Arcadia – College of Health Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1853, Universiti Arcadia adalah universiti global Philadelphia dan perintis dalam pendidikan antarabangsa. Ia adalah universiti swasta peringkat tinggi yang menawarkan ijazah sarjana muda, sarjana dan kedoktoran. Selain enam kolej dan sekolah di Amerika Syarikat, kami mempunyai 10 pusat dan pejabat di seluruh dunia. Setiap tahun, fakulti dan kakitangan kami memperkayakan kehidupan 3,700 pelajar kami sekarang, 3,000 peserta belajar di luar negara, dan lebih daripada 26,000 alumni.

Kedudukan dan Kecemerlangan

Universiti Arcadia mendapat pujian kritikal dari sumber terkenal dalam pendidikan tinggi.

Universiti Serantau Terbaik di Utara

Arcadia mendapat markah tinggi dalam edisi 2019 Berita Terbaik & World Colleges AS.

Kolej Timur Laut Terbaik

Arcadia adalah salah satu kolej dan universiti terbaik di Timur Laut yang disyorkan oleh The Princeton Review.

Peringkat Kebangsaan dalam Kajian di Luar Negara

Bagi peratusan pelajar yang mengikuti pengajian di luar negara dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Istana Menara Kelabu

Landmark Bersejarah Nasional, Istana Gray Towers sering disebut oleh alumni sebagai salah satu kenangan paling indah dari masa mereka di Arcadia.

Selesai pada tahun 1898, bangunan itu merupakan pusat seni bina harta tanah milik William Welsh Harrison. Pada tahun 1929, Universiti Arcadia (ketika itu terletak di Jenkintown) membeli Gray Towers dari janda dan anak lelaki Harrison. Kelas diadakan di Jenkintown dan Glenside sehingga tahun 1962 ketika Universiti memindahkan sepenuhnya harta milik Grey Towers.

Bangunan ini menempatkan pejabat pentadbiran Presiden, provost, dan Pengurusan Pendaftaran. Bilik-bilik di tingkat satu yang indah digunakan untuk perjumpaan dan acara kampus. Pelajar tahun satu tinggal di tingkat atas.

Pengalaman Pembelajaran Peribadi yang Global, Integratif, dan Khas

Apakah nilai-nilai teras yang menjadikan Universiti Arcadia khas - nilai-nilai yang memastikan Arcadia memastikan setiap pengalaman pelajar?

Janji Arcadia menegaskan bahawa pelajar akan mempunyai pengalaman belajar secara global, integratif, dan peribadi yang mempersiapkan mereka untuk menyumbang dan maju dalam dunia yang pelbagai dan dinamik.

Global: Bilik Darjah dan Di Luar

Perspektif Global

Universiti Arcadia percaya dalam membina komuniti pelajar yang komited terhadap pembelajaran berimpak tinggi yang berlaku dengan pengalaman global sebagai sebahagian daripada kerjaya akademik pelajar. Visi Arcadia adalah bahawa pelajar - termasuk ramai yang merupakan generasi pertama dalam keluarga mereka yang menghadiri kuliah - harus mempunyai pengetahuan langsung tentang negara lain dan budaya mereka dengan menawarkan program seperti:

 • Pratonton ini dibuat pada tahun 1994 untuk memperkenalkan pelajar untuk belajar di luar negara dengan menawarkan pengalaman global di salah satu dari 17 negara.
 • Pengalaman Pengajian Luar Tahun Pertama (FYSAE) bermula pada tahun 2003 dan telah berkembang menjadi dua semester.
 • Pengalaman Di Luar Negara Pengajian Tahun Kedua (SYSAE) memberi lebih banyak peluang kepada pelajar untuk belajar di luar negara.
 • Fakulti dalam banyak disiplin telah mengembangkan Program Major Abroad (MAP), yang memerlukan satu tahun pengajian di luar negara.
 • Kolej Pengajian Global diiktiraf di peringkat antarabangsa kerana menyediakan akses kepada lebih daripada 130 program di seluruh dunia.

Komitmen Arcadia adalah untuk memastikan pelajar kami berpeluang mendapat pengalaman global. Kami melakukan ini dengan mensubsidi program, menyediakan kumpulan biasiswa dan geran yang kuat, dan sokongan bantuan kewangan lain untuk menghadiri salah satu pusat atau program Arcadia di seluruh dunia.

Kepemimpinan dalam perintis pengaturcaraan adalah mengapa Institut Pendidikan Antarabangsa (IIE) menduduki peringkat # 1 Universiti Arcadia bagi peratusan pelajar sarjana yang mengikuti pengajian di luar negara yang mempunyai pengalaman di peringkat sekolah menengah. Arcadia telah menduduki tempat nombor satu sejak sembilan tahun kebelakangan.

136140_pexels-photo-1438072.jpeg

Integratif: Terapkan Apa yang Anda Pelajari

Rancang untuk Menghadapi Dunia

Setiap pelajar Arcadia mendapat banyak peluang untuk mengintegrasikan pembelajaran di kelas dengan masalah dunia nyata. Menghubungkan pembelajaran dan teori seni liberal dengan kemahiran dan kebolehan profesional mempersiapkan graduan Arcadia untuk menyumbang dan maju dalam dunia yang pelbagai dan dinamik.

Artis menghasilkan lukisan, patung, dan reka bentuk untuk dipamerkan di Galeri. Pelajar komunikasi mendapat magang di kertas tempatan dan di negara asing. Jurusan perniagaan bersaing dengan syarikat simulasi. Jurusan psikologi belajar mengenai penyelidikan berasaskan bukti. Pelajar pendidikan mempraktikkan teknik baru semasa pelajar mengajar.

Peribadi: Perhatian Fakulti Bertaraf Dunia

Cari Tempat Anda di Arcadia

Generasi demi generasi alumni Arcadia menceritakan kisah yang sama - perhatian peribadi yang mereka terima dari seorang profesor atau kakitangan yang memberi inspirasi kepada mereka, menolong mereka, membimbing mereka. Ini merupakan ciri khas pendidikan Arcadia. Fakulti dan kakitangan mengenal pelajar dan bekerjasama dengan mereka untuk mencapai matlamat pendidikan mereka. Pelajar mendapat manfaat daripada bimbingan yang kuat yang mendorong pembelajaran dan perkembangan lanjutan. Penglibatan dalam kehidupan kampus memperluas pengalaman setiap pelajar.

Puluhan kelab, pelbagai acara budaya dan seni, menu pelbagai budaya aktiviti sosial, budaya, dan keagamaan, aktiviti dewan kediaman, dan sukan antara budaya dan intramural memberi peluang untuk penglibatan dan kepemimpinan.

Misi, Visi, dan Nilai Hidup

Sejak penubuhan kami sebagai Beaver College pada tahun 1853 hingga hari ini, Universiti Arcadia meneruskan perjalanan yang luar biasa sebagai institusi terkemuka dalam pengajian di luar negara di tengah persekitaran persaingan pendidikan tinggi yang pesat berubah.

Misi kita

Universiti Arcadia menyediakan pengalaman pembelajaran global, integratif, dan peribadi yang khas untuk pelajar sarjana dan siswazah yang ingin tahu secara intelektual sebagai persediaan untuk menjalani kehidupan biasiswa, perkhidmatan, dan sumbangan profesional.

Visi Kita, Impian Kita, Hasrat Kita

Pengalaman perintis, global, bersepadu, seni liberal, dan pengalaman belajar profesional Universiti Arcadia memupuk pemimpin yang tidak takut secara intelektual dan bersedia secara unik untuk hidup dan bekerja. Komuniti pembelajaran kami yang berteraskan nilai-nilai mencerminkan dunia di mana kita mahu hidup.

Nilai Hidup Kami

 • Kebolehsuaian: Kami mempersiapkan anggota masyarakat dengan ketamakan untuk menangani cabaran pelbagai aspek kehidupan sivik dan mengejar strategi baru dalam dunia yang dinamik.
 • Kecemerlangan: Kami mencabar diri untuk berprestasi dan menyediakan standard yang tinggi dalam pendidikan, pengalaman, dan peluang. Kecemerlangan akademik dibuktikan dalam ketegasan dan semangat program kami dan juga kualiti alumni kami.
 • Ketakutan: Kami memfasilitasi persekitaran pembelajaran tanpa batas di semua disiplin ilmu yang menyatukan pelbagai perspektif ke dalam pengetahuan baru dan penyelesaian baru untuk masalah yang kompleks.
 • Integriti: Kita jujur dan beretika dalam tindakan kita, secara individu dan bersama sebagai institusi. Pengalaman integratif kami, berdasarkan seni dan sains liberal, memupuk tanggungjawab intelektual dan sosial.
 • Kebebasan Intelektual: Kami mendorong kebebasan berfikir dan berekspresi tanpa mengira perspektif ideologi di seluruh komuniti pelajar kami.
 • Keadilan: Kami membawa sumber daya individu dan kolektif kami untuk mencari transformasi positif dalam komuniti dan dunia kami. Kami sentiasa berjaga-jaga terhadap ketidakadilan dan penyebabnya.
 • Hormat: Memanfaatkan kepelbagaian kita mewujudkan suasana yang kaya dan mesra di mana perbezaan budaya, perspektif, dan kepercayaan memperkayakan wacana akademik dan kehidupan kampus dan mewujudkan rasa kekitaan untuk semua anggota masyarakat.
 • Tanggungjawab: Kami adalah penjaga Arcadia yang komited, dan kami akan memastikan bahawa keputusan dibuat sesuai dengan misi, tujuan, dan garis panduan institusi.

Lokasi

Glenside

Alamat
450 S. Easton Road
PA 19038 Glenside, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: