Argosy University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Argosy University telah memperoleh kelebihan menyokong salah satu daripada komuniti terbesar pelajar siswazah di negara ini di samping mempunyai badan pelajar ijazah pertama yang teguh. Pada Argosy University, Anda akan mempunyai peluang untuk belajar dan berkembang dalam persekitaran yang sekata, sokongan akademik yang menggabungkan pengajaran dan latihan praktikal dengan fleksibiliti program yang direka untuk orang dewasa bekerja. Di kampus di seluruh negara dan dalam talian, berpengalaman, fakulti ghairah kami berusaha untuk memberi kuasa kepada anda untuk mencapai matlamat peribadi dan profesional anda.

Memilih Argosy

Pada Argosy University, kami bangga untuk menyokong salah satu daripada komuniti terbesar pelajar siswazah di negara ini dan juga, berkembang komuniti mahasiswa yang aktif. Sebagai seorang pelajar, anda akan menikmati persekitaran yang sekata, sokongan akademik yang menekankan pengajaran dan latihan praktikal yang merangkumi bidang pendidikan, perniagaan, sains kesihatan dan psikologi. Setiap satu daripada program-program kami direka untuk menanamkan pengetahuan, nilai-nilai etika, dan kemahiran interpersonal amalan profesional serta memupuk nilai-nilai tanggungjawab sosial dalam persekitaran berpusatkan pelajar yang memberi sokongan saling menghormati dan kecemerlangan akademik.

Pengalaman Fakulti Fakulti berbakat dan kakitangan berdedikasi untuk menyediakan anda dengan kemahiran, bimbingan dan keyakinan yang diperlukan untuk berkembang maju dalam bidang yang anda pilih. Fakulti kami percaya pembelajaran datang dari lakukan, jadi mereka bukan sahaja syarahan-mereka melibatkan diri. Selain daripada latihan akademik, ahli fakulti bergantung kepada pengalaman peribadi mereka sendiri dan profesional untuk membantu anda memahami permohonan praktikal pengajian.

Pembelajaran fleksibel Argosy University menawarkan program ijazah dalam format pembelajaran fleksibel, termasuk dalam talian, petang, dan kursus-semua hujung minggu dibina untuk memenuhi jadual sibuk anda. Belajar pada salah satu lokasi kampus 28 kami di seluruh Amerika Syarikat atau di dalam bilik darjah dalam talian interaktif yang boleh diakses bila-bila masa, siang atau malam. Atau, menggabungkan kedua-dua yang dicampur dalam talian dan kampus pengalaman yang memenuhi keperluan unik anda.

Sokongan peribadi Kerana kami percaya langkah betul universiti tidak pendaftaran pelajar, tetapi kejayaan pelajar, anda akan menerima satu-satu sokongan daripada fakulti dan kakitangan dari pendaftaran untuk tamat pengajian, disesuaikan dengan keperluan yang tepat anda. Rakan-rakan anda akan menjadi pelajar dewasa lain yang, seperti anda, mahu mengembangkan pengetahuan mereka, membina kepakaran mereka, dan meningkatkan potensi kerjaya mereka. Kami juga telah dipasang pilihan sumber yang boleh membantu anda di sepanjang jalan, termasuk dalam talian dan kampus perpustakaan, perkhidmatan kerjaya, akademik nasihat, tunjuk ajar, dan banyak lagi!

Warisan Pada Argosy University, kami menawarkan pendidikan dibina pada tradisi inovasi dan profesionalisme. Sejarah Argosy University bermula pada bulan September 2001 dengan penggabungan tiga institusi akademik berasingan dan cemerlang - Sekolah Amerika Psikologi Profesional, Universiti Sarasota, dan Institut Perubatan Minnesota. Gabungan sekolah-sekolah ini mewujudkan persekitaran pembelajaran yang unik yang terus hari ini di kampus-kampus dan program dalam talian, di mana kita masih memeluk semangat keusahawanan dan memberi tumpuan kepada penggunaan pengetahuan untuk dunia profesional.

Lokasi

Orange

Argosy University Tampa

Alamat
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 Orange, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 813-393-5290

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: