Arizona State University Edson College of Nursing and Health Innovation

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Industri penjagaan kesihatan moden memerlukan profesional yang dapat memberikan rawatan baik di hospital dan pesakit di seluruh masyarakat. Itulah sebabnya lulusan kami mendapat pengalaman langsung dalam persekitaran simulasi canggih, mengembangkan penyelesaian inovatif dengan rakan silang disiplin, dan melakukan penyelidikan di samping fakulti yang diiktiraf secara nasional. Graduan kami mendapat lebih daripada pendidikan peringkat atasan. Mereka menerima latihan yang diperlukan untuk karier penjagaan kesihatan generasi seterusnya.

Pada tahun 1957, Arizona State University melancarkan School of Nursing dengan 58 pelajar mendaftar. Hari ini, Edson College of Nursing and Health Innovation menyediakan pendidikan kelas pertama untuk lebih daripada 4,000 pelajar sarjana dan siswazah. Pelajar yang menamatkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kejururawatan (BSN) dari Edson College mempunyai kadar lulus NCLEX pertama kali 92%, berbanding dengan purata kebangsaan 82%. Kedua-dua peringkat Sarjana Sains dalam Kejururawatan (MSN) dan Doktor Praktik Kejururawatan (DNP) digolongkan oleh US News and World Report sebagai dua program terbaik di negara ini.

Hadiah $ 25 juta dari keluarga Edson baru-baru ini akan membantu Edson College meneruskan kemampuan kepimpinan dan penyelidikannya dalam bidang perkembangan kognitif, demensia dan penjagaan keluarga. Hadiah itu juga menyediakan dana biasiswa yang akan membolehkan pelajar melanjutkan pengajian peringkat PhD / DNP berganda yang akan mempersiapkan mereka sebagai saintis jururawat yang mempunyai kepakaran praktik dan penyelidikan. Selain itu, dana akan disediakan untuk pelajar pasca doktoral dalam Penyelidikan Dementia dan Pengasuhan Keluarga.

Kolej Edson ASU terlibat secara mendalam di rantau ini dan komuniti, telah menjalin kerjasama lama dengan Mayo Clinic, Phoenix Children Hospital, Dignity Health, World Health Organisation dan banyak lagi.

Lokasi

Tempe

Alamat
85281 Tempe, Arizona, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: