulan dan syarikat tertentu.

Matlamat kami adalah untuk mempromosikan dan menjana profesional kesihatan dalam teknik yang telah kami usahakan melalui pengalaman kami di Amerika Syarikat . Teknik pengajaran yang kami gunakan adalah teori, pengalaman praktikal dan juga dalam talian, semuanya direka bentuk dalam persekitaran yang menyenangkan dan menyokong, di mana kami memberi tumpuan kepada keputusan yang dihadapi oleh proses penyembuhan. Guru-guru kami adalah profesional yang berkelayakan dan berkelayakan. Semua guru kami telah diluluskan oleh Persatuan Perubatan Naturopatik Amerika Antarabangsa AINMA dalam penjagaan kesihatan sebelum memberi latihan kepada kami.

Lokasi

Conroe

Alamat
The International College of Healing Arts - Colegio Internacional de las Artes de la Sanidad,
1212 South Frazier

TX 77301 Conroe, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: